[QUOTE=citiwan;495998]Laros kaptan gelmiş gözünüz aydın :..:[/QUOTE]
ya su mubarek son gunlerde yapma sunu sana hiş yaıitıramıyom ınan
Printable View
[QUOTE=citiwan;495998]Laros kaptan gelmiş gözünüz aydın :..:[/QUOTE]
ya su mubarek son gunlerde yapma sunu sana hiş yaıitıramıyom ınan
[QUOTE=kemo;495999]ya su mubarek son gunlerde yapma sunu sana hiş yaıitıramıyom ınan[/QUOTE]
siz ne anlayışsız adam sınız mubarek günü zeytin dalını dahi nasıl alacağınızdan haberiniz yok ...üüü
[QUOTE=citiwan;496000]siz ne anlayışsız adam sınız mubarek günü zeytin dalını dahi nasıl alacağınızdan haberiniz yok ...üüü[/QUOTE]
benmi anlayışsızım uzattıgın zeyın dalı degil kaktus dalı ben oyle anladım eger zeytin dalı olsa idi uslubun boyle omazdı bir birimizi kandırmıyalım musluman muslumanı kandırmaz cunku
101900 destek var
en son açtığım 102.850 shortlarımı
102.200 den kapattım geceye flat
iyi akşamlar
[QUOTE=Larossıan;496009]en son açtığım 102.850 shortlarımı
102.200 den kapattım geceye flat
iyi akşamlar[/QUOTE]
hayırlı akşamlar hocam eksik olma
[QUOTE=kemo;496003]benmi anlayışsızım uzattıgın zeyın dalı degil kaktus dalı ben oyle anladım eger zeytin dalı olsa idi uslubun boyle omazdı bir birimizi kandırmıyalım musluman muslumanı kandırmaz cunku[/QUOTE]
ya gülü tikeni var diye sev memek olur mu ?
[QUOTE=citiwan;496017]ya gülü tikeni var diye sev memek olur mu ?[/QUOTE]
ben gulden bahsetmiyom ama kaktusten bahsediyom neyse fazla uzatmıyayım dokunma kımsenın bam telinede takılalım aheste aheste biz burada olurmu ben basta olmak uzere faydalanan kısmelerin faydasına manı olma olurmu
[QUOTE=citiwan;496017]ya gülü tikeni var diye sev memek olur mu ?[/QUOTE]
sen gulsen guzellıgını goster kokunu yay dikene sıra gelince gormezden gelir katlanırız elbet
102.300 longla başlayayım
isteyen istediği yerden kar realize edebilir size bağlı
103.125 drenç var