-
[quote=türkoğlu;339518]ben askerliğimi izmirde yaptım asti.sene 2004/2005 arası.valla zor dayandım o 1 sene.hiçbirşey yok izmirde.askerlik zor deeldi ama izmir sıkıcı.istanbul bambaşka büyülü bir şehir.hele birde maddi imkanın varsa.herşey emrine amade.ortaköyde hosnu bir gözleme yemek gibisi var mı be? Ya boğazda rahı-balik :d:d:d
gezecek görecek yer,eğlence,sağlık,eğitim ne ise işte.burası ülke gibi be resmen.
Izmirliler kızmasın bu görüşüm diğer şehirler içinde geçerli.istanbulu hiçbir yerle mukayese edemeyiz bence.[/quote]
bir izmirli olarak yanıldığınızı söylüyorum.askerliği paris'de
yapsan yinede beğenmezsin.ayrıca madem istanbul o kadar güzel neden her yaz çeşme'den çıkmıyorsunuz.deniz sizdede var.
-
short bekleye bekleye dermanım kesildi
75125 short cover yaptım ve yeni poz açmadım
halojen ve ew'ciler yeni bir dip daha bekliyor, bu durumda long açılmaz zaten.
AOP AOP AOP oldu. 600 points kardan zarar.
-
deniz olan her yerde denize giremezsiniz.temiz olsada giremezsiniz.plaj lazım,kumsal lazım.istanbulda bu imkan kısıtlı.ama yinede bu şehrin güzelliğine gölge düşümez.hem ben şehiriçindeki imkanlardan bahsediyorum.çeşme pek şehirçi olmuyor değil mi?
[quote=medihaluk;339528]bir izmirli olarak yanıldığınızı söylüyorum.askerliği paris'de
yapsan yinede beğenmezsin.ayrıca madem istanbul o kadar güzel neden her yaz çeşme'den çıkmıyorsunuz.deniz sizdede var.[/quote]
-
[quote=padişah;339532]short bekleye bekleye dermanım kesildi
75125 short cover yaptım ve yeni poz açmadım
halojen ve ew'ciler yeni bir dip daha bekliyor, bu durumda long açılmaz zaten.
Aop aop aop oldu. 600 points kardan zarar.[/quote]
malesef aynen bende de 550 gitti, haftaya flat girdim artık, sistem longda 15 lik ancak günlükde haftalıkda SAT da olduğundan tehlikeli bi durum bence short pozda geceye kalmak
-
[quote=a.kaya;339541]malesef aynen bende de 550 gitti, haftaya flat girdim artık, sistem longda 15 lik ancak günlükde haftalıkda SAT da olduğundan tehlikeli bi durum bence short pozda geceye kalmak[/quote]
sıkma canını be kayapatron, daha iyisini yaparız inşallah.;)
iyi tatiller.
-
Şortcular Çıkar Örgütünün Gururlu, Asil ve Asıl bir üyesi olarak, ŞORT ULA ŞORT...Güne, Haftasonuna, Vadeye ve yeni bir çağa ŞORTTT......
Üstümüzde yükselen güneş kılavuzumuz olsun, 2 yıllık fetret devrinin sonuna işaret olsun...Güneş gözlüklerinizi barlatmayı unutmayınız yine de...ehuee
-
[quote=Astatin;339549]Şortcular Çıkar Örgütünün Gururlu, Asil ve Asıl bir üyesi olarak, ŞORT ULA ŞORT...Güne, Haftasonuna, Vadeye ve yeni bir çağa ŞORTTT......
Üstümüzde yükselen güneş kılavuzumuz olsun, 2 yıllık fetret devrinin sonuna işaret olsun...Güneş gözlüklerinizi barlatmayı unutmayınız yine de...ehuee[/quote]
Lem böyle diye diye sonunda beni de etkileyip short'lattın... Bak Dow fezaya çıkıyo.... ALACAKTIM O PUANLARI!!!! üvvvv.... :p
-
[quote=Strategist;339550]Lem böyle diye diye sonunda beni de etkileyip short'lattın... Bak Dow fezaya çıkıyo.... ALACAKTIM O PUANLARI!!!! üvvvv.... :p[/quote]
relax patron::::::::: (la ben yeni yazdım o mesajıı hangi ara etkilendinde şortlandın)...(XAUUSD/FDJR Haftalık grafa bak patron..en az %15 daha under pırformıns var...yemişim dow u, dow da neymiş):::
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=__li0mpIQ9g&feature=related[/URL]
-
o ED simsinin hepsi geri alınacak..o fiborotti test edilecek..vakit doldu..payback zamanı
[IMG]http://i55.tinypic.com/33vn8ee.png[/IMG]
-
Strobaba Strobaba,
Alalım FDJ i bir kenara, karşısına da herhangibir gelişmekte olan piyasa endeksini koyalım..3 aşşa 5 yukarı manzara bu..Neki la bu gerçekte olmayan bir entruman deyip geçmeyelim..Mega sermaye hareketinin bariz göstergesi bence...Gelişmekte olanlardan çekiliyorlar..Gizli gizli..Sinsi sisi..Kaçırdıkları paraylan DOW a giriyolari dow yükseldi diye yukarı yapan gelişmekte olanlarda da daha da mal iteliyorlar...Bu birikecek beyle sinsi sinsi habis bir şekilde..Sonra gopacak.........GRAŞŞKAAA..bence tabiki...herşey olabilir..yatırımcı değiliz traderız...ehuehe
-
60 lıkta PUPU lar mı olmuş ne...kaya kardeş bir baksaydı iyi olacaktı:confused::confused:
-
tum patronslara afiyet olsun
[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://i1102.hizliresim.com/2011/2/25/10064.png[/img][/url]
.brv.brv.brv.brv.brv.brv