[quote=nunu;339050]75000 altina gidince zaten daha asagi gitmis olmaz mi? olur mu?:::[/quote]
Vay canına... Onu düşünmemiştim hiç... .dng
Printable View
[quote=nunu;339050]75000 altina gidince zaten daha asagi gitmis olmaz mi? olur mu?:::[/quote]
Vay canına... Onu düşünmemiştim hiç... .dng
[quote=babazulu;339054]Analizden 10
D[COLOR=red]ii[/COLOR]lbilgisinden 0
iki teknik analiz ustası olmaz... two man denir mi yawf two men olur .lelele.kom[/quote]
.dng.dng iki ii li Dilbilgisi de olmaz.kom.kom:..:
tamam düzletelim, iki teknik analiz ustaları olsun.lelele
aktif işlemler son aylardaki rekorunu kırıyor..
olanlar oldu-bitti gibi,takaslar tamamlandı,mallar devrolundu,devralındı..
nisan vadenin başlamasıyla beraber sert tepki bekliyorum 78 binlere..
[quote=babazulu;339054]
iki teknik analiz ustası olmaz... two man denir mi yawf two men olur [/quote]
He ya ustalık kısmı tamam da dilbilgisi eksik kaldı ondan kazanamıyoruz... :..: :..: :..:
[quote=Strategist;339059]Vay canına... Onu düşünmemiştim hiç... .dng[/quote]
neyi düşünmemiştin:confused::confused::confused::D
Düşüncesizlikten 10
Dilbilgisinden 0
Düşünmemiştim ile hiç düşünmemiştim arasında ne fark var ki?:D
İmza: Babazulu:D:mad::D
[quote=Strategist;339059]Vay canına... Onu düşünmemiştim hiç... .dng[/quote]
pardon, ben seni ''surasi gecilirse su olur, gecilmezse bu olur'' diyip her iki ihtimalde de kendisini basarili cikaracak ustadlardan sandimdi:..:
[quote=nunu;339066]pardon, ben seni ''surasi gecilirse su olur, gecilmezse bu olur'' diyip her iki ihtimalde de kendisini basarili cikaracak ustadlardan sandimdi:..:[/quote]
Yanlış tanımışsın.. Ben iki yöne de 5'er ihtimal verip tutturmayı komple garantiye alanlardanım... :..:
yaw bu nisan daki açık pozisyon gombinasyonu beni çokm tırsıtıyor..oysa ap yi umursamayan bir insandım
Düşerek kapatacak lebron:)
[quote=nunu;339066]pardon, ben seni ''surasi gecilirse su olur, gecilmezse bu olur'' diyip her iki ihtimalde de kendisini basarili cikaracak ustadlardan sandimdi:..:[/quote]
Wedding cake opsiyon beklentisi mi, o?
veri geliyo.
ZBARTMAN nerde yaww...gayboldu bir anda