[B]ms[/B] de 15 daklık bar, 09;20 09;35 09;50 şeklinde oluşuyor..bunu nasıl halledebilirim..normalde 09;15 09;30 09,45 olmalıydı...
Printable View
[B]ms[/B] de 15 daklık bar, 09;20 09;35 09;50 şeklinde oluşuyor..bunu nasıl halledebilirim..normalde 09;15 09;30 09,45 olmalıydı...
[QUOTE=traderx;117860]hoş geldin...
ağzına sağlık...[/QUOTE]
işin garibi ben de long girdiğim halde geceye bu kadar sinirlendim. ayıp dene bişey var yahu. 3 kuruş para adamın ahlakını değiştirmemeli.
al bi feza formasyonu da GBP/USD'den.
bugün zor geçecek...
[QUOTE=Fantom;117842]banane yaaa. ne geçmiş olsun diyeceğim
terste kalsak kimse bize geçmiş olsun demezdi
.lelele
burası borsa kim kime korsa .lelele[/QUOTE]
Bu işler hem sırayla hem parayla.
Opel Cor-sa Toyota Cor-ona hesabı.
yazık
45.525 stolos ile şort
[quote=Vob Trader;117863]işin garibi ben de long girdiğim halde geceye bu kadar sinirlendim. ayıp dene bişey var yahu. 3 kuruş para adamın ahlakını değiştirmemeli.[/quote]
aynen katılıyorum. ben de longdum.
ama içimizde bir yerlerde şu forumda 3-5 birbirine bi şekilde yardımcı olmaya çırpınan insanların yediği darbenin sıkıntısı olmalı.
yarın onların yerinde biz olacağız.
"ben olmam" diyen adamı alayım şöyle kenara, iki çift lafım var ona.
[QUOTE=Fantom;117842]banane yaaa. ne geçmiş olsun diyeceğim
.lelele
burası borsa kim kime korsa .lelele[/QUOTE]
Kazancında gözümüz yok Allah daha çok versinde kibarlıkda parayla değil ya.
X030 45526 drenç var üzerinde kalırsa 46375 civarı gider.
Çok tedirginim Fitnat... Bn dahil hemen hemen herkes yukarıdan şortlamak peşine yine...
PAMBIK, izleyen stop playına giriyorum artıkın..+1000 den -700 e geçmek şık olmuyo..üwwww..
şortlamak için bence erken habere çok çıkmışa bakmamak lazım geri çekilmede hacim düşüyor. birde akbnk gördünüz vobda vurmak için cuma günü nasıl bastılar.
[quote=Leblebi;117871]şortlamak için bence erken habere çok çıkmışa bakmamak lazım geri çekilmede hacim düşüyor. birde akbnk gördünüz vobda vurmak için cuma günü nasıl bastılar.[/quote]
bencede shortlamak için erken kesin short oluşmadan sakıncalı.:(
[quote=Leblebi;117871]şortlamak için bence erken habere çok çıkmışa bakmamak lazım geri çekilmede hacim düşüyor. birde [B]akbnk[/B] gördünüz vobda vurmak için cuma günü nasıl bastılar.[/quote]
bu akbnk tahtasını ben ciddiye almıyorum.likit bir tahta değil.bakarsanız XU30 kağıdı ve banka ama likit değil.
o nedenle bununla çok kolay oynayıp kafa karıştırmaları mümkün.İŞC ve GARAN varken buna bakılmaz bence...
[quote=Fantom;117842]banane yaaa. ne geçmiş olsun diyeceğim
.lelele
burası borsa kim kime korsa .lelele[/quote]
Bilgi ,Kültür, Görgü ,Tecrübe diye bişey vardır herhalde bunlardan habersiz bir yerlerde yaşıyordun
[quote=Larossıan;117872]bencede shortlamak için erken kesin short oluşmadan sakıncalı.:([/quote]
abi 2,5 aydır hiç kesin SHORT koşulu göremedik zati üüü
[QUOTE=Astatin;117870]Çok tedirginim Fitnat... Bn dahil hemen hemen herkes yukarıdan şortlamak peşine yine...
PAMBIK, izleyen stop playına giriyorum artıkın..+1000 den -700 e geçmek şık olmuyo..üwwww..[/QUOTE]
yönümü şaşırttılar benim :::
[quote=Larossıan;117872]bencede shortlamak için erken kesin short oluşmadan sakıncalı.:([/quote]
Laros Üstada katılıyorum sistemler kısa demden kısalamayalım sonra faturayı pahalı ödüyoruz
Sistem uzunda ama bazı ind. kızarmış durumda yinede teyit almak gerekli bekleyerek
[QUOTE=traderx;117848]44450 tekrar kısa..[/QUOTE]
350 tekrar uzun..
elmas oluşturuldu teknikte milleti ipe düzmek için kırılım olmadan kendi adıma kısa zor.
Gökhanolsaydı,satış baskısı var full short derdi:)arkadaş dayanamadı bastı küfürü,ne güzel istifade ediyorduk fikirlerinden...özledik valla....forum daha canlı oluyordu
Geldim Taylanda otelimdeyim.Günaydın size.Full long devam.Akşam uyarmıştım.Bu borsa yeni dirençleri deliyor 50000 olacaz.Gelecem birazdan.Full long devam.Manyak alacaklar daha yeni başlıyoruz.Kredi kartımı İstanbulda unutmuşum.Bir tane kart var ondan daha önce çekmiştim para burada İnşallah yine çekebilirim.Bu kart kredi kartı değil bankamatik debit.Hayırlısı kalmayız İnşallah yolda.
Tunaydın Herkeze,,, boL ve BereketLi kazançlar Agır bi Hafta sonu hastalıgından sonra yogun bi tedavı ile anca yetiştim seansa allah her kesın yardımcısı olsun poz Flat svg.
[QUOTE=lasttrader;117880]Gökhanolsaydı,satış baskısı var full short derdi:)arkadaş dayanamadı bastı küfürü,ne güzel istifade ediyorduk fikirlerinden...özledik valla....forum daha canlı oluyordu[/QUOTE]
Gökhan Taylanda gidecekti öğlen 12 gibi gelirim dedi. Cezalı değil.
[QUOTE=abka;117862][B]ms[/B] de 15 daklık bar, 09;20 09;35 09;50 şeklinde oluşuyor..bunu nasıl halledebilirim..normalde 09;15 09;30 09,45 olmalıydı...[/QUOTE]
Valla ben de bunu halledemedim o yuzden MS yi kullanamıyorum çünkü MS ve Matriksetki test sonuçları farklı oluyor. Matriksteki bar değerleri ile MS ye aktardığım bar değerleri farklı. Çözümünü bilen varsa yardımlarını bekliyorum...
[QUOTE=SEYYAH;117857]HeLLim hanım gereğini yapar inşallah...ipini koparmış gelmiş buraya...[/QUOTE]
Gereken yapılmış.
[quote=SaNCaKTaR;117882]Tunaydın Herkeze,,, boL ve BereketLi kazançlar Agır bi Hafta sonu hastalıgından sonra yogun bi tedavı ile anca yetiştim seansa allah her kesın yardımcısı olsun poz Flat svg.[/quote]
Gecmiş olsun der Başarılar dilerim
[QUOTE=SaNCaKTaR;117882]Tunaydın Herkeze,,, boL ve BereketLi kazançlar Agır bi Hafta sonu hastalıgından sonra yogun bi tedavı ile anca yetiştim seansa allah her kesın yardımcısı olsun poz Flat svg.[/QUOTE]
Geçmiş olsun...
periyodum artık van münüt .... sıkıldım annanın peşinden koşmaktan yuaw ::: bugune gadar zati bi öpcük bilem vermedi........ ..
kısada bekliyorum 675 stop
[QUOTE=enorton;117884]Valla ben de bunu halledemedim o yuzden MS yi kullanamıyorum çünkü MS ve Matriksetki test sonuçları farklı oluyor. Matriksteki bar değerleri ile MS ye aktardığım bar değerleri farklı. Çözümünü bilen varsa yardımlarını bekliyorum...[/QUOTE]
Dün yaptığım MS testlerinde ilginç bir durum çıktı ortaya son 20 ayın 5dklıkv eirlerine bkaıyorum. Optimizasyon verilerini (opt1, opt2 vs) yazıp test başladım 174000 puan çıktı. 174000 puan sonucu veren değerleri yerine yazıp test ettirdim 138500 puan çıktı. :confused:
[QUOTE=SaNCaKTaR;117882]Tunaydın Herkeze,,, boL ve BereketLi kazançlar Agır bi Hafta sonu hastalıgından sonra yogun bi tedavı ile anca yetiştim seansa allah her kesın yardımcısı olsun poz Flat svg.[/QUOTE]
çok geçmiş olsun kardeş:o
Sn Üstadlar ,
Laros ve Adalı 54 sistemleriniz kısaya dönerse anında burayada söyleyebilirseniz.....
[QUOTE=QUEEN;117889]kısada bekliyorum 675 stop[/QUOTE]
graliçem mek çıkını hakedemedim gayri özür dilerum..üüü
[QUOTE=fXci;117888]periyodum artık van münüt .... sıkıldım annanın peşinden koşmaktan yuaw ::: bugune gadar zati bi öpcük bilem vermedi........ ..[/QUOTE]
İzdivaç teklif etsen! Belki evlenmeden olmaz diyordur..dng
Uçak düşüyordu az daha korkutucuydu.Yanımdaki adam İsrail rus karışımı idi dont worry diyor.Yahudi imiş.Ama Özbekistanda büyüdüğü için komünist rusya rejiminde okulda bunları inançsız yetiştirmişler.Ama yahudiyim diyor.Yahudiler inanır başka yaşama bu adam inanmıyor.
[quote=GOKHANFINDIK;117881]Geldim Taylanda otelimdeyim.Günaydın size.Full long devam.Akşam uyarmıştım.Bu borsa yeni dirençleri deliyor 50000 olacaz.Gelecem birazdan.Full long devam.Manyak alacaklar daha yeni başlıyoruz.Kredi kartımı İstanbulda unutmuşum.Bir tane kart var ondan daha önce çekmiştim para burada İnşallah yine çekebilirim.Bu kart kredi kartı değil bankamatik debit.Hayırlısı kalmayız İnşallah yolda.[/quote]
Gökhan hoş geldin,taylandı mekan eyledin valla,bende gelecem ne zamana kadar ordasın,gerçi benim gelmem e 2 hafta var daha....
[quote=VOBiX;117890]Dün yaptığım MS testlerinde ilginç bir durum çıktı ortaya son 20 ayın 5dklıkv eirlerine bkaıyorum. Optimizasyon verilerini (opt1, opt2 vs) yazıp test başladım 174000 puan çıktı. 174000 puan sonucu veren değerleri yerine yazıp test ettirdim 138500 puan çıktı. :confused:[/quote]
delisin :) arada bendede oluyor öyle enteresanlıklar...uuu öldürür tester
Geçmiş olsun herşeyin başı sağlık kendinize iyi bakın
yukarıkıracaklarda nazlanıyorlar stoplos 400 de
[quote=lasttrader;117896]Gökhan hoş geldin,taylandı mekan eyledin valla,bende gelecem ne zamana kadar ordasın,gerçi benim gelmem e 2 hafta var daha....[/quote]
15 hazirana kadar forumdan kim gelirse ağırlarım burada.Buyursun gelsinler.15 haziranda dönüyorum İnşallah.Şu anda zaten çok şükür Taylantta 5 ayda yiyeceğim paranın karını aldım sabah.Full long devam.Hiç işlem yapmayı düşünmüorum.Bu otellerin interneti kötü çalışıyor zaten.Zarar ettirir.İz süren stop konula bilir.Bence 45000 dip çalışması olup 50000 e gidecez.
[quote=SaNCaKTaR;117882]Tunaydın Herkeze,,, boL ve BereketLi kazançlar Agır bi Hafta sonu hastalıgından sonra yogun bi tedavı ile anca yetiştim seansa allah her kesın yardımcısı olsun poz Flat svg.[/quote]
geçmiş olsun sancaktar,acil şifalar dilerim..