-
[QUOTE=kegen;76291]Şu traderslm abi hiç aklımdan çıkmıyor.3 sene önce idi sanırım hissenette yazmıştı.Kızım rahatsız diye o abiye öyle bir sevgi beslemişti ki herkes.Kızının sürekli kanının değişmesi lazımdı.Öyle bir hastalığı vardı.Bu abimiz şunun espirisini yapmıştı.Kızı bir gece süt istemiş.Süt süt diye bağırıyormuş.Sabah pınarsüt 2 tavan çekmiş.Tüh tiyoyu kaçırdık yine minikten diyordu.Ah be ne günler geçmiş forumlarda.Bunları çoğu insan bilmez.Ben dün gibi hatırlıyorum.Orada felix diye bir abi daha vardı dow yazıyordu.Sansasyonel şeyler yazmıştı.Adamı 3 yıl sonra buldum engellenmiş engeli aralıkta kalkmış.Tanışacam o adamla.O adam çok değerli birisi.Ama bunu kimse bilmez.Forumlarda kıçıkırık değersiz insanlara değer vereceğinize böyle değerli adamlara değer verin.[/QUOTE]
sen kimsin arkadaşım kimin ne kadar değerli değersiz olduğuna karar verecen......
okudum geriye yönelik az çok yazdıklarını.....
adam gibi bir tane analizin mi var......ya okuyan çocuk bile güler gün içi yazdığın ters pozisyonlara......yok endeks çıkacak yok düşecek yok cart yok curt.....
kime değer veriyorsan git tanış.....ama burda insanlara laf atma.....
yaw girip iki yorum okuyalım diyoruz hale bak......
çok hikaye okuyorsun sen sanırım....milletle uğraşmayı bırakta işine gücüne bak....
-
asticim tartışma topigi acıcak vaktim yoktu gecici olarak buraya demir attım daa simdi acıyorum
-
Seviyeli Tartisma Ortami
-
[quote=kegen;76289]Bak tanımam etmem o yazı yazan adamı.Ama hergelene saldırmayın.Burada niceleri böyle saldırıldığı için yazmamaya başladı.Forumun büyük abileri ablaları takılıyor bazıları.Varya böcekten farkı yok onların.Sürüngenlik yapmasınlar.[/quote]
kardeşim madem tanımıyorsun niye yorum yapıyorsun ..adam belki suçlu.sen avukatmısın..vatandaşa böcek diyorsun yoksa savcı mısın...
-
anasayfa gercekten harika olmus. yonetimi tebrik ederim.
-
[QUOTE=catedral;76641]Sayın mozkan rahatlamıştır umarım...,[/QUOTE]
catedral hanım eğri oturup doğru konuşalım, üslup çok önemli, mozkan bey belki biraz sert olmuştur ama haklılık payı var,
sabah banada bir ifadesi oldu bu arkadaşın öğretmenin öğrencisine not vermesi gibi ama ben ses etmedim huzursuzluk olmasın diye,
ben sayfa sayfa takip edemiyorum her sayfada 10 post var 5-6 sı kendisinin hep bir iki kelime, msn de yazışır gibi
kendine bir topik açıp ordan istediği gibi istediğini yazabilir sınırsızca bence mantıklısı bu, yoksa yeni kegen ronaldinyo vs vakaları bizi bekler.
-
[QUOTE=traderx;76649]catedral hanım eğri oturup doğru konuşalım, üslup çok önemli, mozkan bey belki biraz sert olmuştur ama haklılık payı var,
sabah banada bir ifadesi oldu bu arkadaşın öğretmenin öğrencisine not vermesi gibi ama ben ses etmedim huzursuzluk olmasın diye,
[B]ben sayfa sayfa takip edemiyorum her sayfada 10 post var 5-6 sı kendisinin hep bir iki kelime, msn de yazışır gibi[/B]
kendine bir topik açıp ordan istediği gibi istediğini yazabilir sınırsızca bence mantıklısı bu, yoksa yeni kegen ronaldinyo vs vakaları bizi bekler.[/QUOTE]
haaaaaaa... siz takib edin diye satırlarca yazılması gerekiyor seans sırasında ölemi?
Forumda nasıl yazı yazılması gerekir.. Vob seansı sırasında diye kurallar silsilesi hazırlayında öğrenelim..
Bizler forum kuralı bilmiyoruz...
Sayın seren in yazılarını yukarda adı geçen kişilerle bir tutuyorsanız bende yazmıyorum bundan sonra...
-
[QUOTE=traderx;76649]catedral hanım eğri oturup doğru konuşalım, üslup çok önemli, mozkan bey belki biraz sert olmuştur ama haklılık payı var,
ben sayfa sayfa takip edemiyorum her sayfada 10 post var 5-6 sı kendisinin hep bir iki kelime, msn de yazışır gibi
kendine bir topik açıp ordan istediği gibi istediğini yazabilir sınırsızca bence mantıklısı bu, yoksa yeni kegen ronaldinyo vs vakaları bizi bekler.[/QUOTE]
ya benim anlamadığım bir insan az kelimeli çok mesaj yazıor diye ne mantıkla eleştrilebilirki?? sen rahatsızmı oldun? banlarsın bu zaatı olur biter. foruma adına konuşulmaması gerekir bence. sn seren bu piasada sözü sazı geçen hakkaten de hepimizi cebinden çıkarabilcek bi zaattır. bence adam harcamak bu kdr kolay olmamalı.
-
Sizinki de bir öneri.
Yanlız ayrı bir topik işi ya yönetimin yada çoğunluğun desteği ile olmalı.
Çoğunluk rahatsız oluyormu ?
Buraya kadar benim takip ettiğim iki kişi hariç rahatsız olan yok.
-
bende yazmıyorum bundan sonra vob la ilgili bişi..
Bu iki kişi kendi çalsın kendi oynasın...
-
Flood koruması eklenirse foruma sorun kalmaz. Belirli bir süre örneğin 2dk içinde ard arda yazılan mesajlar otomatik olarak ilk mesajda birleşiyor.
-
[QUOTE=VOBiX;76657]Flood koruması eklenirse foruma sorun kalmaz. Belirli bir süre örneğin 2dk içince ard arda ayzılan mesjalr otomatik oalrak tek ilk mesajda birleşiyor.[/QUOTE]
Yaa yok evgili vobix
2 dakkada bir mesaj falan.. Al tut yat yapanlar istedği uzunlukta yazı yazar.. Piyasada işlem yapan adam ya hiç yazmaz yada arada bi satır yazar..