60 lık aralık çok geniş bunun önce daralması gerek daralma olmadan düşüşe çok kötü haber gelmeli,...
darlma için bu satış sonrasında L talep almalıyız, o talep ile durum ortaya çıkar,...
Printable View
60 lık aralık çok geniş bunun önce daralması gerek daralma olmadan düşüşe çok kötü haber gelmeli,...
darlma için bu satış sonrasında L talep almalıyız, o talep ile durum ortaya çıkar,...
80.000 deki 5000 lik alış duruyor...
bu satış içinde direnç kırmaya oynayanlara mı bastı belli olacak, biliyorsunuz direnci biz kıramıyoruz, yetkili deyiliz,..
hocam stresi gördünüz... ıhlamur iyi fikirmiş değil mi...
80.200 henüz kırmadı... teyit alırsam tekrar long... değilse... avartarıma sadık kalcağım...
[quote=mirzaşan;336129]80.000 deki 5000 lik alış duruyor...[/quote]
slm mirza, bu alışı matrikste mi görüyorsun? görüyorsan nereden görüyorsun?
[img]http://666kb.com/i/br22f3c6uc8tb2ypr.gif[/img]
[quote=mirzaşan;336150][IMG]http://666kb.com/i/br22f3c6uc8tb2ypr.gif[/IMG][/quote]
Grafik ya da resim mi gönderdin bilemiyorum ama iş yeri bilg. da boş gözüküyor..
ekran görüntüsü resmi...
30 lukta önemli bir bardayız gider 575 kırıp üstünde kalırsa realize biter, aksi düşüş devam eder,...
hocam u30 spotta grafikler iç açıcı görünmüyor... ıhlamura devam...
mtx de yok o detay,...gören varmı,.
bende foreks tradexpress var hocam... bu arada tekrar uzadım...
[quote=mirzaşan;336160]ekran görüntüsü resmi...[/quote]
Akşam evden bakarım.teşekkürler mirza..
spot ve vadelideki uyumsuzluk nasıl realize olacak merak ediyorum...
akşama beşiktaş maçı var, önemli, çoook önemli,.....
[quote=mirzaşan;336175]bende foreks tradexpress var hocam... bu arada tekrar uzadım...[/quote]
iyi bir şey, bilgi bilgidir,.....
[quote=mirzaşan;336175]bende foreks tradexpress var hocam... bu arada tekrar uzadım...[/quote]
süpersin,....
30 luk analiz,
tepki devam ediyor, ancak satış yedi, bu satış henüz satış trendine dönüşmedi, 575 üstü fiyatlar okunmadan durum değişmez,....
[quote=indregandi;336185]süpersin,....[/quote]
İndi hocam, şimdi gene, dünkü gibi bazı sistemlere al sat verdirip,
çarpma modunda geçirip günü, takii akşam 17,20 ye kadar..
ondan sonra gene artı 700+800 puan yapar mı acaba?
stop patlatma operasyonu tamam gibi... eğer bu hareketler fake ise... hocamızın hedeflerine hızla gideriz... iğneli barlar bu ihtimali güçlendiriyor...
[I][COLOR=red]arkadaşlar sadece sesli düşünüyorum, lütfen kararlarınızı kendiniz verin. etkilenmeyin benden...[/COLOR][/I]
[quote=indregandi;336190]30 luk analiz,
tepki devam ediyor, ancak satış yedi, bu satış henüz satış trendine dönüşmedi, 575 üstü fiyatlar okunmadan durum değişmez,....[/quote]
[quote=nedim972;336193]İndi hocam, şimdi gene, dünkü gibi bazı sistemlere al sat verdirip,
çarpma modunda geçirip günü, takii akşam 17,20 ye kadar..
ondan sonra gene artı 700+800 puan yapar mı acaba?[/quote]
[quote=mirzaşan;336210]stop patlatma operasyonu tamam gibi... eğer bu hareketler fake ise... hocamızın hedeflerine hızla gideriz... iğneli barlar bu ihtimali güçlendiriyor...
[I][COLOR=red]arkadaşlar sadece sesli düşünüyorum, lütfen kararlarınızı kendiniz verin. etkilenmeyin benden...[/COLOR][/I][/quote]
şimdi dünde dedim illüzyon var, illüzyon yanıltacak,...onun için sinyal esas devam,........senaryo kurmayalım,....
[I]tepki devam ediyor, ancak satış yedi, bu satış henüz satış trendine dönüşmedi, 575 üstü fiyatlar okunmadan durum değişmez,....[/I] durum bu
575 525 te şu anda,...satış hala trende dönüşmedi,....:D
tahvil sıfırda dolar sıfırda bu ikisi - farkı geri aldılar, y.dışı satışta, palam diraeniyor aslında koyverirmi bakacaz,......ben longumda herkes kendine göre değerlendirsin durumu,....
mirza senin 5000 ci çalışıyor bir yorum alalım bakalım,....
80.000 deki 5.171 lik alım hala aktif...
Sabah max 1000 demiştim, 775 den ölçersek resmen 1000 koydu,...
80300-250 den itibaren satıştayız,...down py,
[img]http://666kb.com/i/br24955r12wtw8ain.gif[/img]
Ziro işlem l devam ediyorum,.....hayırlısı vatana millete, yalınız 775 kaçırmasak iyi olurdu çalıştığımız yerdi, ondan......
hocam direnç çalıştı...
[img]http://666kb.com/i/br24cqt11iy02o6yn.gif[/img]
Benim için 80350 üstünde bitirsem yetrli, 675 dadından yenmez, bakalım pavle nasıl götürecek,...
Y.dışına yusufum dedim, o oldu, pavla bakacaktır çaresine,...
Sayın indregandi yorumlarınız için çok teşekkürler. Sizlerden ziyadesiyle faydalanıyoruz.diğer forumdaki emeği geçenlerede teşekkür ederim.
1 dk da 300 fena direnç oldu,....
[quote=indregandi;336171]mtx de yok o detay,...gören varmı,.[/quote]
konu geride kalmiş anca gördüm, iş arası anca bu kadar oluyor
ben matriks'in....
eskiden 15 kademeye kadar görürdüm şimdi sadece 6 kademe görebiliyorum
[quote=milaslı;336284]sayın indregandi yorumlarınız için çok teşekkürler. Sizlerden ziyadesiyle faydalanıyoruz.diğer forumdaki emeği geçenlerede teşekkür ederim.[/quote]
bide ben faydalansam süper olacak,...:..:
[b]son durumda 750 stop ettim, bekliyorum....[/b]
[quote=indregandi;336310]bide ben faydalansam süper olacak,...:..:[/quote]
Abi neden böyle oluyor anlamıyorumüüü anlıyorumda işte huyumuz.dng
Işin özü şu pevla ya aküpeyi yere serecek yada desteğini esirgemeyecek, benim okumama göre destek var,.....ama o arada y.dışı süpriz yaparmı bunu bilemem......ne zamandır yükseliyor yumuşak karın orası,....
Ne diyecek bak dolar yükseliyor, borsada ne güzel düştü, gsmh azldımı diyecek meydanda, munzamı böyle okudum,......munzamın faiz üzerindeki baskısını gördüm, usd yi düşürüşünü gördüm, ama sonuçta bu hamle BUNA karşı hamle nasıl gelir, içerdenmi dışardanmı gelir,.....piysanın gidecek yeride şu anada bunların haricinde yok, mecbur sarılacaklar bunlara,...
BAHSETTİĞİM 60 lıktaki L TALEP HENÜZ GELMEDİ,...BU DÜŞŞTEN 150 PUVAN DİŞ DOLGUSU ŞKLİNDE İSTİFADEM OLDU, L DEVAM EDİYORUM,.....