-
beter olsun selocan..
ara baglantı ücretleri düşük olduğundan 800 tr. az kar açıklamış..
zaten numara geçişine tcell karsı çıktığı için 12 ay geçikti..
birde hep övünür..efem..bizim ismimizde türk kelimesi varmışda..milli şirketmiş..
[B]bu millete en kaliteliyi ,en ucuza veren şirket lazım[/B]..şova gerek yok...millete kazığa hiç gerek yok..
-
Burdan daha short'lamam... Prensip gereği long'lamam da... Forex'e ağırlık verme zamanı... :)))
-
graşalım beyler acelemiz var...
"ilk seans kötü açıkladığı kara paralel düşen tcell in etkisi ile imkb de satışlar yaşandı, ikinci seans tedirginliğe bankaların da katılması ile satışlar yoğunlaştı ve imkb günü %4.66 düşüşle tamamladı" şeklinde bir ana haber bülteni duymak istiyorum
-
Nisan vadede 30000 puan kazanıyim diyorum strobaba
-
15 dklıkda ikili dip olabiliri gayatron dan önce söyleyeyim..ama bence olmaz
-
Arkadaşlar genelde baktığımızda KAYAHAN Haklı çıktı sayılır bence her şelale dediğinde tepki yukarılar geldi hemde sert gelmiş olabilir ama büyük resme bakarak söylemiş de olabilir bu crashh yolda kelimesini :o
bence tebrik etmek gerekir .brv.brv.brv
-
[quote=a.kaya;338919]Arkadaşlar genelde baktığımızda KAYAHAN Haklı çıktı sayılır bence her şelale dediğinde tepki yukarılar geldi hemde sert gelmiş olabilir ama büyük resme bakarak söylemiş de olabilir bu crashh yolda kelimesini :o
bence tebrik etmek gerekir .brv.brv.brv[/quote]
forumda yeni oldugun nasil belli:)
gerci ben de senden bir ay once uye olmusum. o bir ay bana cok sey ogretmis:)
-
75000 den kısaları kapadım...
15 daklık trent göstergesi al da..ve pu lar mı var ne..
uzuna cesaret yok.
-
[quote=abka;338909]beter olsun selocan..
ara baglantı ücretleri düşük olduğundan 800 tr. az kar açıklamış..
zaten numara geçişine tcell karsı çıktığı için 12 ay geçikti..
birde hep övünür..efem..bizim ismimizde türk kelimesi varmışda..milli şirketmiş..
[B]bu millete en kaliteliyi ,en ucuza veren şirket lazım[/B]..şova gerek yok...millete kazığa hiç gerek yok..[/quote]
kaliteyi pahalıya satıyor tcell..
diğerlerinden her yönden üstün o ayrı..
bende kırmızı diyecem yakında,faturalar çok kabarık..
-
[quote=Astatin;338916]Nisan vadede 30000 puan kazanıyim diyorum strobaba[/quote]
Az bile hedefliyorsun patronajjj... Bu konuda ilgili kontak kişin Kayapatron biliyosun... 107.000 tüm hızıyla yolda... 107.000 - 75.000 = 32.000 puan marj var... Bozdur bozdur harca... :..:
-
[quote=Strategist;338927]Az bile hedefliyorsun patronajjj... Bu konuda ilgili kontak kişin Kayapatron biliyosun... 107.000 tüm hızıyla yolda... 107.000 - 75.000 = 32.000 puan marj var... Bozdur bozdur harca... :..:[/quote]
Arttırıyorum 108.000 yapıyorum...Ama rece ederim bunu her ortamda söylemeyelim de :p deli diye dalga geçmezinler
Zaten ondan değilmidir ki şu kadar zamandır 92binden beri indir kaldır Pala 108 bin yolunda rahat haereket için mangır topluyor üçer beşer :)
-
vay be PUPU lar ve ikili dip mi ne...üwwww..gurtar bizi gayahan