-
işte bu meyanda hafta sonu dediğimiz 50 iş günü,...
ve diğer anlamda 2+8 hafta denklemi yani 10 hafta, ...
bir 4 dalga ile sonuçlanırsa totalde 5 için bir yükseliş başlar,...
bu 5. dalga ,...12xxxx leri hedeflesede ve buna gitsede 108950 den diver yapar, zira dalga yapısı budur,....yani tepe 102250 den 108950 ye diver olur, ve 21 hafta düşer,...12xxx den 81175 e,...
demekki 4 . dalga bir takvimsel olayla iç veya dış sonuçlanmalı, bu pozitif bir olay,...tabilki piyasalar için,...benim için deyil,...
-
sonuç,...
toyato corolla ise işte opel coranadır,...
-
ve sonuç
bu py
iki kere longtur,...hem buradan hem 91xxx den,...
yazgı budur, bir şey kaderse önüne geçilemez,...
-
işte ben ne yaparım bu denklemde,..
optimum longum devam ederken,..
muhtemel düşüşte
ASI de bir long yapar kapar opt long devam ederim,..
düşüş tekerrüründe bu defa 85925-90475 bantından [B][I]açar kapar[/I][/B], [I][B]açar kapar[/B][/I], [B]açar kapar[/B], [I][B]açar bu defa tutarım,[/B][/I] muhtemel 5 içun,...
bu olmadığı taktirde opt longuma profit yapar mümkün olan en yüksekten(103300), opt short açarım,....tekerrür short ise eski zirve (108950) geçemeden açmam,...
cari py denklemim budur,..
-
[url]http://www.youtube.com/watch?v=z6ZAoy-m43U[/url]
-
[url]http://www.youtube.com/watch?v=KBNGLSLwjbA[/url]
-
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=qNn7H_tmeLs[/URL]
bu adam manyak klarnetçi,...fena,...
abalalarda tamam allık pulluk ama ,...ama izmaili getirmişler oraya be yav yinede helal abalalara,...
-
bu arada aktif vade ile yeni vade arasında - makas var,...-200 den devam ediyor bir süredir,..
-
SnGandi bu hafta 19.hafta.
1 Martta ise 20.ci hafta bitmis olacak.
Bundan sonra 4 icin 8 haftalik dusus beklentiniz var. 25 Nisanda, 4 dususun bitmesini bekliyorsunuz.
Boylece 28 haftayi arkamizda birakmis olacagiz.
42-28=14.
5 icin ise 14 haftamiz kalmis oluyor. O da 2 Temmuzda bitmis oluyor.
Daha once 18 haftalik bir 5 yukselisi bekliyordunuz. Sanirim bu durumda 14 haftaya dustu.
-
[quote=elmas;434422]SnGandi bu hafta 19.hafta.
1 Martta ise 20.ci hafta bitmis olacak.
Bundan sonra 4 icin 8 haftalik dusus beklentiniz var. 25 Nisanda, 4 dususun bitmesini bekliyorsunuz.
Boylece 28 haftayi arkamizda birakmis olacagiz.
42-28=14.
5 icin ise 14 haftamiz kalmis oluyor. O da 2 Temmuzda bitmis oluyor.
Daha once 18 haftalik bir 5 yukselisi bekliyordunuz. Sanirim bu durumda 14 haftaya dustu.[/quote]
bakarız be elmasım zaten yeniledik onu 2 hafta kayma vardı,...tapu kadastro md gibisin valla,....brv
-
öncelikle haftalarla istediğim gibi oynar, kendi farktalını yaparım ve minör yada macör piyasalar bulurum,...
ama 63 totalde sabitiz,..sadece bir 2 haftalık kayma vardı onu mana ve analama bağladım, bütün fraktallarda oturdu böylece,...
ama biz şimdi 63 totaliden denkleştirdik bozmayalım istiyorum,...
yine burada dediğim üzere bu 2 hafta bunun için önemli, [B][I]çaplı çapsız[/I][/B] bir yükseliş vermeli,..bu iki haftada ki, proceksiyon çöp olmasın, sonra 8 hafta düşerse bakın soluksuz düşü demiyorum düşüş diyorum işte stoplarımız belli,..
anlayacağız ki 2 hafta kayma işi okey ve bütün fraktallar okey,..
bu işte en son burada kalmıştık,...
o nedenle bu zanki hafta sayımları bir iki hafta hatalı,...
yine hatırlanacağı üzere usd de bu kayma 5.43888 i, 5.39461 e teke düşürmüştü,
ve sırası gelmişken,...
-
usd 5.39461 tl de 89275 le temsil ediliyor,..
stoplarımız ise 86925-90475 sıralı,...öpüşme güzel,...
peki mana,..anlam ve ünlem,...