-
222382 aps ve apsd 4294 mal dagıtımı yapılıyor sanki.. bu izlenimi edindim..
8000 pozun yaklasık yarısı kapandı bugun ıcınde acılan... dedigim gibi bu rakam asagı giderse tepeye yaklastık gibi gibi diyebiliriz.. ancak artıs olursa yenı yenı tepeler lıongo lıngo şişeler hesabı..
e tabi 4000 poz sımdılık shorttan illallah dien ve karı cebe atak en temiz dien kesim de olabilir...
-
[quote=fXci;219801]guyin graliçhem özlemişim vella üüü siz bizi sevmeyorsuuz gayri[/quote]
evet küin apla nerdeydi yafu hakkaten...
-
apsd 500 pıvan aşağıda 8000 cibarıydı şinci 4000...pivvvv
-
vatandaş da iyi şortlamış... diğer şort tarafı 14bin... diğer long 7binde
py'ye karşı ortak bir duruş sergilemişiz... :)
-
[QUOTE=halojen;219811]vatandaş da iyi şortlamış... diğer şort tarafı 14bin... diğer long 7binde[/QUOTE]
abi pela şortlamış olmasın çaktırmadan üvvvv :o:o.. uzlaşmalıktır belki .. :D:D
-
[quote=Astatin;219802]U.N. Limited;
1-54 arasında bir sayı söyle bakem[/quote]
şşşşşşşşşşşşş
-
[quote=seçilmiş böcük;219804]Bir ayunun hayali...
Yarında bi %3 artı yapsada kapanışa doğru hafta sonuna shortları ceksek bogazımıza kadar ...
Cuma akşamı kapatma davası açılması ihtimaline oynasak... Pazartesi sabahı da tabanla açsak borsayı...
.dng.dng.dng[/quote]
İmkansız. bu kadar alım çılgını olan PY, herhalde bizden daha cok bilgi alıyordur.:confused:
-
[QUOTE=fXci;219801]guyin graliçhem özlemişim vella üüü siz bizi sevmeyorsuuz gayri[/QUOTE]
öyle demeüüü ...üüww..bende özledim..:)yazıyorum..işte..sizde orda yazın biraz..anlattım sana ..ama bazı şeyler var burda ..yanlış....biraz zaman lazım...buzlar erisin..gene birlik oluruk..palayı yenerik:)...çok taktir ettim seni..bravo..+.
-
yuh be kardeşim , demekki imf olsaydı 100k olurdu...
-
[quote=selçuklu;219813]abi pela şortlamış olmasın çaktırmadan üvvvv :o:o.. uzlaşmalıktır belki .. :D:D[/quote]
olabilir abi,pastaya pek itibar etmem.. ama bu kadar fark olmazdı diğer kısımlarında... ilgincime geldi..
-
%4...way**...ne boğaymışsın be pelam
-
Pes yani 71350 kapatacak bu ne kıyım.
-
dow 10930
konu ile çok alakasız olacak.
Akşam Y.Bulut dow 36 ay ort.10930 buraları ilkinde geçemez gibi cümleler kurmuştu.ne oldu 10930 yalan oldu.
boyut değiştirdik.bu nasıl kriz anlamadım. :(
-
evet piyasa 70binleri görmemiş ve henüz 63binlerdeyken teminatı 700 liraya çeken vobaş'tan yeni bir hamle bekliyoruz.. bin papel yap da iki iki uğraşma..
memlekette ciddi bir insider operasyonu başlasa, dışarda adam kalmayacak..
-
Toplantı Sonrası.
Güzel uçmuş ve verdiğim hedefe gelmişiz.
Sazan Sistemli LONG'larının yarısını 71.325'den histemle kapatır.
Kalanlar sisteme emanet edilir.
-
70 325 te bı daa acılan uzunlar...71 325 ten teslım...e yeter gayrı yaf,bu da can..
-
Çüşş artık be !! Tam Kumarhane olmuş burası....Vayy ** !!
Sn .Türkoğlu'nun imzasında VOB 85.000 yazıyordu........Ona İnanıyorum......Ama yine de geceyi bekleyeceğim...
-
[url=http://xs.to/share-1A02_4BAB7FBB.html][img]http://xs.to/image-1A02_4BAB7FBB.jpg[/img][/url]
-
stro.
gördüğüm şeyi merak ediyodun ya...
üvvvvvvüüü
-
tepeyi bulan beri gelsin..hhheee..
-
70700 den kısalarla devam....çok nizami bir ikli tepe olsun...zirve 71350 olmuş olsun...
-
[quote=halojen;219823]evet piyasa 70binleri görmemiş ve henüz 63binlerdeyken teminatı 700 liraya çeken vobaş'tan yeni bir hamle bekliyoruz.. bin papel yap da iki iki uğraşma..
memlekette ciddi bir insider operasyonu başlasa, dışarda adam kalmayacak..[/quote]
bence otomatik teminat olmalı. ne olursa olsun uzlaşmaya göre %10 teminat olmalı. yani uzlaşmak 65000iken 650tl, 75000 iken 750 tl.
zaten kural gereği böyle olması gerekmezmiydi:rolleyes:
-
[quote=unlimitted;219828]stro.
gördüğüm şeyi merak ediyodun ya...
üvvvvvvüüü[/quote]
aloooooo...bir soru sorduk...üww.boks.
-
Yorum yok geceyede long gayri
-
[quote=Astatin;219836]aloooooo...bir soru sorduk...üww.boks.[/quote]
he pardon asti yaw, dalmışım izliyorum sol şeridi. üüü
5
% değil. sadece 5! üüüüüü
-
-
[quote=Larossıan;219827][URL="http://xs.to/share-1A02_4BAB7FBB.html"][IMG]http://xs.to/image-1A02_4BAB7FBB.jpg[/IMG][/URL][/quote]
üstad sıradaki direncide alabilirmiyiz, zahmet olmazsa...üüüüüüüüü
-
şu anketi bana açtırmayın gı zonra ugursuz geleyore :::
-
[quote=trader38580;219832]bence otomatik teminat olmalı. ne olursa olsun uzlaşmaya göre %10 teminat olmalı. yani uzlaşmak 65000iken 650tl, 75000 iken 750 tl.
zaten kural gereği böyle olması gerekmezmiydi:rolleyes:[/quote]
e tabi.. 10 kaldıraç olacaksa normali bu... bi ara kaldıraç 6'ya kadar düşmüştü... oyuncak oldu piyasa bunların elinde
-
[quote=abka;219831]70700 den kısalarla devam....çok nizami bir ikli tepe olsun...zirve 71350 olmuş olsun...[/quote]
15 ekim 2007
[B]75725 [/B]
-
[quote=seko;219840]üstad sıradaki direncide alabilirmiyiz, zahmet olmazsa...üüüüüüüüü[/quote]
75750 kaldı artık bitti
-
anket
[url]http://www.voborsa.com/forum/25-mart-gece-pozisyonunuz-t5472.html?t=5472[/url]
-
iyi akşamlar arkadaşlar.... kazananları kutlarım.. fxci hocam süper iş çıkarıyorsun...:)
-
alsatlar yoğundu .. komisyon çok tutuyor ..geceye son poz .. 71,425 kısa (oha yazarken içim bir hoş oldu ) kısa .. %4,31 yükseldi .. bende 900 point kar var .. yarısı komisyona gider .. vayya ... kar perşembe olsun dow kapanış tahminim .. 1,01 (birnoktasıfır1) üvvv . cümleten iyi akşamlar .. üvvv .. yarın zırlamaya devam ederim artık yoruldum .. çökmelik graflar oldu bence .... ... .. üvvvv ...:D:D:D:o:o:o .. üüüüüü ..
cümleten geçmiş olsun .. üvvvv
-
[QUOTE=PALA;219843]15 ekim 2007
[B]75725 [/B][/QUOTE]
8 ocak 2010 71350
-
geceye flat...yeter artıkın yoruldum...herkese hayırlı akşamlar...kayıpları olan üstadlara geçmiş olsunlar...
-
[QUOTE=halojen;219849]iyi akşamlar arkadaşlar.... kazananları kutlarım.. fxci hocam süper iş çıkarıyorsun...:)[/QUOTE]
savol haylojel abim teşekkür ederim
-
Sistemide verem bavri buyrunz
[IMG]http://i42.tinypic.com/2zstric.png[/IMG]
-
bu yükselişin ardından avrupa birliği üyeliği ile ilgili bir haber çıkarsa hiç şaşırmayın. Seçim yaklaşıyor diye bunların eline yeni oyuncak gerekli...
-
8 ocak 2010..zirve 71350..
bana göre bugün 2 li tepe oldu..hatta zirveyi aşan 200 puan ise stopları patlatmak içindi....yysd...