üwwwww....ters köşe is available for the requesters...ehuehuee..üwwww???
Printable View
üwwwww....ters köşe is available for the requesters...ehuehuee..üwwww???
[IMG]http://img522.imageshack.us/img522/9458/ayiro0.jpg[/IMG]
Forumdaki gürültüye bakan bişey oluyo zanneder ama ekrana bakıyorum bi cacık yok... :..:
Nerde 50.000, nerde 90.000.... Vade kapanışı olarak çok sönük geçiyo bence... üvvv...
[quote=The Tatar;339843]veriler bize odaklandı üwwww :..:[/quote]
ben şahsen strobabanın kalemine odaklandım...ucu 0.5 mi acaba
[quote=Astatin;339849]ben şahsen strobabanın kalemine odaklandım...ucu 0.5 mi acaba[/quote]
Sen kalemi bırak da bu DAX'da kesin vade kapanışı var.. Hans Schmit Pala işini biliyo... Bizimki kaputt... üvvv... :)))
[quote=Strategist;339852]Sen kalemi bırak da bu DAX'da kesin vade kapanışı var.. Hans Schmit Pala işini biliyo... Bizimki kaputt... üvvv... :)))[/quote]
Berlin den ran beni gülüm amman amman amman,
İzmir e gel graş beni, İzmir e gel graş beni,
[quote=Astatin;339849]ben şahsen strobabanın kalemine odaklandım...ucu 0.5 mi acaba[/quote]
selçukluya da odaklan biraz..:o
EURUSD'de bu kadar yeter diye kapattığım long'lar dizilip önüme bir bir hesap sorarlar benden aman oyyy... üvvv... ıngaaaa.... :)))
[quote=excali;339857]selçukluya da odaklan biraz..:o[/quote]
yok..her kaleme bir odaklanıcı yeter...ona sen odaklanmışsın belliki:..::D
böyle iyi..kiip steybıl....dng
[quote=Strategist;339859]EURUSD'de bu kadar yeter diye kapattığım long'lar dizilip önüme bir bir hesap sorarlar benden aman oyyy... üvvv... ıngaaaa.... :)))[/quote]
bak yazıyorum buraya, geçen haftada yazmıştım bu eurusd 1.45 hatta 1.48 olacahhhhh..no later than 7 Nisan:::
[quote=Strategist;339859]EURUSD'de bu kadar yeter diye kapattığım long'lar dizilip önüme bir bir hesap sorarlar benden aman oyyy... üvvv... ıngaaaa.... :)))[/quote]
GAP çıkabilir. Dikkatli olmak lazım..:o
[quote=Astatin;339862]bak yazıyorum buraya, geçen haftada yazmıştım bu eurusd 1.45 hatta 1.48 olacahhhhh..no later than 7 Nisan:::[/quote]
Full long'ladım diyosun yani??? :)))
(Eğer yok long'lamadım dersen ne diyeceğimi bilmiyomuş gibi yapmayacağını bilmiyomuş gibi yaparak sordum bunu... :..:)