graskaaaa.
Printable View
graskaaaa.
strobaba..aynı sipaişten bir adet daha versem...olar mı?
nunitron...munzam ne yaw
[quote=Astatin;339471]strobaba..aynı sipaişten bir adet daha versem...olar mı?
nunitron...munzam ne yaw[/quote]
graska'nin ebeninesi:..:
[quote=nunu;339473]graska'nin ebeninesi:..:[/quote]
ebeninesi ne peki.kom:D
eeeveeeetttt dostlar, başka şehir olayı konusunda yaptığım mortal attack sonuçsuz kaldı...başka şehire gidemiyok burdan, haftasonu falan da takılmak için...düşündüm, istanbul izmirden daha güzel..uçağı erkene aldırdık..uçağı değil de biletleri erkene aldırdık...abbas should go.... Graşla kalın.......
[quote=Astatin;339475]eeeveeeetttt dostlar, başka şehir olayı konusunda yaptığım mortal attack sonuçsuz kaldı...başka şehire gidemiyok burdan, haftasonu falan da takılmak için...düşündüm, istanbul izmirden daha güzel..uçağı erkene aldırdık..uçağı değil de biletleri erkene aldırdık...abbas should go.... Graşla kalın.......[/quote]
Abbas is a pessenger,if you tie him he don't stop :D .kom
[quote=Astatin;339474]ebeninesi ne peki.kom:D[/quote]
fatmagülün sucu ne ne kadar cahalsın yaw :..:
palanın zorlama atakları başlıyor
Ben anlamam, dünden kalan shortlarla yola devam:)))
O kadar boğa olduk olmadı terse döndüm ve shortları zararına kapatacak konjonktür yok diyorum, yeni dip arayıp bulacağız diyorum:)
[QUOTE=bull market;339472][IMG]http://i1102.hizliresim.com/2011/2/25/4985.jpg[/IMG]
Haftalık endeks 30 majör dalga analizinde değişiklik yaptım bugünden itibare:) geçen verdiğim hatalı sayımdı ama kimse bu hatalı demedi...valla bravo, ne zamandan beri 1>5 oldu? :)
bu grafikte düzelttim..
Şimdi birde yeşil ho ekledim
Görüldüğü üzere majör dalgalarda C4 dalgası en dandik abc düzeltmesi yapan dalga, acipde çarpan bir tarafı olduğu bilinir söylenir..
Şimdi yaşanan C4 dalgasında, 72000 den geçen hareketli ortalamanın altına sarkmasını bekliyorum, 72000 altında long denenebilir, hatta long poz alırım ve 5 süresince long trade ederim...
Şu anda C4 ün oluşumu mavi okla bir önceki C4 oluşumundan biraz farklı olabilir ama sonuçta 72000 altına sarkması normal olur:)
Mart ayı dert ayı sonuçta, C4 Mart ayında tamamlanır...saygılar...[/QUOTE]
Aman dikkat............
[URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5860&page=51"]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5860&page=51[/URL] ne dersiniz üvvvvvv:o:o
ben askerliğimi izmirde yaptım asti.sene 2004/2005 arası.valla zor dayandım o 1 sene.hiçbirşey yok izmirde.askerlik zor deeldi ama izmir sıkıcı.istanbul bambaşka büyülü bir şehir.hele birde maddi imkanın varsa.herşey emrine amade.ortaköyde hosnu bir gözleme yemek gibisi var mı be? ya boğazda rahı-balik :D:D:D
gezecek görecek yer,eğlence,sağlık,eğitim ne ise işte.burası ülke gibi be resmen.
izmirliler kızmasın bu görüşüm diğer şehirler içinde geçerli.istanbulu hiçbir yerle mukayese edemeyiz bence.
[quote=Astatin;339475]eeeveeeetttt dostlar, başka şehir olayı konusunda yaptığım mortal attack sonuçsuz kaldı...başka şehire gidemiyok burdan, haftasonu falan da takılmak için...düşündüm, istanbul izmirden daha güzel..uçağı erkene aldırdık..uçağı değil de biletleri erkene aldırdık...abbas should go.... Graşla kalın.......[/quote]
Pazartesi vade sonu pisliği yapar yukarda bırakılan boşluğa 77500 e atak yaparak kaparmı ?
Kaparsa kapar:)
Haftasonunada short..
İyi tatiller...