91800 stopum artık...Yoncada da kademeler ilginç...150-200 bin lotla yoncada kademe kalkar olmuş...önceden 2-3 milyonluk kademeler görürdük..
Printable View
91800 stopum artık...Yoncada da kademeler ilginç...150-200 bin lotla yoncada kademe kalkar olmuş...önceden 2-3 milyonluk kademeler görürdük..
[quote=Sekube;302214]91800 stopum artık...Yoncada da kademeler ilginç...150-200 bin lotla yoncada kademe kalkar olmuş...önceden 2-3 milyonluk kademeler görürdük..[/quote]
satıcılar beklemeye geçiyi patron noliyii diye öyle bi gaz varki türkiye abd yi kurtaracak peşine ab yide kurtaracak çini gapatacak gibi üwwww :D:D:D:D
DAX'da 6650 yanmış... 7.000'e göz mü kırpıyo ne.. Vay canına arkadaş... Piyasalara bak...
90900 LERE DEĞDİRMELERİ LAZIM SON ATLAYAN LONGÇULARI DÖKMEK İÇİN GİDECEĞİ VARSA DA DÖKMEDEN GİDECEĞİNİ SANMIYORUM AMCANIN .dng 91800 KIRILIRSA BU DEDİKLERİM 1 SN İÇİNDE KENDİNİ İMHA EDECEKTİR.
[quote=Strategist;302219]DAX'da 6650 yanmış... 7.000'e göz mü kırpıyo ne.. Vay canına arkadaş... Piyasalara bak...[/quote]
Hasan GURTULMUŞ un dediği olacak galiba...Ons bazında DOW a bakın, diplerde sürünüyor..ABD deki kriz felan hekaye..Orda Dünyanın en büyük 30 şirketi işlem göreyor...Onlar dünya şirketi, ABD şirketi değil ki...diyor..ehuehuehheheu..doğru diyor adam.. makrocular takrocular... ilginç tabi bu.. birisi makro açıdan böyle derken, yine makrocu olduğunu iddi eden kişiler "hieeytt ulan, ben makrocuyum takrocuyum buracı ya göçecek ya göçecek, ülkelerden iflas tümenleri kurulacak diyordu...hatta aksini iddia edenlere de hakikatl, küfürler edilyordu...ey gidi ey:D:D demek ya makro analiz, bilimlerdeki objektif bir alan değil, ya da bu iki gruptan biri aslınd amakro dan falan anlamıyor....dng.dng
Strobaba bu ne hal....hala tavan olmamışık..üww
Endeks zirvede ama hisseler parça parça işc dökülüyor... Garanti ve ufak tahtalarla iş yürüyor.her ne kadar gaz verilsede gidilecek çok yer olmadığını düşünüyorum
eaheaü gidemiyoruz az sonra haber patlatmaları lazım not neyim artırtsınlar az el atın otobüsü itek metrobüs yolunu gapattı üwwww :D
[quote=Strategist;302212]Olabülür patron... Dün selpatros'un topic'ine yapıştırdığım gibi üst zaman dilimleri komple long'da.. Sadece VOB'da değil DOW ve DAX'da da... Bu durumda alt zaman dilimlerinde sistemle oynarken dahi short sinyallerini kar alma amaçlı kullanıp sadece long sinyalleriyle oynamak, short açacaksan bile hemen kar almak, long'lardan ise ters sinyal gelmeden çıkmamak mı gerek ne... üvv.. Trade etmeyi öğrendim ama iş işten geçti... üvv.. [COLOR=red]Bu aklım son 2 ayda olsaydı şimdi trilyonerdim[/COLOR].. üvvv.. :..:[/quote]
EURUSD hafatlıkdaki fincangulp... 1.47 hedefli...gendini deşifre ettiği seviye 1.32...Şu an 1.405
1000 tolar koysan ne oltiydi şimdi..üühühühüh..hemide strressiz çat çat çat geldiydi buralara
XAUUSD 240dk her zamanki gibi milimetrik olarak 200 EMA'dan sekmiş... Aynı zamanda bu barla benim Universal sistem long veriyo... üvvv... Bu piyasalarda takılacak arkadaşlar 240dk üzerinde 20 EMA, 50 EMA, 100 EMA, 200 EMA'yı ekranından ayırmasın... üvvv...
[quote=Astatin;302221]Hasan GURTULMUŞ un dediği olacak galiba...Ons bazında DOW a bakın, diplerde sürünüyor..ABD deki kriz felan hekaye..Orda Dünyanın en büyük 30 şirketi işlem göreyor...Onlar dünya şirketi, ABD şirketi değil ki...diyor..ehuehuehheheu..doğru diyor adam.. makrocular takrocular... ilginç tabi bu.. birisi makro açıdan böyle derken, yine makrocu olduğunu iddi eden kişiler "hieeytt ulan, ben makrocuyum takrocuyum buracı ya göçecek ya göçecek, ülkelerden iflas tümenleri kurulacak diyordu...hatta aksini iddia edenlere de hakikatl, küfürler edilyordu...ey gidi ey:D:D demek ya makro analiz, bilimlerdeki objektif bir alan değil, ya da bu iki gruptan biri aslınd amakro dan falan anlamıyor....dng.dng[/quote]
Yemişim makroyu patron.. Biz 70.000 den göz açıp kapayıncaya kadar 90.000'e gelirken makroekonomik durumumuz birden çok iyileşti de ondan mı oldu...
Ekonomi ile borsa arasında herhangi bir ilişki yoktur.. Bu tür şeyler sadece Smart Money'ye operasyon imkanı tanır.. Haberler de onlar tarafından yönetilir...
DOW'da ne yaptılar, yok Avrupa batıyor, yok Yunanistan göçüyor diye flash crash yaptılar indirdiler aşağı.. KY'ler ve makrocular sattı, onlar aldı... Sonra bas yukarı.. Şimdi Yunanistan'ın durumu birkaç ay öncesine göre çok mu iyi, hayır. Ne değişti, hiçbirşey. O zaman niye çıkıyoruz, çünkü herifler long'ladı ve bu long'ları yüksekten satacaklar... Olay bundan ibaret... Kısacası, çıkıyorsa çıkıyordur, düşüyorsa düşüyordur.. Bunun makroekonomik nedeni falan olmaz, var gibi görünüyorsa, bu sadece makyajdır... :)))
aman sessiz olalım gıpreşmeyelim.
cok zirve yapti düşür diyorum.
[quote=strategist;302227]yemişim makroyu patron.. Biz 70.000 den göz açıp kapayıncaya kadar 90.000'e gelirken makroekonomik durumumuz birden çok iyileşti de ondan mı oldu...
Ekonomi ile borsa arasında herhangi bir ilişki yoktur.. Bu tür şeyler sadece smart money'ye operasyon imkanı tanır.. Haberler de onlar tarafından yönetilir...
Dow'da ne yaptılar, yok avrupa batıyor, yok yunanistan göçüyor diye flash crash yaptılar indirdiler aşağı.. Ky'ler ve makrocular sattı, onlar aldı... Sonra bas yukarı.. şimdi yunanistan'ın durumu birkaç ay öncesine göre çok mu iyi, hayır. Ne değişti, hiçbirşey. O zaman niye çıkıyoruz, çünkü herifler long'ladı ve bu long'ları yüksekten satacaklar... Olay bundan ibaret... Kısacası, çıkıyorsa çıkıyordur, düşüyorsa düşüyordur.. Bunun makroekonomik nedeni falan olmaz, var gibi görünüyorsa, bu sadece makyajdır... :)))[/quote]
staro hocam kısmen doğru kısa vd açısından dediklerin doğru ancak borsa denen melet geleceği satın alır yani orta vd yi bizim bilmediğimiz ama kesim babaların bilidiği gerçeği satın alır sonra bizde derizki ne diye gidiyor bu :( borsanın çıkışını ilk alameti tahvil faizlerin düşüşe geçmeye başlamısıydı.tersi gerçekleşmeye başlayana kadar de mümkün değil borsa da büyük düşüş beklemek ancak tahvile baktım sanki 2 li dip oluyor gibime geldi.
Hayırlı sabahlar bol kazançlar uyanamamışım :)
91.450 uzunlar kapandı flat...
[quote=a.kaya;302233]staro hocam kısmen doğru kısa vd açısından dediklerin doğru ancak borsa denen melet geleceği satın alır yani orta vd yi bizim bilmediğimiz ama kesim babaların bilidiği gerçeği satın alır sonra bizde derizki ne diye gidiyor bu :( borsanın çıkışını ilk alameti tahvil faizlerin düşüşe geçmeye başlamısıydı.tersi gerçekleşmeye başlayana kadar de mümkün değil borsa da büyük düşüş beklemek ancak tahvile baktım sanki 2 li dip oluyor gibime geldi.[/quote]
Değişik fikirler olabilir tabi, benim fikrim de, borsa beklenti ya da bizim bilmediğimiz esrarengiz gerçekler de dahil hiçbirşeyi satın almaz. Haberler sadece KY'ye mal yıkmak için kullanılır. Şimdi az sonra çok pozitif bir haber gelse, KY der ki, "Haaa, demek bu yüzden çıkıyormuşuz. İçim rahatladı, dur long'layayım." İşte bu an bizim amcaların satmaya başladığı an olur. Bakarsın 1-2 gün sonra da göçmüşüz...
Hep böyle oldu, bence hep böyle olmaya da devam eder... Hatırlayın, IMF olayı iptal oldu, hemen sonra değil KY'nin beklediği gibi şelale, tarihi ralli başladı... Bunlarla uğraşmak yerine yükselen grafiği nereden en güvenli long'larım, düşen grafiği nasıl en güvenli yerden short'larımla uğraşırım ben... Tabi bu benim şahsi görüşüm, isteyen istediği gibi düşünür... :)))
eaeaheaü parayı çekiyom hesaptan :D:D üwwwwwwwww istesemde cörleyemeyeceğüm üwwwww olay buudurrr
[QUOTE=seagate;302239]eaeaheaü parayı çekiyom hesaptan :D:D üwwwwwwwww istesemde cörleyemeyeceğüm üwwwww olay buudurrr[/QUOTE]
hayırlı olsun patron .. ..brv.brv
[IMG]http://i55.tinypic.com/25ewnpl.png[/IMG]
üühühü
[quote=seagate;302239]eaeaheaü parayı çekiyom hesaptan :D:D üwwwwwwwww istesemde cörleyemeyeceğüm üwwwww olay buudurrr[/quote]
hayırlı olsun patron..forumu derketme amma
91.400 bir miktar kısa...
[quote=Astatin;302242]hayırlı olsun patron..forumu derketme amma[/quote]
[quote=selçuklu;302240]hayırlı olsun patron .. ..brv.brv[/quote]
yok patron burdayuk üwwwwwwwww
ayran patlatak kutlama içün üwwwwwwwww üwwwwww
[IMG]http://yenikozaozadanaocakbasi.rehberalem.com/firmalar/37354/urun/ayran.jpg[/IMG]
[quote=Astatin;302241]
üühühü[/quote]
Bu EW'cilerin ED'lerinden ben de çok muzdaribim patron... Sözde Ending Diagonal'mış, hiçbir şeyin End ettiği falan da yok.. Boşu boşuna sistemlerimizi çarpıp duruyolar... Hadi harbiden The End olsa sonra 10.000 puan düşüş falan gelse içim gam yemez... Sen hem ED yap, ortalığı hatalı sinyale boğ, hem de yoluna devam et... Adalet mi bu... üvvv... :)))
[quote=seagate;302239]eaeaheaü parayı çekiyom hesaptan :D:D üwwwwwwwww istesemde cörleyemeyeceğüm üwwwww olay buudurrr[/quote]
seagate hocam paranı bölerek hisse portföyğ yap derim
[B]dyo pımas deva kozaa goldas[/B] tekniğini beğendim hisselerden orta vd bence bunların çok yolu var istersen sende incele
goldas 1,06 dalarda gene burada demiştim hatırlarsanız :( ancak kesinlikle kısa vd önerdiğpim hisseler değildir orta vd al unut türünde hisseler bunlar
125 point oldu sort diyordum.
[quote=a.kaya;302246]seagate hocam paranı bölerek hisse portföyğ yap derim
[B]dyo pımas deva kozaa goldas[/B] tekniğini beğendim hisselerden orta vd bence bunların çok yolu var istersen sende incele
goldas 1,06 dalarda gene burada demiştim hatırlarsanız :( ancak kesinlikle kısa vd önerdiğpim hisseler değildir orta vd al unut türünde hisseler bunlar[/quote]
dyo nun bankalarla mevzuları var biliyonus, goldas ında yabancılarla bir mahelemesi leyin var yannış bilmiyorsam... alınacaksa da çok eyi araştırılmalı...aman diyim
Vade sonuna 3 gün kalmış 90.700 aşağı geçilmedikçe kısa yapmak tehlike...
Buraya kadar taşınan endekste uzlaşmayla kapatırlar pozisyonları diye düşünüyorum.. Aralık vadede kısa marjları daha büyük olacaktır 3 gün boyunca aşağı limitler zorlanmadıkca işlem yapmayacağım...
cümleten günaydın , ve bol kazanclar..
nolmus buralar boyle yav.. apsd -7250 peeehhhh adamlar donuyomu nedir. .. burdan uzlastıklarına gore...
[quote=a.kaya;302246]seagate hocam paranı bölerek hisse portföyğ yap derim
goldas 1,06 dalarda gene burada demiştim hatırlarsanız :( ancak kesinlikle kısa vd önerdiğpim hisseler değildir orta vd al unut türünde hisseler bunlar[/quote]
ha dersen sende varmı diye ? tek bi lot bile yok hisse
[quote=Kennym;302250]cümleten günaydın , ve bol kazanclar..
nolmus buralar boyle yav.. apsd -7250 peeehhhh adamlar donuyomu nedir. .. burdan uzlastıklarına gore...[/quote]
taşınıyorlar aralığa...aralıkta +11000...amma tabi mesel şu, nassı taşnıyorlar :)
[quote=a.kaya;302251]ha dersen sende varmı diye ? tek bi lot bile yok hisse[/quote]
sende var mı?.dng
eaheaü borsa vob felan bunlar arkadaş sakat işler :D:D:D güzide kurumlarımız var sayısal süper loto şeklinde :D:D:D
[quote=Astatin;302248]dyo nun bankalarla mevzuları var biliyonus, goldas ında yabancılarla bir mahelemesi leyin var yannış bilmiyorsam... alınacaksa da çok eyi araştırılmalı...aman diyim[/quote]
ben teknik olarak demiştim bu konular hakkında bilgim yok ama ne problemli hisseler tınlamadı bile böyle kötü haberleri borova gibi dandik TRANSTURK MAKİNATAKIM herkes bilir sanırım :(
[quote=Astatin;302253]sende var mı?.dng[/quote]
para mafiş be asti hocam yoksa dalardım bunlara ::: 3-5 ay içinde sağlam hareket yapacaklar baktınmı teknkilerine
[quote=seagate;302255]eaheaü borsa vob felan bunlar arkadaş sakat işler :D:D:D güzide kurumlarımız var sayısal süper loto şeklinde :D:D:D[/quote]
bu hafta sayısalda 1 de kaldım meü..hayret yaw..üühühüh..::::::
ssitem bu hafta 38 tekrar çıkabilir deyor.. ayrıca 0 grubundan 1 sayı (10-20-30-40), 2 grubundan bir sayı (2,12,22,32,42), 14 ve 16 dan en az 1 tanesi...20-29 arasında en fazla iki sayı, 1-10 arasında en az 1 sayı çıkacak..:::::: ne işime yaradı deme...toplam olasılık bay bi düşiiii..inanmıysan hesap et..ahahaah..sadece 1 banko oynarsan ve bu tutarsa, kalan 5 sayı için tüm kombinasyonlar baya azaliiii...bir de yukarıdaki filtreler tuatrsa ...:::::: amma davsiye etmem....dng.dng bir de o kadar kuponu kim dolduracak.lelele
[quote=a.kaya;302258]para mafiş be asti hocam yoksa dalardım bunlara ::: 3-5 ay içinde sağlam hareket yapacaklar baktınmı teknkilerine[/quote]
Patron, tekniğe bakarak para kazanılabiliyorsa neden teknikçide "para mafiş" onu anlayamadım... :..:
[quote=Strategist;302260]Patron, tekniğe bakarak para kazanılabiliyorsa neden teknikçide "para mafiş" onu anlayamadım... :..:[/quote]
ya ustad giderler çok fazla 2 çocuk okula gidiyo kira falan filan derken yatırım için kenara para ayıramıyoz ki :( paton duy sesimi ühüüüüüü :..: :::
öğleden sonra 15.30 da bernanke konuşacakmış yine yukarı aşağı oynatır endeksleri bu eleman.
vay be asti sayısal için bile sistem yazmış bu arkadaştan korkulur pala peşine düşer yakında :..: