-
[quote=TÜRKOĞLU;339518]ben askerliğimi izmirde yaptım asti.sene 2004/2005 arası.valla zor dayandım o 1 sene.hiçbirşey yok izmirde.askerlik zor deeldi ama izmir sıkıcı.istanbul bambaşka büyülü bir şehir.hele birde maddi imkanın varsa.herşey emrine amade.ortaköyde hosnu bir gözleme yemek gibisi var mı be? ya boğazda rahı-balik :D:D:D
gezecek görecek yer,eğlence,sağlık,eğitim ne ise işte.burası ülke gibi be resmen.
izmirliler kızmasın bu görüşüm diğer şehirler içinde geçerli.istanbulu hiçbir yerle mukayese edemeyiz bence.[/quote]
Otur yafrım D.
İzmirle kıyaslanacak şehir bence Türkiye sınırlarında yoktur.
-
[quote=sazan;339638]Otur yafrım D.
İzmirle kıyaslanacak şehir bence Türkiye sınırlarında yoktur.[/quote]
graşacakmıyız peki:::
-
[quote=Astatin;339639]graşacakmıyız peki:::[/quote]
Sazan Waves dopiğinde verdiğim (VOB 15 dk grafik) , C hedefi üst değerini aşamayan bir tepki gelebilir ama sanırsam gıraşacağız. (Önce hedef, sonra graşka)
-
graşacakmıymışız ... gaçınılabilirmiymiş ..
-
[quote=selçuklu;339643]graşacakmıymışız ... gaçınılabilirmiymiş ..[/quote]
gece, gaçınılmaz ve graşıleybıl görünürken şu an gaçınıleybıl ve graşılabilemez görünüyor..üwwww..uaaaaaa..ingaaaaa
-
günaydın patronlar,rastgele..
-
Açılışa bakarak pis graşacağız diyorum..Ayrıca Ay Lav Nisan vade
-
günaydın herkese,
hayırlı ve bol kazançlı güzel bir hafta dilerim...
dehşet bir hacim var nisan vadede 4 dk da 200 kontrat :p
-
Zbartman, Strobear, Sellbear, Astebear...but expanded Fear..üühühühühühü
-
[quote=Astatin;339648]Açılışa bakarak pis graşacağız diyorum..Ayrıca Ay Lav Nisan vade[/quote]
hakikaten çok geberik açtı patron :)
-
[QUOTE=enorton;339625]bu goruntulerden memnun musunuz??
[url]http://www.haberturk.com/yazarlar/605298-bu-goruntulerden-memnun-musunuz[/url][/QUOTE]
SN Yiğit BULUT'a duyarliliği icin tesekkurler.Yılan bize dokunmasina ragmen biz niye bu kadar duyarsiz bir toplumuz anlayamiyorum.üüü
-
bence gaçınılamayacak şeyler var .. graşka gibi .. zayıfflık feciii ... zayıflık gaçınılmaz ...:o:o