[quote=excali;367794]74.400 geldi, şimdi kaç isteyecen...??:..:
63725 mi??:..:[/quote]
yok yaw.. 74100 yeter bugün için:D
Printable View
yok yaw.. 74100 yeter bugün için:D
[quote=The Tatar;367795]bence sen biliyosunda söylemiyosun patron,anlıyorum senide ve hak veriyorum :..:[/quote]
Aste , manibilasyoncu muymuş??.dng.dng
fırıncıya söyleyip ekmekleride kestirecek vallahi bu patron :D
[quote=excali;367798]Aste , manibilasyoncu muymuş??.dng.dng[/quote]
manipilasyoncu gibi spekülatör gibi bişey işte :::
[quote=The Tatar;367800]manipilasyoncu gibi spekülatör gibi bişey işte :::[/quote]
Epilasyoncu olmasın? Gıllanma durumundan...:..::..:
74550 altında kaparsak yarın düşüşün kralı gelir
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ AKŞAMLAR..+.+.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#a0522d][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#a0522d][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#a0522d][IMG]http://assets.sbnation.com/assets/367311/funny-pictures-cat-will-go-on.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[quote=saraylı;367793]kısayım
kd=75.250[/quote]
kd=74.975
sistem kısa
Makas bile kalmadı...dng.dng
korelasyon tamam pala...dewamı yarına..
cümleten iyi akşamlar patronlar..
selçuklu patron özletme kendini..
Herkese iyi akşamlar...Geceye şort...Gerçekten zor gündü...Özel Yetkili Şortcu ünvanını Aftlopedro vve kendime veriyorum müsaadenizle
Yamuk pala birgün önce bitirdiği işi ertesi güne taşımaya bayılır.
[quote=Astatin;367812]Herkese iyi akşamlar...Geceye şort...Gerçekten zor gündü...Özel Yetkili Şortcu ünvanını Aftlopedro vve kendime veriyorum müsaadenizle[/quote]
az kalsın helvanızı yiyecektik patron 76100 kırılsaydı işiniz yaştı harbiden gerçi stoplar ve uzunlardınız siz işi bilirsiniz ;)
12288 kapatsa eyi olacaydı hacıex...
ayrıca mutasyona uğramış felan ama ED işte abi..teprik ederim
[IMG]http://i52.tinypic.com/2dt7zpv.png[/IMG]
Ayrıca fdow da raning tri var...ne trend yönünde girerse o yönden çıkar şeklindeki strobaba şiarı gereği aşşa gırılır.. 0.88 değil %1.88 eksi kapatırız...gerçi taban olsa daha iyi olur ama dubakalım
yahu bu gazetelerin ekonomi yazarları ne iş yapar allah aşkına...bu nasıl skor yorumculuğudur...bu nasıl paralı askerliktir..bir de altına bayılıyorum yazılarına ,süper analiz diye yorumlar yerleştirmişler...
yok yahu,bu milleti her zaman yolmak için her türlü dalavere çevriliyor..keriz üretimi hep devam edecek..
yazık...
[quote=ATHLON;367830]yahu bu gazetelerin ekonomi yazarları ne iş yapar allah aşkına...bu nasıl skor yorumculuğudur...bu nasıl paralı askerliktir..bir de altına bayılıyorum yazılarına ,süper analiz diye yorumlar yerleştirmişler...
yok yahu,bu milleti her zaman yolmak için her türlü dalavere çevriliyor..keriz üretimi hep devam edecek..
yazık...[/quote]
aftlopedro neettin yawww... ed diyoruz ranning diyoruz %1.88 diyoruz......"bearship" küresel zafere koşuyor sen burda toplumsal kaygılı sosyal mesajlar vermekle meşgulsun...:Daybediyon valla:..::..: şu hissiyatta olup çığırmamız lazım;
"HACI ANESTİ GEL DE KURTAR ORDULARINI":D:D:D:D
[quote=Astatin;367832]aftlopedro neettin yawww... ed diyoruz ranning diyoruz %1.88 diyoruz......"bearship" küresel zafere koşuyor sen burda toplumsal kaygılı sosyal mesajlar vermekle meşgulsun...:Daybediyon valla:..::..: şu hissiyatta olup çığırmamız lazım;
"HACI ANESTİ GEL DE KURTAR ORDULARINI":D:D:D:D[/quote]
hmmm..du bakıım ...12270 tutmazsa..12070 ımpulse hedefi diim o zaman...:))
DJI kritik esige geldi. 16 haftalık yataylık nihayet rengini belli edecek. Daha fazla bu sekilde devam edemez. Tercihini asagı kullanacaksa altında cok kimseyi ezecek.
gunaydin hayirli isler
herkese günaydın...vay arkadaş yaww..yine taban olmamışız..hayret
on the way...
[quote=saraylı;367807]kd=74.975
sistem kısa[/quote]
aynı..
gnd da aynı..:::
[quote=ATHLON;367848]on the way...[/quote]
way way de...:D:D bugün harbi möhim datalar var gavuristanlardan..istresıbıl bir gün olacak... irreversable da olabilir...ay düdünt dü düt..tahminim spot açılınca 73800 leri ziyaret eder, sonra kartları dağıtmaya başlar lebron
[COLOR=red]74.825-75.450-76.575-77.200[/COLOR]
-----------------------------------
[COLOR=seagreen]73.700-73.075-71.950[/COLOR]
[COLOR=black]açılışta ilk destek test edildi..i.lk direnç yukarı kırılırsa yukarı başlayabilir,yoksa desteklerin testine devam...:::[/COLOR]
Ayem flat haci.. bir sp boşboğazı iki cümle eti diye vob taban mı olur yaww..ayıp valla
[quote=Astatin;367851]way way de...:D:D bugün harbi möhim datalar var gavuristanlardan..istresıbıl bir gün olacak... irreversable da olabilir...ay düdünt dü düt..tahminim spot açılınca 73800 leri ziyaret eder, sonra kartları dağıtmaya başlar lebron[/quote]
doubt is a nice and a strong part of mind..:)
425 den lonkum...Allah günah yazmasın..üwww
[quote=Astatin;367853]Ayem flat haci.. bir sp boşboğazı iki cümle eti diye vob taban mı olur yaww..ayıp valla[/quote]
zaten iki cümleyi etmeseydi kesin tavan olurduk da,o lafı etti deyu verdiler bir anda 90 bın kontı..:))
Şimdi hemen makrosal takrosal gerekçeler bulalım longa; 2b yasası bu kez çıkıyor, akçakocadan petrol çıkabilir (5 yıldır lafı var çıksın artık **), dow daki graşışa rağmen usdtry düştü, üstelik eurusd düşerken... başbakan teğet bilem yok dedi... bir de tahvil faizi bugün düşmeye devam ederse v.b. v.b. üühühüühü...
(hepsi tırıvırı.. dün son yarım saatte çok net görüldüğü üzere)
[quote=ATHLON;367857]zaten iki cümleyi etmeseydi kesin tavan olurduk da,o lafı etti deyu verdiler bir anda 90 bın kontı..:))[/quote]
:D:D:Döyle deme haci..csm mi neydi kodu, şort taşıyan yabancı kurum poz kapatsın diey yapmışlar o hareketi:D
bu arada enden hala tavan olmadık...
[quote=Astatin;367860]:D:D:Döyle deme haci..csm mi neydi kodu, şort taşıyan yabancı kurum poz kapatsın diey yapmışlar o hareketi:D[/quote]
ya başka bir aracı kurum daha varsa şort kapatmak isteyen...hatta 1 den fazlaysa bu kurumlar?:))..o zaman piyasa tavan niyetinde olmasına rağmen sırf onlar kapansın deyu taban olmaya?...))
425 lonkları 600 e kavırma yazdım...bakalım gidecekler mi...dipten 800 pian depmişiz az akıllı olsun..
Yarın akşama kadar burdayım,
haftasonundan itibaren uzunca bir tatile çıkıyorum,
tradelerim gayet tabi devam eder,
ancak forumda yazamam,
yarınki kapanış itibarıyla beni flat olarak kabul edin,
dinlenmek ,enerji almak gerek...
size de başarılar dilerim.
:)
[quote=Astatin;367860]:D:D:Döyle deme haci..csm mi neydi kodu, şort taşıyan yabancı kurum poz kapatsın diey yapmışlar o hareketi:D[/quote]
:D:D:D aman hacilar..makara yapıyozzz ha..ben şahsen takasa ve makasa hiç bakmam umursamam da..:D:D
millet bu csm hikayesini analiz diye yazıyorda sağda solda..onla makara geçiyorum..
bu arada 575 den verdim lonk kavırı..ayem filat
1 Agostosta fibonacci kırılımı var kırılımdan önceki bugün ve yarın yatay hafif satıcılı olursa pazartesinden itibaren burada agostos boyunca ayı katliamı olur dostlar fibonacci analizini jelibon dostum daha iyi yapıyor burda haddi aşmayayım ancak saat gibi işler o yüzden 1 agostosa dikkat bu senaryonun gerçekleşmesi için bugun ve yarının hafif satıcılı veya yatay olması lazım eger öyle olursa agostos ralli olur
bayramdan sonna gene 90bınlerdı sanırım..efg 23bın kontı uzundu..1 ayda almıstı..herker ama herkes raat raat uzun oturuodu..sonra bı artı gep yaptı bayram sonnası sabahı..purolar yakılmaya baslandı..100 bınler konusulmaya başlandı daha sabahın 10 unda..
sonra nooldu?
efg o 25 bın kontıyı 2 gunde catır catır dokmustu..yanımdakı oda da klavyeler mnıtorler kırılmıstı...hey gıdı gunner...
sayın saraylı günaydın kd hala aynı seviye mi?cok tesekkürler