Gapattım .... Flattt .....forex xauuusd shortladım .. . kazandığımı forex palasına iade edeyim ... palalar arası selçuklu taşımacılık ..:::::: üvvvv .... :o:o:D:D
Printable View
Gapattım .... Flattt .....forex xauuusd shortladım .. . kazandığımı forex palasına iade edeyim ... palalar arası selçuklu taşımacılık ..:::::: üvvvv .... :o:o:D:D
[quote=Astatin;338515]gel nar tanem nur tanem, çatalgaram çingenem gel, ayrılda gel, sevgi burda şefkat burda gel, gurtar kendini tontişim ponpişim..ben seni herkeslerden daha daha iyi severim..gel guzum gel kırmızılım gınalım guzum gel..77100 e yanaş gel[/quote]
[quote=Astatin;339105]gızım benim, gınalı guzum, çatalkaram çingenem aşkım bi denem, ben seni herkeslerden daha daha iyi severim, bi dediğini iki etmem, gıvrıl gel 74400 e[/quote]
Size bişi diyimmi....Bu endeks kesin dişi:D:D (Üstteki mesaj dün ikinci seans azılmıştı)..
yalnız Hürrem cinsinden..ehuheuehe
geceye short kaldım iyimi:)
İyi akşamlar...
[QUOTE=a.kaya;339108]650 den tekrar daldım ama hiç rahat değilim nedense :( ingaaaaa ühüüüüüüüü[/QUOTE]
Ben 75900 long, 75475 short...
kisa devam...yarin yukselecegini dusundugum icin...benim sistem de boyle birsey:::
[quote=nunu;339109]verdin mi?[/quote]
brak bir gün önceyi, 15 dakika önce verdiğim kararlara bile uysaydım şimdi volevur a.ş. nin sahibiydim:o
nayır..endeksin bağyan olduğunu anladığım için onla kalmaya karar verdim..hem sözüm var..ben ona herkeslerden daha daha iyi bakarım:D
Gapanışa dogru 74.5 long.
İlevaten yarın düşmeye devam ederse 74,075'de kadar kademeli Long.
Tabi ki SW börtföyde.
Sistemler ne yazıkki short.
4,895,814,909 imkb tüm hacmi...
geceye long !
cümleten iyi akşamlar,kısa sürede fena tokat yedik yine,koşarak uzaklaşıyorum :)
dehşet bir hacim oluştu...hızlı olacak acıtmayacak...:p:..:
[QUOTE=sazan;339119]Gapanışa dogru 74.5 long.
İlevaten yarın düşmeye devam ederse 74,075'de kadar kademeli Long.
Tabi ki SW börtföyde.
Sistemler ne yazıkki short.[/QUOTE]
bir gün benimde steyşın vagon bortfhöyüm olacakh :::
[quote=fXci;339132]bir gün benimde steyşın vagon bortfhöyüm olacakh :::[/quote]
Son toplantımda da şimdi çıktım.
Bu sefer biraz alkollü bir toplantı idi.
Ve yine güldürdün beni dostum. :..:
SW = Sazan Waves = Histem ,börtföyüm.
İçgüdülerimi bu portföyde test ediyorum. (İçgüdü diyince, bak aklıma şimdi Basic Instrict filmi geldi. Tövbe Tövbe :o)
:mad::mad::mad::mad: (Gızgın surat smiley olmazsa olmaz, gonuyla alakası yok.)
(Bir de bana 0 verecek birilerini bulun acilen, sıfırım geldi)
[quote=sazan;339148]Son toplantımda da şimdi çıktım.
Bu sefer biraz alkollü bir toplantı idi.
Ve yine güldürdün beni dostum. :..:
SW = Sazan Waves = Histem ,börtföyüm.
İçgüdülerimi bu portföyde test ediyorum. (İçgüdü diyince, bak aklıma şimdi Basic Instrict filmi geldi. Tövbe Tövbe :o)
:mad::mad::mad::mad: (Gızgın surat smiley olmazsa olmaz, gonuyla alakası yok.)
(Bir de bana 0 verecek birilerini bulun acilen, sıfırım geldi)[/quote]
Oturunuz, sıfır Sazan bey...sisteme ters poz ne iş öyle..ayıp valla:rolleyes::..:
(biliyom sadece sw potfoyde longsun ama isteğini kırmıyıyım didim)