[quote=TÜRKOĞLU;260351]dow bugün tatil mi?[/quote]
oooo günaydın haciiii...lokasyon nere kuzey norveç mi..yeni uyandık galiba...:D:D ula pambıh..nerdesin
Printable View
oooo günaydın haciiii...lokasyon nere kuzey norveç mi..yeni uyandık galiba...:D:D ula pambıh..nerdesin
[SIZE="6"][CENTER][B][COLOR="Red"]o9ayygdü...[/COLOR][/B][/SIZE]
[B]onu 9 u anlamam yorum yok gısa devam üvvvvvvv ... [/B][/CENTER]
ve bu fakır dabılla kısaya doner uzunlarını kapatıp...bereket versın...
[quote=Astatin;260353]oooo günaydın haciiii...lokasyon nere kuzey norveç mi..yeni uyandık galiba...:D:D ula pambıh..nerdesin[/quote]
yok tatile çıktım kutuplar çok soğudu bu ara kenya civarlarındayım :p:p
palaya saydırıyordum bende :D
hoşgeldin Türkoğlu,doğum günü 4 temmuz hikayesine kapalılar bugün..
[quote=Astatin;260350]içimde çarpılacağına dair deep bir duygu var..üww
[/quote]
Ula aste, felesefe yapma da..ne öyle his mis...sistemine uy alooooo...:D:cool:üüü:D
ema trader 350 den short a geçti..
şip-şak 575 ten satışta..
bakalım voltranı oluşturabileceklermi ?
şahsi fikrim 70 bin kırılmadan etkileri sınırlı kalacaktır..
vay anasını göçiyiir
[quote=abka;260331]canı sağolsun..olası ret kararı erken seçimde +10 puan getirir..11 tane hakimin milli iradenin önüne geçmesini büyük gasp olarak görüyorum..
meclis,aym sinin bu işgüzarlığını,hukusuzluğunu,[B]sürekli yetki alanını genişletme çabasını [/B]
yok hükmünde görmelidir...
veya tbmm gerek yok..zaten aym,hsyk danıştay daki toplam 50 hakim krallar gibi ülkeyi yönetsin...
anayasada değişmez 3 madde var.çok net yalın 3 madde .adamlar neredeyse kuru fasulyenin yapılışını bile onlarla degerelendirecek kadar anlamsız tevil ve zorlama yorumlarla hareket ediyor...[/quote]
sonuna kadar katılıyorum ta RTE belediye başkanlığı sırasında bile bu mezarlık korkuları vardı ve hala devam etmekte yahu kimin özel hayatı değişmiş aha ben nişnataşında çalışıyom bayanlar mini yi geçmişler nerdeyse bikini ile çıkacaklar, kim karışıyor bunlara ,içki desen gani ama toplu ailece yerlerde yasak oda bazı yerlerde , bende karşıyım gerçi bu yerlerde içilmesine, adam gibi içmeyi bilmeyen bir sürü insan var, anlamadım gitti sırf anlamsız korku ve vehimlerden başka bir şey değil bazı kesimlerde,insanların güveni kalmamış kimsenin kimseye ,yazık oluyor bu millete
uww ya harbiden yazık 12 eylül aklıma geldikçe deli oluyorum.Nasıl yediler o nesli hadi cahil desem oda değil çoğu üniversiteli idi nasıl kandılar bu oyunlara,tuzaklara üüü üüü
[quote=saraylı;260340]Dün bi arkadaşım anlattı:
Albert Einstein; çalışma odasının kapısına ,kedisi kendisini rahatsız etmeden girip çıksın diye bir kedi kapısı açtırmış,bu şekilde kendisi çalışma masasından kalkmadan ,kedisi odaya girip çıkarmış...:)))
Sonra kedisinin iki yavrusu olmuş; onlar da odaya girip çıksın diye iki delik daha açtırmış aynı kapıya....:D
Çalışma odasının kapısında 1 büyük 2 küçük delik varmış...:..:
Kendisiyle ilgili eşyalarının sergilendiği müzede,arkadaşım görmüş....kom
Yüksek teorik zekalarda,bazen pratik zeka mı olmuyor,ya da kediler ailece odaya ,aynı anda giriş yapsın diye bir jest mi bu?:::
Dünden beri bunu düşünüyorum...:..::..:[/quote]
ABi ben o olayın aslını öğrendim. Albert abinin bu hareketi iki şeye dayanıyor
1) Genel olarak, yavru kediler büyüyünce anne-baba tanımazmış
2) ALbertin kedilerinin tümü dişi :)
1+2= Kediler büyünce senin kapın benim kapım diye kavga eder kapris yaparlar birbirlerini cırmalarlar diye kapılarını ayırmış. Yavru kediler küçükten alışsın diye..Sonra kediler büyüyünce o kapıları da genişletmiitir muhtemelen:..:
[quote=seagate;260360]vay anasını göçiyiir[/quote]
haksızlık etmeyelim daha perşembe günü 68150 gördü piyasa..
[COLOR="DarkRed"]değişmez hükümler bu..Allah aşkına 3 maddenin (anayasa mah üyeleri,hsyk vs)bunlarla ne alakası var..zorlama yorum bile olamaz..[/COLOR]
madde-1: türkiye devleti bir cumhuriyettir
madde-2: türkiye cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
madde-3: türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. dili türkçedir.
bayrağı şekli kanunda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.
milli marşı "istiklal marşı" dır.
başkenti ankaradır.
madde-4: anayasanın 1 nci maddesindeki devletin şeklinin cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki cumhuriyetin nitelikleri ve 3 ncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
tamam bahsi kapattım
[quote=Astatin;260358]Ula aste, felesefe yapma da..ne öyle his mis...sistemine uy alooooo...:D:cool:üüü:D[/quote]
yaw öyle deme abi..pis çarpılcak bu kısa sinyal gibi geliyo bana..ü[url]www..100[/url] pivan kardayken kapasak mı ne..üww:D
[quote=Astatin;260362]ABi ben o olayın aslını öğrendim. Albert abinin bu hareketi iki şeye dayanıyor
1) Genel olarak, yavru kediler büyüyünce anne-baba tanımazmış
2) ALbertin kedilerinin tümü dişi :)
1+2= Kediler büyünce senin kapın benim kapım diye kavga eder kapris yaparlar birbirlerini cırmalarlar diye kapılarını ayırmış. Yavru kediler küçükten alışsın diye..[B]Sonra kediler büyüyünce o kapıları da genişletmiitir muhtemelen[/B]:..:[/quote]
yok, bence şöyle yapmıştır:
kediler büyüyünce 2 büyük kapı daha açtırmıştır...:..::::
onların yeni doğan yavruları küçük delikleri kullanırlar,bu 3 büyük kedi 3 büyük kapıyı kullanır,bu şekilde hepsi aynı anda girebilir...:..::::
etr ve str satta ....
şöle bi adam gibi düşse de rahat etsek ya...:::
[QUOTE=a.kaya;260361]sonuna kadar katılıyorum ta RTE belediye başkanlığı sırasında bile bu mezarlık korkuları vardı ve hala devam etmekte yahu kimin özel hayatı değişmiş aha ben nişnataşında çalışıyom bayanlar mini yi geçmişler nerdeyse bikini ile çıkacaklar, kim karışıyor bunlara ,içki desen gani ama toplu ailece yerlerde yasak oda bazı yerlerde , bende karşıyım gerçi bu yerlerde içilmesine, adam gibi içmeyi bilmeyen bir sürü insan var, anlamadım gitti sırf anlamsız korku ve vehimlerden başka bir şey değil bazı kesimlerde,insanların güveni kalmamış kimsenin kimseye ,yazık oluyor bu millete
uww ya harbiden yazık 12 eylül aklıma geldikçe deli oluyorum.Nasıl yediler o nesli hadi cahil desem oda değil çoğu üniversiteli idi nasıl kandılar bu oyunlara,tuzaklara üüü üüü[/QUOTE]
hocam karışme mevzusunda ilk etapta kimsenin karışmadıgını düşünüyordum ama son birkaç yılda özellikle istanbulda bile ne denli karışmaya yönelik uygulamalar yapıldıgını gördükçe bu konuda bu insanlara hak vermeye başladım..
en yakın örnek cumartesi günü gerçekleşti , istanbul büyükşehir belediyesinin de (yada beyoğlu belediyesi tam bilmiyorum ikisinden biriydi) sponsor olduğu Tünel Caz şenlikleri sebebiyle tünelde bir platform kuruldu ve birçok insan bu konseri dinlerken bi taraftanda biralarını yudumluyordu.. saat 9 sonrası özellikle çok yoğundu bu alan ve inanın iğne atsanız yere düşmezdi.. ama bizim güzel ülkemizde , gerek belediye zabıta ekiplerinin araclarıyla gerek ambulansla gerek polis arabasıyla gerek belediye çöp kamyonuyla bu kalabalığı yarmakta ısrarcı davrandı.. görüntü şaka gibiydi görseniz hak verirdiniz. açıkça müdahele edilmesi söylenmiş gibiydi..
yygd...
[quote=Astatin;260366]yaw öyle deme abi..pis çarpılcak bu kısa sinyal gibi geliyo bana..ü[URL="http://www..100"]www..100[/URL] pivan kardayken kapasak mı ne..üww:D[/quote]
ne tuhaf aynı duyguları ve hisleri bende yaşıyorum çoğu zamanlar :D :D :D :D
[quote=Astatin;260366]yaw öyle deme abi..pis çarpılcak bu kısa sinyal gibi geliyo bana..ü[URL="http://www..100"]www..100[/URL] pivan kardayken kapasak mı ne..üww:D[/quote]
ve bu his ve düşünceler ile karar verdiğimde ise % 80 ninde yanılıyor ve sistem haklı çıkıyordu üüü üüü :( :( .dng .dng
asti paşa ahada gene öyle oluyor ne etcez bu hisleri ve duyguları :confused: :confused: :confused:
15 likte 70100 de ema 55 var bakalım orayı kırcakmıyız
[quote=a.kaya;260376]ne tuhaf aynı duyguları ve hisleri bende yaşıyorum çoğu zamanlar :D :D :D :D[/quote]
he işte ona histem diyolar:D:D:D iki kere tutunca vay be histemim kral diyosun, sonra sistem intikam alıyo..resetliyosun:D:D
amma direndi beaaa...la yoksa PALA kucağa şortcimi birktiriyi...üww...hazır 200 pivan kardayken kapasak mı ne:D:D:D
imza:histem
bugünlük bu kadar..işlemler sonucunda çok az karla geçmiş olsun..bundan sonra dow kapalı iken oynamam...geceye flat
Zenith short'a geçti... Ben de don gömlek short... :) Çarpılırsam canım sağolsun... Çok içimden kopup geldi bu short Cuma'dan beri bekliyordum... :..:
amanın .. saraylı abi düşsede rahatlasak dedi düşmeye başladı ..eksiye geçti .. :D:D üvvv ...
güpür güpür satıyolar :)
ahanda stro patronun ziesteim de sat demiş .. deprik ederim .. .brv
yysd 2 saattir ekrana bile bakmadim aksam kapatirim gibi ama
Saatlik de short'u kesinleştirdi... Ayrıca yükseliş trend çizgisinin kırıldığına dikkat...
zıplarsa panik olur :) (histemden nagmeler )
endeksimiz hala güçlü..sistemler hepsi sat..ama dow kuvvetli bir tepki verirse..oy oy..bu dar günde 200 puan..Allah bereket versin..
[quote=a.kaya;260377]ve bu his ve düşünceler ile karar verdiğimde ise % 80 ninde yanılıyor ve sistem haklı çıkıyordu üüü üüü :( :( .dng .dng
asti paşa ahada gene öyle oluyor ne etcez bu hisleri ve duyguları :confused: :confused: :confused:[/quote]
bu arada 55 ema yıda görmüş oldukj aslında kapamayı düşnmüştüm 100 e geldiğinde ama aç gözlülük mü diyim hırs mı diyim elim kapamaya gitmiyor işte son açtığım fiyata geliyor falan filan işte hepinizin bildiği hep aynı hikaye işte :D :D :D
Ben çıkıyorum... Bundan sonra sistem long'a geçse bile aylardır ilk disiplinsizliğimi yapıp ciddiye almayabilirim... Kafam o kadar short'da yani... :) KY'nin bu kadar bir yöne saplanması iyi değildir, genelde yaklaşan ağır çarpılmanın göstergesidir... Hadi hayırlısı... :)
tüm ayaklar ve cücükler alış yapıyor .. mm garip... gol olur... :(:(:(:(:( panik olur , insanlar mesir macunu kapışan manisalılar gibi birbirini ezer almak için :)
(tamamen histemsel bir senaryodur , gerçeklikle ilgisi bulunmamaktadır :D:D:D:D yukardan kısalmak isteyen bir garibanın hayalidir )
neden bilmiyorum...flat oldum..175..bereket versin...
ne biçim bir gün oldu ya.gerçi tahmin ettim dow olmayınca yaprak kımıldamayacağını.
[quote=Astatin;260396]neden bilmiyorum...flat oldum..175..bereket versin...[/quote]
Patron sana çoh özel bir soru sorabülür müyüm? (Cevabını beklemeden soracam :) )
Sistem dışı flat'leyerek sisteminin aylık getirisini geçebiliyor musun?
[quote=Astatin;260381]amma direndi beaaa...la yoksa PALA kucağa şortcimi birktiriyi...üww...hazır 200 pivan kardayken kapasak mı ne:D:D:D
imza:histem[/quote]
makasa bakacak olursak kuvvetle muhtemel patron :::
[quote=Strategist;260398]Patron sana çoh özel bir soru sorabülür müyüm? (Cevabını beklemeden soracam :) )
Sistem dışı flat'leyerek sisteminin aylık getirisini geçebiliyor musun?[/quote]
Bunu sadece 1 ay başarabildim:::::: Amma karlı işlem sayısı/zararlı işlem sayısı oranımı arttırıyorum, TP yaparak, yani psikolojimi rahatlatıyorum.. diğer yandan birim sinyal başına düşen kardan feragat etmiş oluyorum...amma yine diğer yandan; psikolojimi rahatlatıyorum hem de yediğim consecutive haşırt, sistemin yediğinden daha az oluyor..:..::..:
takdir edersin ki bu tarz da bir disiplin ve sistem sayılır:))) bence
ha bu arada rast gele kapatmıyorum yaw..sana da bahsettiğim 2-3 kritere bakayorum..abi TP her zaman iyidir..yeter ki P olsun..wuli yada buli :)
kapansada kurtulsak .. vay anasını ya ..