-
[QUOTE=halojen;264742]şimdilik en fazla şans verdiğim yapı da bu, mevcut trend için.... tabi değişebilir, gelişmelere göre tekrar değerlendirme yaparız....
[IMG]http://img257.imageshack.us/img257/6987/nonameu.png[/IMG]
1 nolu macd tepesi geçilirse iptal olur... uyumsuzluk için doğal olarak ilk tepe geçilmemeli... :)[/QUOTE]
plans bu.... :)
3 no.lu tepeye gidiyor muhtemelen.... fakat macd uyumsuz kalmaya devam etmeli, yükselmemeli...
-
[quote=catedral;264771]günaydın... bol kazançlar..
tehlikeli sularda dolaşıyor...:) kırarsa aşağıda misler gibi 3000 puan var.
[URL="http://www.yukle.tc"][IMG]http://img333.yukle.tc/images/92632010-07-15_0922.png[/IMG][/URL][/quote]
apla bu 75 üzerinde kırılacak değil mi:confused: yani şort için en azından 75i beklemek lazım gelir dimi yoksa ben mi yanlış biliyorumüüü+. ben geldiğimde okumaya sabahtan başladığımdan bunu sorduydum ama ablam sonra açıklamasını da vermiş, bi sayfa geride, pardon:)
-
boşuna huylanmamışım.....
ihtiyarlık işte..az birazda tecrübe....
-
[quote=boz ayı;264828]73.750..altına gelmeli...başka yolu yok......YOKSA.....74.800...e oynar PALA........[/quote]
[I]beklediğimi yaptı...............PALA..[/I]
-
74.725...........şort..............
-
[QUOTE=boz ayı;264931][I]beklediğimi yaptı...............PALA..[/I][/QUOTE]
.brv
helal abi... topik gene formunda,pala bey yakalandı...nazar değmesin...:..:
-
[quote=halojen;264935].brv
helal abi... topik gene formunda,pala bey yakalandı...nazar değmesin...:..:[/quote]
[I]20 yaş genç olsaydım....şortları kapattığım yerden longg alırdım...[/I]
[I]gördüm..ama alamadım.....bu yaşta bu kadar....ALLAHA ŞÜKÜR...[/I]
üüü
-
[QUOTE=boz ayı;264939][I]20 yaş genç olsaydım....şortları kapattığım yerden longg alırdım...[/I]
[I]gördüm..ama alamadım.....bu yaşta bu kadar....ALLAHA ŞÜKÜR...[/I]
üüü[/QUOTE]
zarar olmasın da abi, şükrederim ben.... uzunları erken kapattım , hiç rahatsız değilim...
80bini geçerse küfrederim ama.... :..:
-
74725 short ne de olsa dun kapatmıstım 73850 den nerdeyse 1000 puan yukardan acıyorum
-
[quote=boz ayı;264828]73.750..altına gelmeli...başka yolu yok......YOKSA.....74.800...e oynar PALA........[/quote]
[I]veee...74.800..........[/I]
[I]kendimi teprik ediyorum......gördüğüm için...[/I]
[I]longg olmadığım için esefle kınıyorum....üüü[/I]
-
bu shortlarda para kazandırmazsa yuhh derım artık ... stop yok yukseldıkce kademelı devam ...1/2 oranda shortum...sn boz hakıkaten cok ıyı gordunuz ...long da olunsa idi tadından yenmezdı hakıkaten ..
-
75,200 hedefimiz yokmudur bugune ne dersiniz?
-
[quote=paradigma;264865]bir turlu dusmuyor 6000 puan cıkmıs 1 haftada 1000 puan gevsemıyor olacak sey degıl ...bu asamada "dusmeyen vob yukselır" tanımı acıga cıkıyor .... 73850 den shortu kapadım hala flat ... yukarı gıtsede yuksek malıyetlı shortlasak bari[/quote]
.yukarı cıkmıs borsa hala düsemıyor ise " dusemıyen borsa cıkar " sabah ki tanım benıde yanıltmadı ... bana 1000 puan yukardan short sansını yarattı ....
-
[QUOTE=halojen;264942]zarar olmasın da abi, şükrederim ben.... uzunları erken kapattım , hiç rahatsız değilim...
[B]80bini geçerse küfrederim ama....[/B] :..:[/QUOTE]
hiç mi hiç utanmadan bende .kom
-
[QUOTE=caylakboga;264957]75,200 hedefimiz yokmudur bugune ne dersiniz?[/QUOTE]
bence var
-
[quote=boz ayı;264948][I]veee...74.800..........[/I]
[I]kendimi teprik ediyorum......gördüğüm için...[/I]
[I]longg olmadığım için esefle kınıyorum....üüü[/I][/quote]
ben de size müthiş öngörüleriniz için yaza damgasını vuracak bi teprik koyuyorum:D.dng + bu kadar iyi piyasa okuyup bize de anlatmanıza rağmen kendiniz faydalanamadığınız için sizi esefle ve edeple kınıyorumüüü ama en çok da benim gibi sizi yeterince anlayamayıp sizden faydalanamayanları esefle kınıyorum:..::::.dng
-
topiği takip eden zarar etmez... az kazanır çok kazanır ama parası bi şekilde büyür...
hazirandaki tepede uyardık...4lü nu dedik...
68-69 aralığında da yukarı dedik....boz abiyle...
topiği tebrik ediyorum.... :D
-
[quote=halojen;264982]topiği takip eden zarar etmez... az kazanır çok kazanır ama parası bi şekilde büyür...
hazirandaki tepede uyardık...4lü nu dedik...
68-69 aralığında da yukarı dedik....boz abiyle...
topiği tebrik ediyorum.... :D[/quote]
bencede.brv
boz abi bu işi bilen, bilmekle kalmayıp güzel uygulayabilen ender insanlardan.
sizinde benzerlik teorileriniz muhteşem+.
başta catedral olmak üzere diğer analiz veren arkadaşlarıda unutmamak gerek.
kendi adıma hepinize teşekkür ediyorum.
saygılar
-
maşallah kavgasız gürültüsüz çok güzel gidiyor seviyeden ve başarıdan ötürü nazar değmesin inşallah herkese çok çok teşekkürler
-
şimdi mühim olan macd'ın 3ncü uyumsuz tepeyi yapması.... bu tamamlandığında büyük ihtimalle 4ncü tepe de uyumsuz olur... ve işimiz çok kolaylaşır....
4lü nu olmasa da dert değil... çeşit çeşit tepe yapılarımız mevcuttur... hangisine uyarsa :D
-
İkinci seans spotun 74400 üstünde kalması bir hafta içinde 80 bini getirebilir...
-
1,5350 dolarda onemli direnc.. pariteyle beraber iyi izlemek gerek
-
gençler...kendini genç sanan moruklar.........
borsa..vob..fx...vs..vs...gibi piyasalarda bu işi biliyorum diyemezsiniz..en iyi bilenler etkisiz eleman olduğunu ve hiç bir şey bilmediğini bilenlerdir...
27 yıla girdim..bu piyasada..çok şey gördüm..zaman zaman sizlere aktarıyorum..ben artık yaşlı bir adamım..çok hata yaptım...çok ders aldım..isterim ki sizler benim hatalarıma düşmeyin..burada yazma sebeblerimden biride budur....
sakın ha...bu piyasalardan zengin olma hayali kurmayın...paranızın tamamını asla yatırmayın...tüm bu piyasalar global sermayenin kontrolündedir..maalesef haçlı işgali
altındayız...internette sürekli kazananlara imrenmeyin..% 99.9 .u yalan.....
gerçekten para kazananlar yok mu..var...zengin olanlar...çok çok az..[B].zengin olmak ve [/B]
[B]zengin kalabilmek çok ayrıdır..[/B]
masa kurulu..unutmayın....kaldıraçlı her enstrüman kumardan beter olabilir.....
10 yılda kazanıp 10 günde sıfır çekersiniz.....kaldıraçlı piyasalarda kaldıraç oranını
kullanmak çok önemlidir...karşımızda çok güçlü haçlı ordusu olduğunu unutmayın.
sizin...bizim gördüğümüzü o da görüyor.....acıma yoktur bu alemde....
ALLAH HEPİNİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.....
-
şu anda MC..saati ...fdow...ve jp morgan.dan istifade ederek...şort.squeze yapıyor PALA.....
-
74.800..ün üstü çok büyük dalgalar yapar..aşağı ..yukarı..aşağı..tekrar yukarı gb..
gevşemesi gerekir....PALA fırsatı kaçırmaz..........
-
59,000 de cok buyuk direnc var.. yukselişte onemli yer bakalım ne olacak mesele izlemek gerek ama buralardan bir duzeltme sarttır bana gore..
-
[quote=boz ayı;265045]gençler...kendini genç sanan moruklar.........
borsa..vob..fx...vs..vs...gibi piyasalarda bu işi biliyorum diyemezsiniz..en iyi bilenler etkisiz eleman olduğunu ve hiç bir şey bilmediğini bilenlerdir...
27 yıla girdim..bu piyasada..çok şey gördüm..zaman zaman sizlere aktarıyorum..ben artık yaşlı bir adamım..çok hata yaptım...çok ders aldım..isterim ki sizler benim hatalarıma düşmeyin..burada yazma sebeblerimden biride budur....
sakın ha...bu piyasalardan zengin olma hayali kurmayın...paranızın tamamını asla yatırmayın...tüm bu piyasalar global sermayenin kontrolündedir..maalesef haçlı işgali
altındayız...internette sürekli kazananlara imrenmeyin..% 99.9 .u yalan.....
gerçekten para kazananlar yok mu..var...zengin olanlar...çok çok az..[B].zengin olmak ve [/B]
[B]zengin kalabilmek çok ayrıdır..[/B]
masa kurulu..unutmayın....kaldıraçlı her enstrüman kumardan beter olabilir.....
10 yılda kazanıp 10 günde sıfır çekersiniz.....kaldıraçlı piyasalarda kaldıraç oranını
kullanmak çok önemlidir...karşımızda çok güçlü haçlı ordusu olduğunu unutmayın.
sizin...bizim gördüğümüzü o da görüyor.....acıma yoktur bu alemde....
ALLAH HEPİNİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.....[/quote]
cok kıymetlı birikımlerınızle bızlerı [B][COLOR="Red"]************ [/COLOR][/B]bilgılendırıyorsunuz ya allah ne muradınız varsa versın dıyorum ....umarım su namusuzu hep beraber destegınızle soyacagız bizde .... iyi kı varsınız ....
-
Boz abi doların guclu kalısına ne demek lazım... pek gevseyemiyor nedense..
-
74.925...şort....1/2 poz...............
-
74.825..ort...ile 1/2 kısa..yım......
-
[quote=boz ayı;264798]bugün yurt dışı zayıf...yurt içi daha güçlü olmalı.........[/quote]
[I]bugün bu olacak bana göre....[/I]
[I]PALA OVP..yi kullanıp...şort.squeze ile işi bitirmeye gidiyor.......[/I]
[I]ihtiyarız diye efelendi..........[/I]
[I]HADİ BAKALIM.................:o[/I]
-
PALA.............
74.475..e kadar BAS.......
bozz amcanı üzme....
-
Bakan yılmaz, "mali kural yetişmezse sonbaharda yeniden gündeme gelir"-bloomberg ht
-
[QUOTE=borsa8447;265078]Bakan yılmaz, "mali kural yetişmezse sonbaharda yeniden gündeme gelir"-bloomberg ht[/QUOTE]
tabi tabi....
imf bitti bu başladı.....beklentiyle 100bine çıkar artık....
:mad:
-
[quote=boz ayı;265077]PALA.............
74.475..e kadar BAS.......
bozz amcanı üzme....[/quote]
[I]anlaşalım....yoksa sana yazık olacak...[/I]
[I]bugün ..derhal.....yarına kalırsa....[B]73.400..[/B]den aşağı kabul etmem...boks.[/I]
-
Yukseliş bunu gazı ile g,idiyordu
bu lmazsa bura guzel satıs yer..
[quote=borsa8447;265078]Bakan yılmaz, "mali kural yetişmezse sonbaharda yeniden gündeme gelir"-bloomberg ht[/quote]
-
[quote=halojen;265081]tabi tabi....
imf bitti bu başladı.....beklentiyle 100bine çıkar artık....
:mad:[/quote]
::::::.brv.boks..boks.
çevir kazı yanmasın............
PAPAZ HER ZAMAN PİLAV YEMEZ.......CACIKTA İSTER...:..:
-
[quote=borsa8447;265078]Bakan yılmaz, "mali kural yetişmezse sonbaharda yeniden gündeme gelir"-bloomberg ht[/quote]
[I]kime inanalım..........[/I]
[I]kim kimle......[/I]
[I]kimin eli kimin cebinde.........[/I]
[I]bu haber neden satış getirmedi....HEMEN....[/I]
[I]MASA KURULU........:..:[/I]
-
[B]İspanya Tahvil İhalesi: Rahat Satış, Yüksek Faiz[/B]
15.07.2010 14:24
İspanya bugün düzenlediği 15 yıllık tahvil ihalesinde 3 milyar Euro’luk DİBS satarken, teklifler satışın 2.57 misli olarak gerçekleşti. Yüksek teklife karşın, İspanya ortalama %5.115 faiz ödedi. Bu faiz hem AB Ortak Kurtarma Paketi borçlanma oranı olan %5’in üstünde, hem de Nisan’da yapılan son eş vadede gerçekleşen faizin (%4.434). Bir başka deyişle, yatırımcılar İspanya riski almak için Alman Bund’ları üstüne çok yüksek sayılacak 200 puan spread istediler. İspanya’nın 25 milyar Euro civarında itfası var. Ama ay içinde yüksek miktarda vergi toplamayı uman Hazine’nin ne miktarda borçlanacağı bilinmiyor. Alınan istikrar tedbirleri sonucunda resmi kaynaklar 2011 büyümesini %1.8’den %1.3’e revize etii.
Bu hafta Yunanistan, Italya ve ardından da Portekiz rahat borçlanarak yatırımcıların yüksek risk primleriyle de olsa PIIGS tahvillerini portföylerine yeniden almaya başladıklarını gösterdiler.
Haberin üstüne Euro dolara karşı bir miktar daha güçlendi. Batı Avrupa borsaları da primli seyrediyor. ABD’de JP Morgan’ın beklentileri çok aşan karı da piyasalara moral veriyor.
-
[QUOTE=boz ayı;265085]::::::.brv.boks..boks.
çevir kazı yanmasın............
PAPAZ HER ZAMAN PİLAV YEMEZ.......CACIKTA İSTER...:..:[/QUOTE]
hiç farketmez üstadım... bekliyoruz efendi efendi....:..:
kolay kolay yolamaz....geçti o günler...