[quote=Astatin;339798]öne alalım..üwwww..[/quote]
Gardaşım ben anlamam öyle siyah arkaplan üzerine rengarek çizgiler falan... Çıkar mı düşer mi onu söyle.. :p
Printable View
[quote=Astatin;339798]öne alalım..üwwww..[/quote]
Gardaşım ben anlamam öyle siyah arkaplan üzerine rengarek çizgiler falan... Çıkar mı düşer mi onu söyle.. :p
[quote=Astatin;339549]Şortcular Çıkar Örgütünün Gururlu, Asil ve Asıl bir üyesi olarak, ŞORT ULA ŞORT...Güne, Haftasonuna, Vadeye ve yeni bir çağa ŞORTTT......
Üstümüzde yükselen güneş kılavuzumuz olsun, 2 yıllık fetret devrinin sonuna işaret olsun...Güneş gözlüklerinizi barlatmayı unutmayınız yine de...ehuee[/quote]
[quote=Astatin;339553]o ED simsinin hepsi geri alınacak..o fiborotti test edilecek..vakit doldu..payback zamanı
[IMG]http://i55.tinypic.com/33vn8ee.png[/IMG][/quote]
[quote=Astatin;339554]Strobaba Strobaba,
Alalım FDJ i bir kenara, karşısına da herhangibir gelişmekte olan piyasa endeksini koyalım..3 aşşa 5 yukarı manzara bu..Neki la bu gerçekte olmayan bir entruman deyip geçmeyelim..Mega sermaye hareketinin bariz göstergesi bence...Gelişmekte olanlardan çekiliyorlar..Gizli gizli..Sinsi sisi..Kaçırdıkları paraylan DOW a giriyolari dow yükseldi diye yukarı yapan gelişmekte olanlarda da daha da mal iteliyorlar...Bu birikecek beyle sinsi sinsi habis bir şekilde..Sonra gopacak.........GRAŞŞKAAA..bence tabiki...herşey olabilir..yatırımcı değiliz traderız...ehuehe[/quote]
öne alalım...özellikle negatif ayrışmamız hususuna temas eden ercüment menemen analizine dikkat..yok eğer ranmaya başlarsak ve pozitif ayrışırsak ne böyle bir mesaj yazdımne de öne aldım:D
ŞU ANA KADAR OLAN SEANS KOKUSUNDAN; BUGÜN 73000 üzeri kapanışın sürpriz olacağını değerlendiriyorum...ehuehuehe..Ama hayat bu, SEANS duş almamıştır veya PALA üzerine suni koku şıftırtmıştır bilemiyorum yani...sonuçta Beşiktaş ın bu hallere düşmesi de sürpriz ama oldu mu oluyor işte....asal gerilim
BU dax DA İNSAN DEĞİLMİŞ YALNIZ....WAY**...
sELLBEAR NERDE...
[quote=Strategist;339802]Gardaşım ben anlamam öyle siyah arkaplan üzerine rengarek çizgiler falan... Çıkar mı düşer mi onu söyle.. :p[/quote]
Sitro,
Ekrana ne çiziyon, lem?
Mesajla çok uyumlu olmuş..
.dng
Yurt dışındaki şu harekete karşı,
palanın yaptığı baskıyı görünce,
long olabilen var mı?
Ben tırsıyorum da... ondan sordum...
Herifler pozisyonu karlı kapatmak için bir taraflarını yırtıyorlar...
kalem 0.5 mi strobaba
vamos a teabas tierra sonata...zzzzzzzzzz...uyuyalım beyler...
pala roketleyecek galiba
nerede graşcılar, nerede nerede?
[quote=negrolino;339814]pala roketleyecek galiba[/quote]
Şu kadar baskının üzerine roketlerse iyi roketler, graşarsa da iyi graşar..:pStrobaba çok beğenecek bu yorumu..
Onu dokuzu anlamam ama şunu bikliyorum...Nisan vadedeki açık pozisyonun %70 inin son 3-4 günde ve piyasa graşarken açıldığını görüyorum....Fenafillah şeyelr olacak bence bu hafta ..du bakalım
[quote=Astatin;339816][COLOR=red]Şu kadar baskının üzerine [COLOR=white]roketlerse iyi roketler[/COLOR], graşarsa da iyi graşar..:p[/COLOR][COLOR=white]Strobaba çok beğenecek bu yorumu..[/COLOR]
Onu dokuzu anlamam ama şunu bikliyorum...Nisan vadedeki açık pozisyonun %70 inin son 3-4 günde ve piyasa graşarken açıldığını görüyorum....Fenafillah şeyelr olacak bence bu hafta ..du bakalım[/quote]
Vay be..nassıl da bildim arkadaş...::::::