yarım saatin var pala,hadi canım
Printable View
yarım saatin var pala,hadi canım
[QUOTE=catedral;323273]Geldim... Yine ne dolaplar döndürüyo bu şerrefsiz ?[/QUOTE]
abla sen geldiğine göre biz camiye gidelim huzurlu bi şekilde namazımızı kılalım sen gereğini yapacağınız dan şüphemiz yok zaten
Abla 84,6 dedim ya 84,00 da yapabilir sözlerim ağırına gitti palanın
bura sana emanet,çek şunun kulağını biz gelene kadar idare et burayı,
bakalım sözümüzü dinleyecek mi
her türlü yetkiyle donatıyoruz seni
hiiç inanmıyorum bu aç gözlüye...hele bu vakitlerde yaptığı düşüşler gözümü korkutuyor...
Hahhhh hahhhh:)
sn catedral... sizin öngörüleriniz nedir.. bizim için çok değerli..saatlikte indikatörler sat verdi değil mi..sanki 85300ün altındaki kapanışlar negatife çevirecek gibi... ama tabi pala bu..gözü dönük,eli kanlı.. pala bu...sanki 2mt reden fazla kefenle toprağa gömecekler onları...
Dananın kuyyruğunu koparacak pala,bahane çıktı işte hemde iki bahane ,satırını bileğiliyor,satırı bi vuracak,olmadı bi daha vuracak,
84 ve 82 yapmazsa namert zaten
Normal şartlarda 3 gün öncesi zaten 82 olması lazımdı ,aç gözlü pala ne cüretle boz dayıma kafa tutar,sabrını ölçüyor anladımda PENÇE yememiş bu pala
gardını al pala pençe geliyor,havada!
[quote=boz ayı;323207][I]aslında cevabı bar analistinin vermesini isterim.......[/I]
[I]okuyorsa neden sildiğimi neler olduğunu anlatsın...[/I]
[I]ters giden bir şeyler ve sebeblerini.........:)[/I][/quote]
boz abi büyüksün....
ve haklısın her şeyi açık açık yazmamak gerek...bugün en düşük 85.200..
benim burda şort açtığımı yazdığım yer 85.200.......
peşimde şerefsiz...şort poz.dan sonra 1000 puan veriyor kapan git diyor..
gitmezsen ertesi gün 500 puan teklif ediyor...
85.200 şortlarımı 84.200..de kapattım...85.200.de tekrar açtım...çok kızdı
86.200..e gitti............pozisyonumu riske girerek yazıyorum kısa...
yazılarımız takipte..haberin olsun...haber sağlam yerden....
ben yüklü kısa açıyorum..benimle beraber olan dostlar ve müşterilerde
açınca şort miktarı pala için sorun olabiliyor....ve bizim için 1000 puan çok.
daha fazlası bizi bozar..dün 3.fakede dizleri kırılanlar oldu...
spot yalan ..yine haklısın...kendi satışlarını çiziyor...
bar analisti gerilla benzetmen mükemmel....
boz abi ellerinden öpüyorum....alemin kralısın....:)
ALLAH kabul etsin....
[QUOTE=skender0909;323303]sn catedral... sizin öngörüleriniz nedir.. bizim için çok değerli..saatlikte indikatörler sat verdi değil mi..sanki 85300ün altındaki kapanışlar negatife çevirecek gibi... ama tabi pala bu..gözü dönük,eli kanlı.. pala bu...sanki 2mt reden fazla kefenle toprağa gömecekler onları...[/QUOTE]
Biraz sakin beklemekte fayda var gibi .uyk
[B][COLOR=#006400][IMG]http://oi52.tinypic.com/nmnpkh.jpg[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]ADX ise hala geriliyor, yükselişin trend değil, düzeltme niteliğinde olduğunu gösteriyor bugün ADX ise aynı değerde kalarak beklemeye geçti. ADX'in endeks yükselirken yükselmeye başlar ve 25 seviyesini geçerse yükseliş trendi açısından önemli bir olumlu sinyal oluşacak[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]Yabancının borsadan daha karlı çıkabilmek ve yeni alıcı çekebilmek adına ek alıma geçmesi ve bu alımlarla yükselişlerin yaşandı. Ancak dün sabah hazinenin düzenlediği dolar tahvil ihracı da piyasalar tarafından olumlu algılandı. İhalede vadenin uzaması ve faizin düşük gerçeklemsi ve ihraç tutarının 5 katı fazla talep gelmesi piyasada zaten var olan alım iştahını iyice arttırmış oldu. Yeni yabancıların iştahı kabarırken, çıkmak isteyenlere de gün doğmuş oldu.
Teknik olarak endkse baktığımızda ise, kısa vadeli göstergelerimiz aşırı alım bölgesinde tavana vurmak üzereler. Kritik 80 referans değerinin üzerinde 93 seviyesine kadar yükselmiş durumdalar. Ki bu durum riski giderek arttırmakta. Herkesin psikolojik olarak tamam artık 75-80 e gidiyoruz diye düşünmeye başladıkları bir anda kendimizi 66 000 önemli desteği altında bulabiliriz...
Ayrıca, yaşanan hareket yukarı imiş gibi görünse de 71 776 seviyesinden başlayan düşen trend devam ediyor. Bu düşüş trendinin bugün için değeri 71 300. Ve bu değer hergeçen gün aşağı iniyor. yukarı seyir devam ettiği sürece bu düşen trende değdiğimiz yer düşüşün başlayacağı yer olacak. Yarın veya pazartesi günü bu kesişmenin gerçekleşebilir[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]21 günlük ortalama kırılmadıkça kısa süreli düzeltme ve kar realizasyonlarının ardından yükseliş devam (66,700)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400] bugün saat 15:30 ’da ABD ’den Aralık ayı tarım dışı istihdam ve aylık işsizlik oranı rakamları açıklanacak. Tüm gözler bu datada. Bugünkü seyir ve harektler de bu dataya endekslenmiş durumda. Parmaklar tuşlarda tetikte beklenecek[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]Dow dün güne alımlarla başladı ve 11 700 üzerinde 11 736 seviyesine kadar yükseldi. Ancak ilk yarım saat içinde satışlar gelmeye başladı ve gelen satışlarla 11 667 seviyesine kadaer geriledikten sonra kapanışa yakın gelen tepki alımları ile 11 700 direncinin hemen altından 25 puanlık kayıpla günü tamamladı. Böylece 2 seneyi aşan bir aradan sonra 11 700 üzeri kapanışlara dönmüşken, bunu sadece bir gün yapabildi. Bakalım bugünkü haftalık kapanış 11 700 üzerinde olabilecekmi ? Bu da tamamen bugün açıklanacak olan aralık ayı tarım dışı istihdam rakamı ile belli olacak[/COLOR][/B]
Sn.Seren çok teşekkürler açıklamalarınız için.