[QUOTE=Astatin;339419]oneaahhh.cerfino delfino..gız nerdesin hayırsız...wassshh, sen hala ayakların cıbıldakmı geziyon..keçi gribi olursun beaa...hoşgeldin...:D[/QUOTE]
hoşbuldum.. özledim sizi geldim işte :)
Printable View
[QUOTE=Astatin;339419]oneaahhh.cerfino delfino..gız nerdesin hayırsız...wassshh, sen hala ayakların cıbıldakmı geziyon..keçi gribi olursun beaa...hoşgeldin...:D[/QUOTE]
hoşbuldum.. özledim sizi geldim işte :)
jerfin hoşgeldin..
selam millet,
thy'da halka arz var diolar:..:
şubatın hala önde olması çok enteresan..
[quote=nunu;339424]
thy'da halka az var diolar:..:[/quote]
THY na'apacak ki halkayı... Bittiyse biyerden alsınlar... :)))
(Geyiğin kalitesi konusunda özür dilerim... Alıcıların ayarıyla oynamayın az sonra kendiliğinden düzelir...) :..:
ula nolti..habermi var..ficirlarmi uçti..bangalarmı uçti..ne oltii
[quote=jerfin;339416]Selamlar... nasılsınız millet ? :)[/quote]
Selamlar jerfin, hoşgeldin :)
Bu işlerden anlayan biri bana niye hala tavan olmadığımızı anlatabilir mi... Çok merak ediyorum... :mad: :mad: :mad: :)))
[QUOTE=Strategist;339432]Bu işlerden anlayan biri bana niye hala tavan olmadığımız anlatabilir mi... Çok merak ediyorum... :mad: :mad: :mad: :)))[/QUOTE]
bu işlerden anlamam ama .. gaçınılamayacak şeyler var gibi ...stro baba .. .. :::::::D:D
[quote=Strategist;339432]Bu işlerden anlayan biri bana niye hala tavan olmadığımız anlatabilir mi... Çok merak ediyorum... :mad: :mad: :mad: :)))[/quote]
bu işlerden anlamam ama ya Ew yada klasik TA yüzündendir
yaf ister misiniz bi de 75500'de dolanalim bir ay:(
[quote=Strategist;339432]Bu işlerden anlayan biri bana niye hala tavan olmadığımızı anlatabilir mi... Çok merak ediyorum... :mad: :mad: :mad: :)))[/quote]
Bu işlerden anlamam ama... amaaaa anlamam dedim ya