-
[QUOTE=catedral;36055]
******* nesin beeee.. ***** . Burda yazmadık diye bitarafına kına yakmana gerek yok. 44850 den beri uzunum.
Ayrıca haber pompasıyla çıkan piyasa balondur. Tekrar*******. Uzun işedin. Ama dikkat et prostat olma.
Bi *****bilsende yukarı desen anliycam.[/QUOTE]
Şayet long a geçtiyseniz son durumunuzu yazmanız gerekir bence. etik açıdan. sabahtan 3-4 tane kısa pozisyon ve düşeceği yönünde mesajlar yazıp, öğleden sonra yükselince, ben zaten longum demeniz, sizi formda okuyup takip eden diğer arkadaşlar için negatif/güvensizlik arzeden bir durumdur. Elbette yazmak zorunda değilsiniz, ama sürekli bir pozisyon için bariz yazı yazıp sonra diğer yöne geçip de buraya yazmamak bence düşünülmeli....
-
[QUOTE=selçuklu;36059]irrite edici bir mesaj yazmışınız .. verilen tepki ... doğaldır...[/QUOTE]
dostum tamamda ronaldinho da 50 tane irrite edici msj yazmisti bizde sovseydik ne olurdu burasi ?her irrite edici mesaja sovmekmi lazim?kufur zayifliktir bence.
-
neyse piyasa hareketli... akşam hallederiz ..
-
[QUOTE=BULUT;36061]Şayet long a geçtiyseniz son durumunuzu yazmanız gerekir bence. etik açıdan. sabahtan 3-4 tane kısa pozisyon ve düşeceği yönünde mesajlar yazıp, öğleden sonra yükselince, ben zaten longum demeniz, sizi formda okuyup takip eden diğer arkadaşlar için negatif/güvensizlik arzeden bir durumdur. Elbette yazmak zorunda değilsiniz, ama sürekli bir pozisyon için bariz yazı yazıp sonra diğer yöne geçip de buraya yazmamak bence düşünülmeli....[/QUOTE]
Sn bulut sanırım sinirler gergin, belki ramazandandır belkide başka şeyden fakat sert ve ters cevap alıyorsunuz. Konuyu uzatmasanız daha iyi olur.
Umarım yanlış anlamazsınız...
-
ne seviyesiz, iğrenç biyer oldu burası yaa.
devam edin arkadaşlar, size yakışanı yapıyorsunuz.
-
-
46.000 üstü maliyetli short pozların... ilerde çok değerli olacağını düşünüyorum ..
sistem yönünde 46100 maliyet kısayım stoplossum 46500 .. bol kazanç herkese ... sevgili catedralde aynı maliyette kısa pozda .. stoplossunu bilmiyorum ama .. hehe :)
-
Spot 30 için bugünlük gelinene seviyeden aşağı sarkması durumunda 44100-44300 aralığı destek görevinde, bugünü yatayladık bakalım saygılar.
-
44000 üzeri zaten fazla derken buralar hepten fazla irtifa, 45000-46000 den kısalamayacan da nereden kısalayacaksın?
-
-
mbm bizim systems 44900 beri longs uzun soluk olurmu yukselme ? short signale kadar bekleyceyim
-
krzin güvenli limanı altın çoştu