-
[quote=selçuklu;340089]baski belli küskü belli ..sayım belli ... zisd ..[/quote]
owww küskü(lü) man is kaming:..::..: çok nostaljik ifadeler oldu patron..teprik ederim... o zaman ben de diyorum ki VOB a, "ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet":::
-
[QUOTE=Astatin;340093]owww küskü(lü) man is kaming:..::..: öok nostaljik ifadeler oldu patron..teprik ederim... o zaman ben de diyorum ki VOB a, "ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet":::[/QUOTE]
graşka .... stro patron bi graşka türküsü söylesede dinlesek ... üvvvv ... mondiyosagnesync .. :D:D:D
-
RK 8 BANKA HAKKINDA SORUŞTUMA İLE İLGİLİ HABER DÜN DÜŞMÜŞTÜ PİYASAYA AMA BİR HAFTADIR ZATEN SATIYOR ADAMLAR BANKLARI NE KADAR ŞEFFAF DEĞİLMİ zuhahaha
-
[quote=TÜRKOĞLU;340086]ya vob sıfıra gitsinde oradan yeni bir sayfa açalım tekrar :..::p:::[/quote]
Sıfır olunca , kontrat teminatları düşer mi ??:::
-
-
[quote=Astatin;340098]Gıllandım[/quote]
Kel miydin??:..:
-
[QUOTE=Astatin;340098]Gıllandım[/QUOTE]
ben müsterihim patron .. şahsen .... graşkasagnesync .. .boks. ..vade sonu stresi vardı dün ... artık yok ...... serbest bölge ... uzlaşmaya çoookkk var ..
-
Yok patron..gış uykusundan uyanınca gıllarımız tazelenmeye başlıyoya.. o açıdan dedim. kıllandım diye.:::..(farkındaysan senden bir önce konuya temas eden arkadaşın mesajını ciddiye bile almadım:..::..::..:)
-
Yaw bu avatarı, İzmir'in güneşli havasından etkilenip seçtiydim Cuma günü...Ama günden güne hoşuma gitmeye başladı..Tipteki kararlılığa ve kendine güvene ve hatta snobluğa bakar mısın... Alayınızı yerim gibi bakıyor :) :).. Güneş de tepesinde yükselmeye başlamış..Bahar geldi geçti o devirler uyandık zaman bizim zamanımız der gibi..teprik ederim..kalsın bş süre..uzunca bir süre... 1000 yıl
-
astatin patron.. acaba önce balaklar mı uyandı yoksa yaf..:::
-
-
[quote=Astatin;340101]Yok patron..gış uykusundan uyanınca gıllarımız tazelenmeye başlıyoya.. o açıdan dedim. kıllandım diye.:::..(farkındaysan senden bir önce konuya temas eden arkadaşın mesajını ciddiye bile almadım:..::..::..:)[/quote]
[URL]http://www.izlesene.com/video/dosu-killi-olsun/1457203[/URL]