selam millet, naber?,
graska matruska:..:
Printable View
selam millet, naber?,
graska matruska:..:
ben bugün işlem yapmadım iyimi bulamadık 74250 74700 ne yapalım izleyip dururum
[quote=nunu;339819]selam millet, naber?,
graska matruska:..:[/quote]
NUNU...pardon NUNİ..........
72xxx kapanış bekliyorum..hatta 73025 i sürpriaden sayarım...yok piyasa yükselirse kayıplarımı da hayra sayarım:::
72500 yakışır akşama :P
Bu DAX insan değilmiş yawww...amma PALA ondan da heyvan sanırsam...71900 felan çok ayıp olur dimi..dax ranarken filan..
[quote=negrolino;339820]ben bugün işlem yapmadım iyimi bulamadık 74250 74700 ne yapalım izleyip dururum[/quote]
boşşveeerr..papazı bulmaktan iyidir..
[quote=Astatin;339821]NUNU...pardon NUNİ..........
72xxx kapanış bekliyorum..hatta 73025 i sürpriaden sayarım...yok piyasa yükselirse kayıplarımı da hayra sayarım:::[/quote]
valla ben pek bisey beklemiyorum astinton. ama bu seviyede kalmayacagi, sert yukari ya da sert asagi yapacagi kesin gibi. amma velakin kestiremiyorum. o yuzden uzlasmaya gidecegim, artik bugun vergi mi keserler yoksa bonus mu gelir gorecegiz:..:
[quote=nunu;339819]selam millet, naber?,
graska matruska:..:[/quote]
Yine mi yanında munzam getirmeden geldin... :p
onu 9 u anlamam .... graşkada graşka ...
ohha ... nisan graşkaladı ..
[quote=Astatin;339549][SIZE=6][COLOR=darkred]Şortcular Çıkar Örgütünün Gururlu, Asil ve Asıl bir üyesi olarak, ŞORT ULA ŞORT...Güne, Haftasonuna, Vadeye ve yeni bir çağa ŞORTTT......[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=darkred]Üstümüzde yükselen güneş kılavuzumuz olsun, 2 yıllık fetret devrinin sonuna işaret olsun...Güneş gözlüklerinizi barlatmayı unutmayınız yine de...ehuee[/COLOR][/SIZE][/quote]
Kraşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieynseyyynccccccccccc
[quote=nunu;339825]valla ben pek bisey beklemiyorum astinton. ama bu seviyede kalmayacagi, sert yukari ya da sert asagi yapacagi kesin gibi. amma velakin kestiremiyorum. o yuzden uzlasmaya gidecegim, artik bugun vergi mi keserler yoksa bonus mu gelir gorecegiz:..:[/quote]
Munzam ne demekti?
Fatmagül ne?üüü:confused: