[quote=TÜRKOĞLU;340051]vobaş'a mail gönderdim.noolucak bu teminatların hali dedim.:D
indirim için gerekli değerlendirmeler,çalışmalar yapılıyormuş.:cool:[/quote]
eyvallah kardeş,uyuz ettiler adamı,zamma gelince şak diye yapıştırıyorlar..
Printable View
[quote=TÜRKOĞLU;340051]vobaş'a mail gönderdim.noolucak bu teminatların hali dedim.:D
indirim için gerekli değerlendirmeler,çalışmalar yapılıyormuş.:cool:[/quote]
eyvallah kardeş,uyuz ettiler adamı,zamma gelince şak diye yapıştırıyorlar..
rastgele patronlar..
bunuda yazdım zaten mailde.zammı hemen yapıyorsunuz ama indirime gelince mıy mıy mıy dedim.
[quote=The Tatar;340054]eyvallah kardeş,uyuz ettiler adamı,zamma gelince şak diye yapıştırıyorlar..[/quote]
inanmıyceksiniz...sıradan histemim 450 den şort kavır yap lonkkaa geç diyor ama derin histem du bakalım diyor...du bakalım
negatif ayrışmanın limitlerindeyiz yine..
kırıldık düşüyoruz hedef 73800 mu ajaba
[quote=The Tatar;340058]negatif ayrışmanın limitlerindeyiz yine..[/quote]
72500 üzeri kapanışı sürpriz add-ederim...:D
Entarisi ala benziyor, entarisi ala benziyor....
Nım nım..şekerlimizin way way gaymaklımısın way way,
yoksa sende benim gibi sevdalımısın vay vay...ehueuhuhe...
NNNOOOOOLLLLLTTTTİİİİİ Garantibank..hehehehe..daha dur....hala yakın geçmişteki dibi yenilemediğin için tutmaya devam edenler var seni..bir de onun altına...seyreyle dünyayı-evangelos misiadilis....eheheheh..
oysa 24 Şubattaki rekor hacmin olduğu günün kapanışının altındaki fiyatlar earlier warning bulletin olabilir....
çok çabuk oldu ben anlamadım bişey zuhaha
Vay canına piyasaya bak... Olay graşka boyutlarını geçti adeta bir insanlık dramına dönüştü.... :..:
[quote=Strategist;340069]Vay canına piyasaya bak... Olay graşka boyutlarını geçti adeta bir insanlık dramına dönüştü.... :..:[/quote]
Allah korusun,ama insanlık dramı konusunda başka kaygularım var...üüü