91.400 long....
Printable View
91.400 long....
yaz bitti bakalım çortlar ne olacak
Ge, garantı bankası hısselerı ılgılı kamuya acıklanması gereken herhangı bır yenı gelısme olmadıgını bıldırdı
t.garantı bankası a.s.'nın kamuoyu aydınlatma platformu'nda (kap)
yayınlanan acıklaması asagıda bulunuyor.
"serı vııı no: 54 sayılı teblıg uyarınca hıssedarımız ge arastırma ve musavırlık
lımıted sırketı'nden 25.10.2010 tarıhınde alınan bılgılendırme asagıda yer
almaktadır:
"daha once t.garantı bankası a.s tarafından yapılan
acıklamalarda da belırtıldıgı uzere ge arastırma ve musavırlık lımıted sırketı,
t.garantı bankası a.s de sahıp oldugu ve sermayenın %20.85'ıne tekabul eden
hısselerının satısı ıle ılgılı stratejık opsıyonlarını degerlendırmeye devam
etmektedır. Kamuya acıklanması gereken herhangı bır yenı gelısme
olmamıstır."
ayrıca, bankamızca ge arastırma ve musavırlık lımıted sırketı'nın sahıbı oldugu
banka hısselerının satısına ılıskın olarak kamuya acıklanması gereken herhangı bır
bılgı bulunmamaktadır."
-matrıks-
91450 aort geçerse roket
fıtık eder insanı ... pifff flat...
uzaaaaaaaa haydi gaz veriyom endekse
XU100 de 71 750 - 800 de direnç oluştu üstüne atamadığı sürece düzeltme gelecektir...
Garanda kademeler ilginç...
[IMG]http://666kb.com/i/bntf7p8eapkboe7yq.gif[/IMG]
len pala alacağın olsun emi
celdum..bu neaaa..aybetmişsiniz..ühühü..ve fekat ziesten alda kalmış..du bakalım
Şincik sevgili arkadaşlar ve Hacıseku yada Sekupat :)
TGG düşmüş sıfıra..ve fekat ziesten hala alda.. can acıtacakalr yine..bakalım ni tarafa..new turn on the way
[quote=negrolino;302379]len pala alacağın olsun emi[/quote]
heo öyle olmuyormu negropatro:rolleyes:
[quote=Astatin;302386]Şincik sevgili arkadaşlar ve Hacıseku yada Sekupat :)
TGG düşmüş sıfıra..ve fekat ziesten hala alda.. can acıtacakalr yine..bakalım ni tarafa..new turn on the way[/quote]
Patron biliyorsun ben 7XXXX leri gözlüyorum...üüü
[quote=Astatin;302387]heo öyle olmuyormu negropatro:rolleyes:[/quote]
dönüşte sorucam o palaya .boks.
Aralık vadede uzuuun bir süre sonra cört sinyali geldi.. Cörtlemelerde şimdiden Aralık vadeyi kullanmak daha avantajlı sanki... Arada yakın vade ile 700-800 puanlık bir marj var... Düşüş başlar da marj eksiye geçerse bir de bu fark sayesinde beleş kazanımlar olabiliyor... üvvv...
91175 önemli kırılırsa çort oluram
longculaarr longcuuular şimdi gözümde canlandılar..üwwww...yyld
91200 kılıçlar çekildi
Bu düşüşe pek güvenemedim nedense... 5dk'lık long'larsa cörtleri flat'lerim... Cörtden az çarpılmadık son dönem, üst zaman dilimleri zayıflayana kadar alt zaman dilimlerinde cörtlerde ihtiyatlı olmak lazım... üvvv...
[QUOTE=Strategist;302402]Bu düşüşe pek güvenemedim nedense... 5dk'lık long'larsa cörtleri flat'lerim... Cörtden az çarpılmadık son dönem, üst zaman dilimleri zayıflayana kadar alt zaman dilimlerinde cörtlerde ihtiyatlı olmak lazım... üvvv...[/QUOTE]
sayın patronum stro patron ...geldinmi ? .. hoşgeldin abi ..... :o:o:o ... bi altın yorumu alsam abi senden ... üvvvv :o:o:o
[quote=ruhul-kudüs;302363]91.400 long....[/quote]
91.100 longlara ek....
ula pernanke..la ben kısayken hep iyi şeyler diyordu bu tonto, şimdi longum..manzaraya bak..
BERNANKE: FED KONUT KREDILERINE ILIKIN HACIZLERDE OLUSAN DUZENSIZLIKTEN ENDISELI
BERNANKE: FED KONUT KREDILERINE ILIKIN HACIZLERDE OLUSAN DUZENSIZLIKTEN ENDISELI
-MATRIKS-
[quote=Ruhul-Kudüs;302408]91.100 longlara ek....[/quote]
teprik edeim..aynen..100 den lonkk dakviye..ve fekat benim ilk parti 450 dendi..üww
[quote=selçuklu;302407]sayın patronum stro patron ...geldinmi ? .. hoşgeldin abi ..... :o:o:o ... bi altın yorumu alsam abi senden ... üvvvv :o:o:o[/quote]
Hoşbulduk sayın patron... Bu altın denen mereti sadece EMA'lar cinsinden incelerim bilirsin... Bence bunu trade etmek için başka bir araca gerek yok... Misal, Resim 1'de görüldüğü gibi günlükte ultra-önemli olan 20 EMA aşağı kırılmış... Tekrar üzerine çıkılsa da bu ileride daha düşük seviyelerin de görüleceğinin sinyali.. Ancak Resim 2'de görüldüğü gibi 240dk'lıkta 200 EMA'dan sektikten sonra hem 20, hem de 50 EMA'yı bir solukta kırmış... Bu durumda 60dk'lıkta (Resim 3) 50 EMA'ya geri çekilmeler alım fırsatı olarak kullanılabilir, ancak trendin bir kez yara aldığını ve eski gücünde olmayacağını unutmadan... üvvv.. Ne zırvalıyorum ben yine... üvvv... :..:
[quote=ruhul-kudüs;302408]91.100 longlara ek....[/quote]
90.900 bir miktar daha long ek....
Bu arada, YYŞD... Cörtleri cukka yapmak için hala 5dk'lık long sistem sinyali beklenmektedir... üvvv.... :))) Bu arada 30dk'lık da cörte geçme hazırlıkları yapmaktadır, 60dk'lıkda ise long'un varsa çık sinyali alınmaktadır... üvvv.. :)))
üühühüh
(YENILEME)KOMMERSANT:(IS BANKASI'NDAN RUSYA'DA BANKA SATIN ALIMI)KRIZDEN BU YANA RUS PIYASASINA ILK STRATEJIK YATIRI
RUS KOMMERSANT GAZETESI TURKIYE IS
BANKASI'NIN RUS OZEL BANKALARINDAN SOFIYA'YI SATIN ALMAYA HAZIRLANDIGINI
BELIRTEREK, KURESEL EKONOMIK KRIZIN ORTASINDAN CIKMASINDAN SONRA RUS PIYASASINA
ILK DEFA STRATEJIK BIR YATIRIM YAPILDIGINI DUYURDU.
KOMMERSANT'TA BUGUN YAYIMLANAN HABERDE, IS BANKASI'NIN SOFIYA BANK'I
SATIN ALMA ISLEMLERINDE SONA YAKLASILDIGI IFADELERINE YER VERILEREK, ''KRIZ
BASLADIGINDAN BU YANA RUSYA PIYASASINA ILK DEFA STRATEJIK YATIRIMCI GELDI''
DENILDI.
GAZETE, RUS BANKACILIK SEKTORUNDEKI KAYNAKLARINDAN EDINDIGI BILGIYE GORE,
IS BANKASI'NIN BU HAFTA ICINDE SOFIYA BANK'IN YUZDE 100'UNU SATIN ALDIGINI
ACIKLANMASININ BEKLENDIGINI BELIRTEREK, IS BANKASI'NIN BOYLE BIR SATIN ALIMA TURK
MUSTERILERININ RUSYA'DAKI FIRMALARINA HIZMET VEREBILMEK ICIN GIRISTIGINI
KAYDETTI.
IS BANKASI GENEL MUDURU ERSIN OZINCE, RUSYA'DA ORTA BOYUTLU BIR BANKA
SATIN ALMA YONUNDEKI NIYETLERINI ILK OLARAK GECEN YIL ARALIK AYINDA
ACIKLAMISTI.
KOMMERSANT, ANLASMA BEDELININ BANKANIN SERMAYESININ 1,5 KATI OLDUGUNU
BELIRTEREK, BANKANIN SERMAYESININ 1 EYLUL 2010 VERILERINE GORE 803 MILYON RUBLE
(YAKLASIK 27 MILYON DOLAR) OLDUGU VURGULANDI.
IS BANKASI GENEL MUDUR YARDIMCISI AYKUT DEMIRAY DA, AVRUPA IMAR VE
KALKINMA BANKASI'NIN (EBRD) IS BANKASI SPONSORLUGUNDA GECTIGIMIZ HAFTALARDA
ISTANBUL'DA GERCEKLESTIRDIGI ''TICARET FINANSMANINDA KRIZ TEPKISI'' KONULU
KONFERANS SIRASINDA GAZETECILERIN SORULARI UZERINE, RUSYA'DA BANKA ALIMINI
SONLANDIRMAK UZERE OLDUKLARINI, SATIN ALMA ISLEMININ BU YIL ICINDE
TAMAMLANACAGINI DUYURMUSTU.
-AA-
[quote=astatin;302411]teprik edeim..aynen..100 den lonkk dakviye..ve fekat benim ilk parti 450 dendi..üww[/quote]
çok basit bir iniş oldu muhtemelen hızlı bir çıkış olacaktır aynı yere abi. Bankalarda ki kademeler çok boş olduğu zaman genelde bu tarz düşüşler oluyor ama kademeler boş olduğu için satış yapılamıyor el-mahkum geriye alıyorlar.
üsgünüm sistem sat verdi..istop ve kısa
[QUOTE=Strategist;302412]Hoşbulduk sayın patron... Bu altın denen mereti sadece EMA'lar cinsinden incelerim bilirsin... Bence bunu trade etmek için başka bir araca gerek yok... Misal, Resim 1'de görüldüğü gibi günlükte ultra-önemli olan 20 EMA aşağı kırılmış... Tekrar üzerine çıkılsa da bu ileride daha düşük seviyelerin de görüleceğinin sinyali.. Ancak Resim 2'de görüldüğü gibi 240dk'lıkta 200 EMA'dan sektikten sonra hem 20, hem de 50 EMA'yı bir solukta kırmış... Bu durumda 60dk'lıkta (Resim 3) 50 EMA'ya geri çekilmeler alım fırsatı olarak kullanılabilir, ancak trendin bir kez yara aldığını ve eski gücünde olmayacağını unutmadan... üvvv.. Ne zırvalıyorum ben yine... üvvv... :..:[/QUOTE]
eline sağlık patron .. teşekkür eder en derin saygı ve hörmetlerimi sunarım stro baba ... .brv.brv.brv
5dk'lık sistemin tavsiyesi üzerine short'lar flat ve üzerine az miktar long... Hareketler hızlandı ben yine 1dk'lık grafa ve sisteme geçiyorum... Pala'yı artık böyle pataklayacam... :..:
altın ...kanalizasyon ve tahminim projeksyon ...
[IMG]http://img213.imageshack.us/img213/6139/adsztyw.png[/IMG]
[quote=ruhul-kudüs;302414]90.900 bir miktar daha long ek....[/quote]
90.900 deki ekler 91.225 ten kapandı diğerleri ile long devam....
Çok uzun vadeli kanalizasyon.. Üst banda gitmezsem gözüm açık gider diyor sanki... üvvv... :p
Long'lar da full flat... Dow'u görelim bakalım... Helecanlı trading'e gerek yok... Mahsimum esneklik lazım... üvvv... Zaten yurtdışının durumu nedeniyle geceye short giresim var çok fena... Hele bir de Dow + açarsa beni zor tutarsınız çok pis short'larım sistem mistem dinlemem... üvvv... :..:
.lelele[quote=Astatin;302420]üsgünüm sistem sat verdi..istop ve kısa[/quote]
daha d aüsgünüm, sat evrdikten sonra fiyat depti:D:D sisteme parçalı uyanın, sisteme uyduğu zamanların genelde sistemin çarpıldığı zamanlar olduğu egrçeğinin canlı ispatı..ü[url]www..YYŞD[/url]
noldu 100 olmamış üwwwwwwwwwwwww :D notta artmamış abyede girmemişiik aydaaa getti cörtlerim üwwwwwwwwww muhahah :D:D
üstelik her sinyal değişiminde eğer çarpıldıysam sonraki sinyalde %50 daha fazla poz açıyorum...du bakalım
[quote=seagate;302439]noldu 100 olmamış üwwwwwwwwwwwww :D[/quote]
ne yüzü ya..aybediyon memügeyt... 70 70...eheheh
[quote=Astatin;302437].lelele
daha d aüsgünüm, sat evrdikten sonra fiyat depti:D:D sisteme parçalı uyanın, sisteme uyduğu zamanların genelde sistemin çarpıldığı zamanlar olduğu egrçeğinin canlı ispatı..ü[URL="http://www..YY%C5%9ED"]www..YYŞD[/URL][/quote]
Patronage, benim zizstemlerde de eğer sinyal geldikten hemen zonra piyasa ters yöne hareket etmeye başlarsa o sinyal tırt çıkıyor genelde... Adam olacak sinyal hemen kara geçiyor... Acep diyorum, bunu bir stop-loss ile mi çözsek.. Yani işlem yapılır yapılmaz 250 puan geriden stop-loss'la takibe mi geçsek... Eğer 250 puan kara geçerse stop iptal, yok 250 puan kara geçmeden önce 250 puan zarara geçerse stop... üvv... Gözle bir hesap yapayım bakalım çok mu fantazi oldu yoksa iyi fikir mi... üvvv... :)))