direk 56000 olmaz ama 66000 olurmu olur bence:)
Printable View
direk 56000 olmaz ama 66000 olurmu olur bence:)
[quote=a.kaya;372516]direk inmeyiz demi 56 lara falan :o[/quote]
herşey mümkün. eğer 4.c , 4.a üzerine çıkmadan 3 dalga olabiliyorsa( ki bunu ben tam bilmiyorum, saraylı abiye sormak gerek) o zaman 5 başlamışda olabilir.
yarın sabah dışarda işim var,ancak 12.00 ye doğru işimin başında olabileceğim,şimdiden diyeyim...:)
[quote=saraylı;372501]kısa
kd=64.325[/quote]
kd=63.775
:dü:
[QUOTE=saraylı;372523]yarın sabah dışarda işim var,ancak 12.00 ye doğru işimin başında olabileceğim,şimdiden diyeyim...:)[/QUOTE]
senlik olcak diye bekliyoruz... kaçırmasaydınız iyi olurdu :)
[QUOTE=saraylı;372523]yarın sabah dışarda işim var,ancak 12.00 ye doğru işimin başında olabileceğim,şimdiden diyeyim...:)[/QUOTE]
Düşündüğünüz şeye bakın Sn. saraylı :)
Siz bana sisteminizi verin ben sizin yerinize forumda arkadaşlara kd değerini al sat sinyalini veririm, hiç dert etmeyin;):::
[quote=mosyo2000;372527]senlik olcak diye bekliyoruz... kaçırmasaydınız iyi olurdu :)[/quote]
[quote=bull market;372529]Düşündüğünüz şeye bakın Sn. saraylı :)
Siz bana sisteminizi verin ben sizin yerinize forumda arkadaşlara kd değerini al sat sinyalini veririm, hiç dert etmeyin;):::[/quote]
şenlik olursa kaçırmam,çünkü işlemlerim yapılır ama forumda yazamam demek istedim...:)
hiç aklıma gelmemişti bull ,zaten benim pratik zekam hep zayıftır,basit konularda hiç çözüm üretemem..üüü
saçımı tararken aynaya bile bakamam...:..:
geçenlerde internetten IQ testi yaptık ailece..:D
en yüksek eşiminki çıktı,136 galiba,
sonra kızımınki 130 çıktı,
en düşük benimki çıktı 122 galiba...üüü
allahtan miço ya yaptırmadık,kesin benden yüksek çıkardı onunki de...:..:
neyse moralim bozuldu tabi biraz,:..:,çaktırmadım ama,ben de dedim ki,bu manasız bi test,insan duygudan ibarettir,duygusal zeka önemli dedim...:..::..:
şimdi EQ testi yaptıracağız..:D..onda da en düşük benimki çıkarsa,bayanlar daha duygusaldır derim olur biter yaw,napiym...:(:o:..:
Sistemsiz 63175 den flatladım :(
[QUOTE=saraylı;372531]geçenlerde internetten IQ testi yaptık ailece..:D
[/QUOTE]
Abi testin linkini alabirmiyiz sayet kolayca erişebilirseniz, forumdaşlarca bi IQ testinden gecek
Vob IQ muza ne kadar zarar vermiş gorelim.
[quote=Kanaatkar;372534]Abi testin linkini alabirmiyiz sayet kolayca erişebilirseniz, forumdaşlarca bi IQ testinden gecek
Vob IQ muza ne kadar zarar vermiş gorelim.[/quote]
bi sürü link var mesela:
[URL]http://www.zekatestimerkezi.com/[/URL]
[URL]http://www.eglendir.net/index.php?action=file&fileid=129[/URL]
Ve tekrar short 150 puan kayıpla :(