Sayın Mozkan hayırlı olsun....
izinde olsaydım sizinle trede etmek isterdim................
Printable View
Sayın Mozkan hayırlı olsun....
izinde olsaydım sizinle trede etmek isterdim................
sistemleri ne zamandan beri alım satımlarda kullandığınız ve
ortalama performansları hakkında kısa bir bilgi mümkün sayın Mozkan
kolaylıklar ve başarılar diliyorum
[quote=cbaykus;29246]Sayın Mozkan hayırlı olsun....
izinde olsaydım sizinle trede etmek isterdim................[/quote]
sağolun, eşanlı trade maalesef mümkün değil, benim stopum ve pozisyona giriş noktam çok farklıdır, muhtemelen risk ve kayıp oranı sizinkine uyum sağlamaz, bence sizin oldukça sağlam bir sisteminiz var, sizin yerinizde olsam benim sistem sinyalleri ile sizinkilerin uyumunu incelerdim. Her ikisi de günlük sistem yalnız sizinkinden daha hızlıdır çünkü 5 günlük uzlaşma ortalaması altında üstünde koşulu aramaz ve yatayda daha az çarpılır.
[quote=abilag;29248]sistemleri ne zamandan beri alım satımlarda kullandığınız ve
ortalama performansları hakkında kısa bir bilgi mümkün sayın Mozkan
kolaylıklar ve başarılar diliyorum[/quote]
sağolun, ortalama performans yerine, 13-06-2006 dan bugüne kadarki toplam performansı verdim, kabaca 10 kontratı 100 kontrata çıkarmıştır. ekim vade ile birlikte seans kapanınca her gün sinyalleri vereceğim, performansını kendiniz kontrol edebilirsiniz, doğal olarak sistemin entry, exit, stop, poz büyüklüğü vs. gibi bazı önemli detaylarını veremeyeceğim.
SEANS İÇİ RUH HALİ
ilk bölge sistem sorgulama, py denen yaratığa küfür sistemi sorgulama, malum yatay bölge
ikinci bölge ben bu işi biliyorum abi modu:D
[quote=mozkan;29516]SEANS ıÇı RUH HALı
ilk bölge sistem sorgulama, py denen yaratığa küfür sistemi sorgulama, malum yatay bölge
ikinci bölge ben bu işi biliyorum abi modu:D[/quote]
Sn mozkan,
rica etsem zahmet olmazsa biraz daha yüksek çözünürlüklü grafikler gönderebilir misiniz?
Üstündeki yazıları okumak imkansız..
şimdiden teşekkürler.
15 min swing
eğer okunmuyorsa ilk yazı short(50,700) ikincisi wait (50,250) dir.
[quote=hdioxyde;29538]Sn mozkan,
rica etsem zahmet olmazsa biraz daha yüksek çözünürlüklü grafikler gönderebilir misiniz?
Üstündeki yazıları okumak imkansız..
şimdiden teşekkürler.[/quote]
photobucket den hesap açma zamanı gelmiştir.
topiginiz yararli olmasi dilegiyle. birkac sey sormak istiyorum yayinlanayacaginiz sinyaller bizler icin alim yada satim firsati saglayacakmi. yoksa bilgi amacli bir yayin mi olacak.
fib. gibi sacmaliklara itibar edilmeyecek demissiniz ama size ogretileri esin kaynagi olan robert krausz sitesinin adi fibonaccitrader o itibar ediyormuydu.
[quote=Dantes;29768]topiginiz yararli olmasi dilegiyle. birkac sey sormak istiyorum yayinlanayacaginiz sinyaller bizler icin alim yada satim firsati saglayacakmi. yoksa bilgi amacli bir yayin mi olacak.
fib. gibi sacmaliklara itibar edilmeyecek demissiniz ama size ogretileri esin kaynagi olan robert krausz sitesinin adi fibonaccitrader o itibar ediyormuydu.[/quote]
sağolun, sırasıyla yanıtlayayım sorularınızı
1- bilgi amaçlı yayındır, ötesi yatırım danışmanlığına girer.
2- krausz fibonacciyi çok önemser, ama başka şeyleri de önemser, fibonacciye klasik teknik analizci olarak yaklaşır, benim düşüncem poz açarken yada kaparken fibonacci kullanılamaz, hangi oran yani 0,618 mi 0,382 mi sorunu oldukça karmaşıktır, bir fibonaccinin tam çalışması için zaman fiyat ve ew kalıplarının nin aynı anda ve aynı degree (derecede) de örtüşmesi lazımdır. Subjektiflik içerdiği için krausz a rağmen ben TRADE için kullanmıyorum.
saygılar. güzel topik
[quote=Vob Trader;30200]saygılar. güzel topik[/quote]
eyvallah sağolun, inşallah haftaya daha aktif olarak yazacağım.
bazı meşhur indicatörler ve haftalık bakış
haftalık XU30 en yakın vade
[B]ccı 14[/B] mavi bölgede hops bu kadar yeter fazla düştük çıkması lazım buyurmuş, dinleyenin hali haraptır, ister kardan ister marginden, parametre oynaması filtre uygulaması haftalık yerine günlük bar vs. bunlar çözüm sunmaz.
bazı meşhur indicatörler ve haftalık bakış
haftalık XU30 en yakın vade
[B]r squared 30
[/B]CCI a ne kadar da benziyor değil mi, gene ben bilirm modu ve trend bitti iması aradaki fark yaklaşık 14000 puandır