-
Dear Pilgrim,
Hayatımın hatırladığım kısmında Nisan ayı ve Nisan ayına bağlı her şey hep olumlu gelişmiş ve Nisan ayı benim için accaip uğurlu olmuştur. Bu yıl da, Nisan vadede bu kuralın bozulmamasını diler, seni hasretle kucaklar saygıyla selamlarım.
Shortcerely Yours,
-
[quote=Strategist;339864]Full long'ladım diyosun yani??? :)))
(Eğer yok long'lamadım dersen ne diyeceğimi bilmiyomuş gibi yapmayacağını bilmiyomuş gibi yaparak sordum bunu... :..:)[/quote]
Eğer yok long'lamadım::::::
-
[quote=Strategist;339864]Full long'ladım diyosun yani??? :)))
[B](Eğer yok long'lamadım dersen ne diyeceğimi bilmiyomuş gibi yapmayacağını bilmiyomuş gibi yaparak sordum bunu... :..:)[/B][/quote]
Patron,
Açık adresini de bu formatta tarif edip, bir kurye çağırabilir misin?
"Nereye gidecek?" , çok merak ettim..:..:
-
[quote=Astatin;339868]Eğer yok long'lamadım::::::[/quote]
Eğerin yok diye niye long'lamadın anlamadım.. İşlem yapmak için illa ata mı binmen lazım... :..:
(Piyasadaki durgunluk geyiğin kalitesini negatif etkilemektedir. İlk graş veya rallide kendiliğinden düzelecektir. Panik yapmayınız. :..: )
-
[quote=Strategist;339872]Eğerin yok diye niye long'lamadın anlamadım.. İşlem yapmak için illa ata mı binmen lazım... :..:
(Piyasadaki durgunluk geyiğin kalitesini negatif etkilemektedir. İlk graş veya rallide kendiliğinden düzelecektir. Panik yapmayınız. :..: )[/quote]
Eşşek değilim manasında:::.dng
-
bu akşam kısa kalırım diyen babayiğit varmıdır aramızda :)
karamurat hanginiz söyleyin bakalım :)
-
Onu dokuzu anlamam.. Euro'nun coşacağını görüyorum diyen vatandaş max kaldıraçla long'layacak... Sonra oradan vurduğu voleyle çekecek altına Jaguar'ı, topmodel kız arkadaşını da alacak yanına, çektirecek fotoğrafı koyacak foruma... Ondan gerisi teknik analizden öteye gitmez... ::: :..:
-
re short ... nisanda .... ekranı kapatıyorum ..... istop yazılı .... cünleten kolay gelsin .... akşama uğrarım ..
-
-
[quote=The Tatar;339874]bu akşam kısa kalırım diyen babayiğit varmıdır aramızda :)
karamurat hanginiz söyleyin bakalım :)[/quote]
Baba mı, yiğit mi, kara mı, murat mıı soruyon dıtatar?
Baba diosan strobaba var...
Yiğit diyosan....hımmmm....bilemedim..kapanışa doğru bi daha bakarız buna..
Kara diyosan, trakyalı arkadaşlardan çıkabilir..:D
Murat diyosan o foruma geiyo ama mesaj yazmıyo pek..Mur@t olan...:D
Ama hiçbiri değil; bir gerilla kadar asi, granit gibi sert, boyun eğmez-blöfe gelmez, kıbrıstaki rum tahkimatının arasından ıslık çala çala yürüyebilecek, hırsından atını denize sürebilecek yiğitlikte bir AYU arıyorsan..buyur..BENİM... ŞORT ULA ŞORT
-
kosun ula kosun ayyularrrrrr.
-
[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://i1102.hizliresim.com/2011/2/28/6567.png[/img][/url]