[quote=Astatin;355801]hacıex,
1-49 arası 6 sayı söyle, veya 43 sayı..sen bilirsin :)[/quote]
KArşıdaki sekretere sorsan , patron?.brv
Acelemiz var ....:::
Printable View
[quote=Astatin;355801]hacıex,
1-49 arası 6 sayı söyle, veya 43 sayı..sen bilirsin :)[/quote]
KArşıdaki sekretere sorsan , patron?.brv
Acelemiz var ....:::
son 4 pozisyonda +8.000 puans oluşmuş..
sisteme uysak mı ne..
[IMG]http://i56.tinypic.com/qohcex.jpg[/IMG]
ooo ayular pis toplasmis yine:..:
cok heyecan yapmayin, haftaya yataya baglar yine:::, euro/dolar'da bereket var:..:
[quote=nunu;355811]ooo ayular pis toplasmis yine:..:
cok heyecan yapmayin, haftaya yataya baglar yine:::, euro/dolar'da bereket var:..:[/quote]
%3'ten sonra??:confused:
81-82 arasından 76-77 bekleyip buna uymadığım için kendimi tebrik ediyorum. Bu arada gene hareket süresince siteye girilemedi.
Foruma girilmez oldu yine;)
Haftasonunada dünden kalan 80200 full shortlarla devam:)
C dalgası bu boru değil...
Artık mümkün değil toplamaz unutun 80000 leri...
Hatta seçimden sonra bile bugün kapandığımız seviyeler çok çok yukarda kalacaktır. buaralar ulaşılmaz kılınacaktır.
Haftayada endeks 100 de 62500 desteğinde tutundu tutunamadı muhabbeti olur derken oda tutmaz ver elini 57000-58000 seviyeleri,..
vob u siz düşünün artık 70000 mi olur? yoksa 65000 mi?
Seçim sonrası bile dediğim gibi bugün kapanış olan 78800 leri göremez, buralardan verilen mümkün değil alınmaz...
Endeks 30 un C dalgası 3 dolar hedef seviyesine göre seçim sonrasında 50000-55000 bandına gerilemesi normal olur, seçimden 1 ay önce başlayan satışlar seçimden sonra Temmuz Ağustos gibi dip yaparak durabilir.
Bu satışların nihai son bulacağı seviyeler şimdilik Endeks 30 için 50000-55000 ama ekonomik konjonktür o zaman berbat olacağından oralardan fazlada yukarı yapamayan bir borsamız olur.
Seçim beklentisiyle hissede kalmak intihardır, portföyler önümüzdeki 3-4 ay kesinlikle hissesiz olmalıdır...
Farkındaysanız ne kadarda aceleyle arka arkaa halka arzlar yapılıyor:..::..:
:))
olmaz bişiiii..geniş bantta yatayız yatay....dalgalar zaten en az 3000-4000 puanlık...yeter de artar bile yatırımcıya..
[quote=ATHLON;355831]:))
olmaz bişiiii..geniş bantta yatayız yatay....dalgalar zaten en az 3000-4000 puanlık...yeter de artar bile yatırımcıya..[/quote]
sn athlon bu yatayın sonu kaç gibidir acaba.bir fikriniz var mı?
flatız, pala paraları topladı, yarın pikneee gidiyoz, pala,ben vede artur, isteyen gelebilir, yer Karaburun köyü İstanbul :D
[QUOTE=bull market;354758]B etiketi Nisan 8 ine koydum, dolar bazlı 5,7318 endeks 30 değeridir..
Şimdi sırada C etiketi için endeks 30 un 3 dolar altına sarkmasını beklemek var:)[/QUOTE]
Grafı öne alalım:)
Malum etiketleme işi uzun iş grafıu yenileyemedim ama Nisan ayından bu yana ısrarla belirttim dolar bazlı haftalık endeks 30 grafta C dalgası düşüşü öyle yada böyle yaşanacaktır...
[IMG]http://i1104.hizliresim.com/2011/4/6/6198.jpg[/IMG]
Herkeze iyi tatiller:)
[quote=cozbek83;355833]flatız, pala paraları topladı, yarın pikneee gidiyoz, pala,ben vede artur, isteyen gelebilir, yer Karaburun köyü İstanbul :D[/quote]
yarın bende karaburuna gidiyom.ama [B]İZMİR KARABURUN[/B] .:..:
istanbul uzak geliyo.
Sayın Bull Market...
Öncelikle sizi tebrik ediyor ve yol haritası niteliğindeki tespitinizi bu bedbaht piyasada bizlerlerle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum.Eklediğiniz grafiğe her gün bakıyorum.Bu piyasada kar etmek çok zor hatta küçük yatırımcılar için neredeyse imkansız.Ama bir kez bulaştık işte ve amacımız sadece şimdiye kadar kaybettiklerimizi biraz olsun geri alabilmek ama bu mümkün olmadığı gibi zarar bu piyasada kaldıkça dahada büyüyor dahada önemlisi artık kimsenin kimseye inancı kalmıyor.Açık konuşmak gerekirse Allahtan başka güvencemiz kalmadı.Verdiğiniz grafik çok açık ama gözüme çarpan bir şey var..İlk hareket beş dalga çıkış + 3 dalga düşüş 2004-2009 yılları arasında toplamda 5 yıl sürmüş 3.5 yıl çıkış 1.5 yıl düşüş şeklinde malum büyük düşüş 2008 Ekimde Abd mortgage kriziyle başlamıştı.Şu anda içinde bulunduğumuz ikinci hareket ise 2009 mart tan bu tarafa şu anda 2 yılı biraz geçmiş durumda buna göre büyük düşüşün vadesel olarak başlamasına daha 1 yıl var gibi durmuyormu?Genel hareket büyüklüklerinin zamansal olarak bir aritmetiği yokmudur?Eğer mümkünse başta siz ve topicteki diğer logaritmik sayım yapabilen diğer üyeler birde bu gözle bakıp bizleride bilgilendiriseniz çok seviniriz.