mutlu sabahlar,....
Printable View
mutlu sabahlar,....
Işlemleri durdurdum artık, bu bantın dışına çıkana kadar işlem yok ister crash olsun ister tarsh olsun önemsiz benim için, bant dışına çıkana kadar işlem yok bende, bunlar resmen kalpazan piyasayıda bitirdiler,.....
Hıza yetişmek mümkün deyil,....075 den 5xx,..hep kontra aşağıyada yukarıyada,...
Long gelse götürecekler pysayı, e herkesi döve döve, ....
Her neyse 80050 üstü long güçlenir, bu 675 le 80050 arası tost bölgesi, diğeride 675 le 250 arası iki tane biri shorta diğeri longa, ikiside yapıldı zaten çift bıçak,...
Ky long bekliyorlar almıyor ky, fiyatı cillop tutuyorlar yine yoklar, 80050 üstünde gelirler, böyle hep shorta stop alıyor, ky long gelmeyince mecbur shrt tutmak adına iniyor aşağı,....
şimdi güzel yükseldi herkese hissettirdi, cesaret kaldı, adam diyorki gelin kazandıracam, sonunda alacakalar şimdilik göze sokuyor fiyatları,...cillop diyor,
yinede biz ölçü rakamlardan gidelim, ben en son bantta işlem yapmıyordum zaten,....!!!!!!!!
Günlükte sanki long ağır basıyor, 81400 olur olursa,....ama kandırmaları lazım,.....
Bana göre artık şubat vade sonlandı, ağa şu anda nisan vadeyi çalışıyor, nisan vadeyi ucuza alıyor ağa,....
hocam ben de trash nisana sarktı diye bakıyorum ama bilinmez tabi
[quote=LuftBallons99;335463]hocam ben de trash nisana sarktı diye bakıyorum ama bilinmez tabi[/quote]
mesajlar var okumak lazım,
biri beşiktaştan geldi,
biri kıprıstan geldi,
biri de munzamdan geldi,...
beşiktaş seçimle sandıkla ilgili,
kıprıs sığır güdenle ilgili,
munzam ağa ile ilgili,.....
el altı fonlanmayada dikkat,.....
bu OLAYLARIN hepsinin sonuçlanması için ticari bant dışına çıkmalıyız, yukarı veya aşağı ama dışına, içerde kesiyor, o bütün bunları ve dovu biliyor şu anda biz bilmiyoruz, BANT SONUÇTA HAZIRLIK YERİ....short olan ve karda olan stobuna dikkat ederek sürdürmeli, çünkü ağa nisan longu için, şubat basmalıki nisanı ucuza alsın, .....
YANİ NİSANIN YUKARI OLMASI İÇİN ŞUBATIN AŞAĞI, NİSANIN AŞAĞI OLMASI İÇİN ŞUBATTA YUKARI OLMAK, BU GELİYOR AKLIMA,....
[quote=indregandi;335492]mesajlar var okumak lazım,
biri beşiktaştan geldi,
biri kıprıstan geldi,
biri de munzamdan geldi,...
beşiktaş seçimle sandıkla ilgili,
kıprıs sığır güdenle ilgili,
munzam ağa ile ilgili,.....
el altı fonlanmayada dikkat,.....
bu OLAYLARIN hepsinin sonuçlanması için ticari bant dışına çıkmalıyız, yukarı veya aşağı ama dışına, içerde kesiyor, o bütün bunları ve dovu biliyor şu anda biz bilmiyoruz, BANT SONUÇTA HAZIRLIK YERİ....short olan ve karda olan stobuna dikkat ederek sürdürmeli, çünkü ağa nisan longu için, şubat basmalıki nisanı ucuza alsın, .....
YANİ NİSANIN YUKARI OLMASI İÇİN ŞUBATIN AŞAĞI, NİSANIN AŞAĞI OLMASI İÇİN ŞUBATTA YUKARI OLMAK, BU GELİYOR AKLIMA,....[/quote]
Houston ana merkez.. Aloo...Bak "Tecrübe" konuşuyor... .brv
[quote=babazulu;335494]Houston ana merkez.. Aloo...Bak "Tecrübe" konuşuyor... .brv[/quote]
ne anlamak gerekir :confused:
[IMG]http://i52.tinypic.com/2rwau1k.png[/IMG]
750 diyin gitsin, kırabilecekmi bakalım,....
750 ve üstünde up yapar,...
Nisanı kapatmış, nisana short yok, -150 puvan makas var orada, yani buna short giren -150 de,......demekki burada şimdilik longda bu adam,...
şubatta ise izin var shorta, yani şubatı satıp nisanı aldığında 150 puvan cebinde agamemnonun,....
ölese şimdilik ticari banatada güvenerek şubatta short, nisanda ise long topluyor diyebiliriz,....
5 likte 750 ve üstü kapanışlar hali hazırda up py başlangıcı, ancak yukarıdaki analiz gereği, doldur baoşalt olacak, çok erken daha aslında analiz için, ama antrenman yapalım şimdiden,....
Bunların hepsini birleştirecem munzamından ......şına kadar......
120 lik sl 80000 de, son olark l denge gelmiş uzuncadır yokdu dengeler, kesilmeye hizmet ettiler sesiz kalark,....
5 likte ise 750 deyiz,....direnç olarak....
Geriye cariyi nasıl yamayacakları kalıyor, proje belirmeye başladı, munzam ne kadar etkili olacak, usd ye karşı ve cariyi neredn ve nasıl yamıyacaklar,
bunlar py yi tutamazsa patlarlar zaten, süreç şimdi bu,.....
750 5 LİK BİTTİ artık, 120 liğe bakacaz, 80-80100 bandına, bunu geçerlerse short stobuna giderler duvara doğru ve hızlı,....
o kadar pis hareket ediyorki şahsen sinir kalmadı bende, 950 ile 800 yi aynı anda görürsen öyle oluyor,....
bütün değerlerime milimetrik uyuyor ama para kazandırmıyor,......2005 e göre oldukça deneyimliler artık, her akşam breef mi yapıyorlar nedir,....
[URL=http://img594.imageshack.us/i/71396001.png/][IMG]http://img594.imageshack.us/img594/2442/71396001.png[/IMG][/URL]
subatı yukarı çıkar, shortlardan al, sonra bas buna longlardan al, sonra bu aldıklarınla bantın içinde beslediğin nisanın ağzına kus, kuşun yavru beslediği gibi,.....sürer daha bu iş,...
ama işte 79600-80000 oralardan 1000-1500 puvanlık bir yükseliş mini bir trend yapar, üst banta doğru,...terside tersi sonuçta iki taraftan da burada para kaldırıyor,
bant bu işe yarıyor, o yüzden ticari dedik buna, ticaret yapıyor,....poza girdiysen çıkşınıda hemen yaz, yaşlı adam işii deyil bu,....çalışan için hiç deyil,....
her direnç yeresinde bir daha gelirselerle, geçerse alırımcılar var,
bir daha gelirseler, ilkinden gol yemiş, geçerse alırımcılar ise aldıklarından yiyor, yada bunların tam tersi aşağıya gelişiyor, tezgaha bak,
objektif bakalım biz, diyelimki alıcılar ve satıcılar yön bulamadı, piyasa yönünü arıyor,:..:
750 üstüne 4 kademe daha almalıki 5 likte 950 de sonlanan başlangıç tekrar canlansın
120 lik denge tam olarak 650 dov öncesinde, nasıl yaparsınız bilmem,....
[quote=indregandi;335633]subatı yukarı çıkar, shortlardan al, sonra bas buna longlardan al, sonra bu aldıklarınla bantın içinde beslediğin nisanın ağzına kus, kuşun yavru beslediği gibi,.....sürer daha bu iş,...[/quote]
Kısmetse yarın bu iş biter :) iyi ya da kötü :)
[quote=indregandi;335639]ama işte 79600-80000 oralardan 1000-1500 puvanlık bir yükseliş mini bir trend yapar, üst banta doğru,...terside tersi sonuçta iki taraftan da burada para kaldırıyor,[/quote]
Yarın bu sarmaldan çıkalım ben 1000-1500e de razıyım. :D
Üstad analizler çok süper...tebrikler
[quote=babazulu;335699]Üstad analizler çok süper...tebrikler[/quote]
yüreğime su serptin, yani öle bir yazmışsınki, her tarafa....:..:
[quote=indregandi;335706]yüreğime su serptin, yani öle bir yazmışsınki, her tarafa....:..:[/quote]
Patron daha ne istiyon zaten ben musluğun başındayım :) istediğin gibi ayarlayalım :p
[quote=indregandi;335641]bant bu işe yarıyor, o yüzden ticari dedik buna, ticaret yapıyor,....poza girdiysen çıkşınıda hemen yaz, yaşlı adam işii deyil bu,....çalışan için hiç deyil,....[/quote]
sahadan geldikçe okuyorum..çalışan işi cidden değil..bir bakıyorum 79,3xx, bir bakıyorum 79,9xx...bu ne karışık iş, fdow yerinde , dax yerinde, biz sucuk mucuk ne ararsak buluyoruz..!..arada kalmamanızı dilerim..ha bu arada analizler 10 ( yazı ile ON") numero..
:)
ben şöle bakıyorum, yarına bu iş bitmez, yarına bu küçük salınımın büyüğü olabilir, şöle bakalım şu benim mini trend dediğim 812xx e veya 781xx e, şimdi tam batın ortasında 1000 puvan aralıkta ikiye bölmüş çift bıçak py var,...
yarın mini trend 812xx e, veya 78150 gelişir,....orta bu işe yarar çift gidebilir, bu bant konusunu bir önceki bantta ilk defa işledik biliyorsunuz,....bu ikincisi ve daha sıkı çıktı bu ikincisi, .....
şimdi ortada olan fakeler bant uçlarına doğru gelişecek, büyük marjlı, aslında ekonomi yol alamıyor, fakat gündem oluşturulup sunuluyor, işte mesala munzam artırmamış, yani artırsa ne olur artırmasa ne olur, ama sunulan bu,...
o yüzden bu bant hareketinede kullanılacak, mesala ilk ayakta dolara vurdular, yani doları aşağı bastılar, bu seçim için tehdit çünkü, milli gelirden bahsederken meydanda gsmh dan bahsederken dolar artışı problem olur, bunu söyleyemessin,.....
beşiktaş güç gösterisi ama ekonomide güç gösterisi, saç kremi ve şampuvan ikisi beraber sunulmalı halka,....
kıprıs ise bunun dış ayağı görünüyor,...
bütün bunların dışında cari açık bu sorun,.....şimdi bu ötelenmeye çalışılıyor, faiz artırılısa ötelersin ama son 5 seneyi getiremessin koltukta,....cari patlama yabancıyı etkiler, adam alamıyacağı parayı buraya sokmaz, gider başkasına,....bak zaten mısır cillop şimdi,...
onun için bu ötelendimi buna bakacağız el altı fon varmı buna bakacaz, seçim öncesi st by problem olur, dez enformasyon olur ama seçimden sonra st by da mümkün atı alna üsküdarda çünkü,....
zor iş be bunlar,.....en iyisi teknik anliz, şimdi banttayız ve ticaret var herkesi keserler dışa çıkana kadar,
812xxx üst
781xxx alt
800xxx-796xxx orta,
cümleten başarılar,....
[quote=tr_hope05;335723]sahadan geldikçe okuyorum..çalışan işi cidden değil..bir bakıyorum 79,3xx, bir bakıyorum 79,9xx...bu ne karışık iş, fdow yerinde , dax yerinde, biz sucuk mucuk ne ararsak buluyoruz..!..arada kalmamanızı dilerim..ha bu arada analizler 10 ( yazı ile ON") numero..
:)[/quote]
bu geçen verdiğimiz bant analizleri hatırlarsın, şimdi bu durum öncekinden daha fena gelişti,...çok ticaret yaptı, gramı ziyan etmedi,....
bir l denedim bir gol daha yersek yiyelim, ....
ben pozdan çıktım, bu bant iş sonuçlanana kadar poz taşımıyacam,.......