-
[B][quote] [B]jerfin[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=116669#post116669"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [/quote][/B][quote]
[B][I]evet, bu sözüm tarihe geçsin bence de..:))). [COLOR=red]ancak teknikten anlamayanların formüle ve oklara ihtiyacı olabilir...[/COLOR][/I][/B]
[/quote]
[quote=VOBiX;116681]Orası öyle tabi ok olayı işin görselliği. ndikatörün al vereceği ve hangi fiyattan al vereceği de önceden görülebilir ama herkes göremeybilir. Özellikel yeni başlayanlar. Onalr önce oklu sistemlerle başlasınlar. Sonra tekniği öğrenirler. Yoksa kafasına göre al sat yapıp zarar eden de çok. Güven okları işi öğrenen kadar onlar için gerekli.[/quote]
Dostlar,
O dedikleriniz sisteme bakar. En eskiler bile göremeyebilir. Cos, Sin vb (ki kullanırım) veya phasing teknikleri (ki kullanırım) veya 2. yada 3. derece derivatifler (bir indikatörün bir başka indikatöre input edilip, onun çıktısının başka indikatöre input edilmesi , bu 2. derivatif olarak adlandırılır, ki kullanırım) sistemlerinizde var ise anlayamayabilirsiniz (ki ben öngöremiyorum). Ama bu dediklerimi kullanıyorsanız ve eğer 110.889'un karekökünü 1-2 saniyede söyleyebiliyorsanız eminim anlayabilirsiniz.
Bu arada sazan stratejisi gereği, uzun vadeli portföyde 4/10 short. Bu gün 5/10 olacak.
-
[quote=sazan;116709] ...Bu arada sazan stratejisi gereği, uzun vadeli portföyde 4/10 short. [B]Bugün 5/10 olacak[/B].[/quote]
ohhh...ver coşkuyu abi...ver coşkuyu...:::
-
Günaydın Dostlar Bol Kazanclar Dilerim :D
-
herkese günaydın.
yaw gecenin 01:00'inde yattım, hah yarın sabah 15 sayfa değil 1, bilemedin 2 sayfa okuyacağım diye mutlu mutlu.:D
yine yememiş içmemiş yazmışınız.
kardeşim forexçi olan, 24 saat işlem yapan benim, ben o kadar durmuyorum bu ekranlar karşısında. gidin yatın yaw histem mi sistem mi tartışmaları yapacağınıza gözünüze yazık :..:.
Jerfin, sen benim gibi yap bence:
alışık olduğun gibi histemik davran, göz ucuyla sistemi kontrol et, aynı yönde sinyal verirse yaslan arkana. :D
sadece dün, tekrar ediyorum, sadece dün (yaklaşık 37 saat) bu yöntemle foreksten kazandığım oranı yazayım: %269 (oran tam CSI FBI CIA VOBiX'in araştırması için tahriklik:..:)
şaka gibi.
hayır azıtıcam oynadığım parayı abartıcam diye korkmaya başladım kendimden. VOB'dan soğuttu meret. :D
bol kazançlar herkese...
-
[QUOTE=Leblebi;116703]Günaydın amerikaya verdiler japonlarda çöküş bekliyordu.[/QUOTE]
caponlar kapalımıydı ya düşmemei onlar
-
[quote=fXci;116713]caponlar kapalımıydı ya düşmemei onlar[/quote]
Caponlar Açıktı.
Çin, Hong Kong, ve Tayvan bugün Tatil
-
[QUOTE=fXci;116713]caponlar kapalımıydı ya düşmemei onlar[/QUOTE]
yok be abi sanırım japon kadınlarıda vobda .:..:
-
-
Şehitlerimizin mekanı cennet olsun ailelerinin başı sagolsun.
-
GÜNLÜK YORUM 28/05/2009 Endeks 30 Haziran Kontratı Günlük ↑ Hedef 2 46.825 Günlük ↑ Hedef 1 46.325 Pivot 44.175 Günlük ↓ Hedef 1 42.025 Günlük ↓ Hedef 2 41.525 YORUM :Güniçi grafiklerde ikili tepe formasyonu olusturan kontratın güniçi trendi son 2 gün içinde üçüncü defa bozulmuş ve bu formasyonda bize piyasanın ne kadar kararsız olduğunu ancak bu bozulmanın devam edebilme ihtimalinin kuvvetli olduğunu göstermektedir. 44.350-44.400 aralığı bugün için güçlü bir direnç oluşturmaktadır. Kısa vadeli trendin aşağı dönmesi halinde 42.600 ve 41.800 noktaları aşağı yönde hedef konumundadır.Kısa vadeli trendin aşağı dönmesi için 43.500 altında günlük kapanış gerekmektedir. Dolar/YTL Haziran Kontratı Günlük ↑ Hedef 2 1,6140 Günlük ↑ Hedef 1 1,6050 Pivot 1,5760 Günlük ↓ Hedef 1 1,5470 Günlük ↓ Hedef 2 1,5380 YORUM : Haftalık hedefi olan 1,5850 seviyesini tekrar deneyen ama kısa vade trend dönüş seviyesinin üzerinde kapatamayan kontratda yukarı hareketin 1,5680-1,5640 üzerinde kaldığı sürece devam etmesini bekliyoruz.Bu seviyelerden uzun pozisyondenenebilir ve 1.5600 altında kapanış olduğu takdirde stoplamak gerekir.Ayrıca kontratta 1,5850 üzerindeki günlük kapanışlarda 1,6070 ve bu seviye kırılırsa 1,6170 hedef haline geleceği unutulmamakıdır...Kısa vadeli trendin yukarı dönmesi için 1,5760 üzerinde günlük kapanış gerekmektedir. Hazırlayan : Pazarlama Birimi : Tülay Uzunoğlu [email]tuzunoglu@gedik.com[/email] Tel : 0 212 270 67 90
-
GÜNLÜK YORUM 28/05/2009 Endeks 30 Haziran Kontratı Günlük ↑ Hedef 2 46.825 Günlük ↑ Hedef 1 46.325 Pivot 44.175 Günlük ↓ Hedef 1 42.025 Günlük ↓ Hedef 2 41.525 YORUM :Güniçi grafiklerde ikili tepe formasyonu olusturan kontratın güniçi trendi son 2 gün içinde üçüncü defa bozulmuş ve bu formasyonda bize piyasanın ne kadar kararsız olduğunu ancak bu bozulmanın devam edebilme ihtimalinin kuvvetli olduğunu göstermektedir. 44.350-44.400 aralığı bugün için güçlü bir direnç oluşturmaktadır. Kısa vadeli trendin aşağı dönmesi halinde 42.600 ve 41.800 noktaları aşağı yönde hedef konumundadır.Kısa vadeli trendin aşağı dönmesi için 43.500 altında günlük kapanış gerekmektedir. Dolar/YTL Haziran Kontratı Günlük ↑ Hedef 2 1,6140 Günlük ↑ Hedef 1 1,6050 Pivot 1,5760 Günlük ↓ Hedef 1 1,5470 Günlük ↓ Hedef 2 1,5380 YORUM : Haftalık hedefi olan 1,5850 seviyesini tekrar deneyen ama kısa vade trend dönüş seviyesinin üzerinde kapatamayan kontratda yukarı hareketin 1,5680-1,5640 üzerinde kaldığı sürece devam etmesini bekliyoruz.Bu seviyelerden uzun pozisyondenenebilir ve 1.5600 altında kapanış olduğu takdirde stoplamak gerekir.Ayrıca kontratta 1,5850 üzerindeki günlük kapanışlarda 1,6070 ve bu seviye kırılırsa 1,6170 hedef haline geleceği unutulmamakıdır...Kısa vadeli trendin yukarı dönmesi için 1,5760 üzerinde günlük kapanış gerekmektedir. Pazarlama Birimi : Tülay Uzunoğlu [email]tuzunoglu@gedik.com[/email] Tel : 0 212 270 67 90
-
[quote=fXci;116716]bu borsa düşmez :::[/quote]
Caponyaya [B]Fxçi Vobçi Yılanı[/B] göndermezsen düşmez tabii:D
-
nerde eski günler, eskiden dow %2 eksi olacak rahat 1000 puan gap olurdu,
hele hele veri saatlerinde 1000-15000 puanlık çubuklar, ne varsa eskilerde var:D
günaydın herkese:)
-
bu arada 43500 şort kapa long.
-
[QUOTE=traderx;116721]nerde eski günler, eskiden dow %2 eksi olacak rahat 1000 puan gap olurdu,
hele hele veri saatlerinde 1000-15000 puanlık çubuklar, ne varsa eskilerde var:D
günaydın herkese:)[/QUOTE]
He valla ikiz kullerin yıkıldığı gün bile %3 eksiyi zor görüyordu ama geçen yıl %10lar havada uçuştu.
-
[QUOTE=excali;116720]Caponyaya [B]Fxçi Vobçi Yılanı[/B] göndermezsen düşmez tabii:D[/QUOTE]
ülem ya nassı unuttum hakket ::: dowa yaptık imkbye yaptık ..uzak dovu unutulurmu :::
-
Bu arada herkese günaydın
"Komşusu aç iken, tok yatan bizden değildir!"
-
[QUOTE=Leblebi;116717]Şehitlerimizin mekanı cennet olsun ailelerinin başı sagolsun.[/QUOTE]
yeni haberim oldu başımız sağolsun:o
[url]http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1099964&Date=28.05.2009&b=Cukurcada[/url] mayin tuzagi: 6 sehit&KategoriID=15&ver=71
-
[QUOTE=traderx;116721]nerde eski günler, eskiden dow %2 eksi olacak rahat 1000 puan gap olurdu,
günaydın herkese:)[/QUOTE]
tatlı tatlı yediler şindide kakası geldi acıdan dolayı çok yavaş yapmak en doval hakları :::
-
-
Herkese günaydın 43500 den short
-
El freni cekili gibi aşağı rahat gidemiyoruz sanki .dng
-
[QUOTE=traderx;116726]yeni haberim oldu başımız sağolsun:o
[url]http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1099964&Date=28.05.2009&b=Cukurcada[/url] mayin tuzagi: 6 sehit&KategoriID=15&ver=71[/QUOTE]
Yawf bir de açılıjm yapacakalrmış. Açılım için görüşülmesini istiyorsanız şu tarihten itibaren 1 tane bile şehit haberi duyulmayacak. Ona göre silahlarınızı bırakın, tuzaklı mayınlarınızı temizleyin diyeni yok. Hepsinin aklı fikri doğuda güneydoğuda kalan oyların peşinde. Yok Kürtçe okullara girsinmiş Tüm kanlalarda yayınlansınmış. Geçen bir sokak röportajı var. Vatanadaşa soruyorlar sizce kürt sorunu var mı diye. Çoğu ben kürtüm halimden mennunum, ne sorunu sorun çıakrtmayın, ben kürdüm devletin her mevkisinde görev alabiliyorum bana ayrımcılık yapılmıyor, malım mülküm var memnunum vb görüşler bildirdiler. Olay Kürt sorunu değil. Bir auç akıl yoksunu gariban belli kesimlerin kuklalaığını yaparak cehennemde rezervasyon yaptırıyor ama olan yine şehit nalarına oluyor. Malesef üç güne kalmaz bu da unutulur.:mad:
-
43350 altında inmediği yada kapamadığı sürece Flat ları acıp gökyüzünden seyredicem 44350- 45 arası adam çarpmaca gibi geliyor yatay trent ... Salı günu moondys deLLaması Türkiye İMF siz de idare edebilir dıyordu. Dün N olDu ise kulağı cekıldı demek birden OMF siz yazı zor çıkartırsın diyor böle DeLLamların at koşturdugu Piyasaya nasıl Daldım hala kendime kızıyorum kardeş kuruluşu merill de zorla anlaşma istiyor. ulennn deLLamlar ABD nin kredi notuna baksanıza ........
TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAH RAHMET GERİDE KALANLARA SABIR NIYAZ EDİYORUM.
-
44.000 dogru bir atak olabilir.
-
[QUOTE=VOBiX;116731]Yawf bir de açılıjm yapacakalrmış. Açılım için görüşülmesini istiyorsanız şu tarihten itibaren 1 tane bile şehit haberi duyulmayacak. Ona göre silahlarınızı bırakın, tuzaklı mayınlarınızı temizleyin diyeni yok. Hepsinin aklı fikri doğuda güneydoğuda kalan oyların peşinde. Yok Kürtçe okullara girsinmiş Tüm kanlalarda yayınlansınmış. Geçen bir sokak röportajı var. Vatanadaşa soruyorlar sizce kürt sorunu var mı diye. Çoğu ben kürtüm halimden mennunum, ne sorunu sorun çıakrtmayın, ben kürdüm devletin her mevkisinde görev alabiliyorum bana ayrımcılık yapılmıyor, malım mülküm var memnunum vb görüşler bildirdiler. Olay Kürt sorunu değil. Bir auç akıl yoksunu gariban belli kesimlerin kuklalaığını yaparak cehennemde rezervasyon yaptırıyor ama olan yine şehit nalarına oluyor. Malesef üç güne kalmaz bu da unutulur.:mad:[/QUOTE]
bu memlekette olmayan kürt sorununu çözecez yeni açılımlar getirecez diyen başbakan ve cumhurbaşkanları olduğu müddetçe bilmiyorum daha başımıza neler gelecek,
geçmişten kapütülasyonlardan eski azınlık davalarıyla sömürülmemizi parçalanmamızı çok çabuk unuttuk, 100-200 sene önce dış mihraklar bizi hangi oyunlarla parçaladıysa aynı oyunlar bugünde devam ediyor umarım ufku geniş birileri buna dur der:(
-
sistem satta 650-700 üzeri ala gecer duruyor bakalım ne olacak
-
-
[IMG]http://i40.tinypic.com/2qla91i.gif[/IMG]
-
kısa devam... ekrana bile bakmıyorum....44000 üzer stopum....
43000 altı şelale olur gibime geliyor....
yalnız bu gece uzunluk gece gibi... gidşiat onu gösteriyor....kafamdaki olursa
-
[URL=http://img43.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1s.png][IMG]http://img43.imageshack.us/img43/4370/screenhunter1s.png[/IMG][/URL]
-
43300 seviyeleri daha önce ciddi destek olarak çalışmıştı..
bakalım yine çalışacakmı?
yalnız bir süredir devam eden güç kaybının etkileri uzun periyotlu grafiklere yansımaya başladı ki bu önemli..
-
Vop yılannnn
Acaba 43900lere gidip aşapı gap doldurmayamı gitez ?
[IMG]http://i41.tinypic.com/2b8pjn.png[/IMG]
-
-
ANNA nerde Merak ettim aramızda duygusal bı bag oluştu ......:)
-
[QUOTE=traderx;116722]bu arada 43500 şort kapa long.[/QUOTE]
long devam sanırım 800 e kadar alacaklar.
-
[QUOTE=SaNCaKTaR;116743]ANNA nerde Merak ettim aramızda duygusal bı bag oluştu ......:)[/QUOTE]
boşver annayı küstüm ben oana :::
-
bu piyasada gerçek rakamlar saat 10:30-11:00 arası belli olur
niyetini bu aralıkta gösterecektir
-
[QUOTE=mbm;116738]kısa devam... ekrana bile bakmıyorum....44000 üzer stopum....
43000 altı şelale olur gibime geliyor....
yalnız bu gece uzunluk gece gibi... gidşiat onu gösteriyor....[B]kafamdaki olursa[/B][/QUOTE]
nedir o, paylaşırmısın bizimle?
-
kısa devam.....al gelene kadar....
fdow numara yapıyorr