[quote=selçuklu;340089]baski belli küskü belli ..sayım belli ... zisd ..[/quote]
owww küskü(lü) man is kaming:..::..: çok nostaljik ifadeler oldu patron..teprik ederim... o zaman ben de diyorum ki VOB a, "ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet":::
Printable View
[quote=selçuklu;340089]baski belli küskü belli ..sayım belli ... zisd ..[/quote]
owww küskü(lü) man is kaming:..::..: çok nostaljik ifadeler oldu patron..teprik ederim... o zaman ben de diyorum ki VOB a, "ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet":::
[QUOTE=Astatin;340093]owww küskü(lü) man is kaming:..::..: öok nostaljik ifadeler oldu patron..teprik ederim... o zaman ben de diyorum ki VOB a, "ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet":::[/QUOTE]
graşka .... stro patron bi graşka türküsü söylesede dinlesek ... üvvvv ... mondiyosagnesync .. :D:D:D
RK 8 BANKA HAKKINDA SORUŞTUMA İLE İLGİLİ HABER DÜN DÜŞMÜŞTÜ PİYASAYA AMA BİR HAFTADIR ZATEN SATIYOR ADAMLAR BANKLARI NE KADAR ŞEFFAF DEĞİLMİ zuhahaha
[quote=TÜRKOĞLU;340086]ya vob sıfıra gitsinde oradan yeni bir sayfa açalım tekrar :..::p:::[/quote]
Sıfır olunca , kontrat teminatları düşer mi ??:::
Gıllandım
[quote=Astatin;340098]Gıllandım[/quote]
Kel miydin??:..:
[QUOTE=Astatin;340098]Gıllandım[/QUOTE]
ben müsterihim patron .. şahsen .... graşkasagnesync .. .boks. ..vade sonu stresi vardı dün ... artık yok ...... serbest bölge ... uzlaşmaya çoookkk var ..
Yok patron..gış uykusundan uyanınca gıllarımız tazelenmeye başlıyoya.. o açıdan dedim. kıllandım diye.:::..(farkındaysan senden bir önce konuya temas eden arkadaşın mesajını ciddiye bile almadım:..::..::..:)
Yaw bu avatarı, İzmir'in güneşli havasından etkilenip seçtiydim Cuma günü...Ama günden güne hoşuma gitmeye başladı..Tipteki kararlılığa ve kendine güvene ve hatta snobluğa bakar mısın... Alayınızı yerim gibi bakıyor :) :).. Güneş de tepesinde yükselmeye başlamış..Bahar geldi geçti o devirler uyandık zaman bizim zamanımız der gibi..teprik ederim..kalsın bş süre..uzunca bir süre... 1000 yıl
astatin patron.. acaba önce balaklar mı uyandı yoksa yaf..:::
Gıllandım....hehe
[quote=Astatin;340101]Yok patron..gış uykusundan uyanınca gıllarımız tazelenmeye başlıyoya.. o açıdan dedim. kıllandım diye.:::..(farkındaysan senden bir önce konuya temas eden arkadaşın mesajını ciddiye bile almadım:..::..::..:)[/quote]
[URL]http://www.izlesene.com/video/dosu-killi-olsun/1457203[/URL]