bi mola verelim dedik ondada o biçim graşmışınız..
cümleten iyi akşamlar !
Printable View
bi mola verelim dedik ondada o biçim graşmışınız..
cümleten iyi akşamlar !
flat girdim .... yarın işim var .. işim olmasa short girerdim .. üvvv ......
beğenmedim hiç kapanışı...lem bu şeref yoksunu pala bizi yine mi pişman edicek yoksa karları almadığımız için?
allahım neydi günahım?
oy verelim ankete
11990 kapatır bu lebron fdow
:D[quote=TÜRKOĞLU;338573]beğenmedim hiç kapanışı...lem bu şeref yoksunu pala bizi yine mi pişman edicek yoksa karları almadığımız için?
allahım neydi günahım?[/quote]
way arkadaş ya..la adam %2.6 graştırmış...daha nesini beğenmiyon..
yataya bağlasa ** pala diyonuz, %3 düşürse yine ** pala diyonuz..la ne yapsın adam daaaaaa:D
bu arada bi kapanışı da beğendiğini görüyüm le gırlaşmış vahşi:..:
hey guys, wish we grash..we have job and power :D:D DJ geyik modu
Geceye short malesef kapayamadım ancak şimdi net geldi ve düşüş sertleşerek devam edecek gibi görünüyor artık 78 altı 2 gün daha kapansın bu iş biter
76.000 filan kapatsa olurdu o dediğin :D
[quote=Astatin;338583]:D
way arkadaş ya..la adam %2.6 graştırmış...daha nesini beğenmiyon..
yataya bağlasa ** pala diyonuz, %3 düşürse yine ** pala diyonuz..la ne yapsın adam daaaaaa:D
[B]bu arada bi kapanışı da beğendiğini görüyüm[/B] le gırlaşmış vahşi:..:[/quote]
[quote=a.kaya;338591]Geceye short malesef kapayamadım ancak şimdi net geldi ve düşüş sertleşerek devam edecek gibi görünüyor artık [COLOR=red]78 altı 2[/COLOR] gün daha kapansın bu iş biter[/quote]
Strobaba yok, yerine ben sorayım. neden 78 ve neden 2..:p
[quote=Astatin;338594]Strobaba yok, yerine ben sorayım. neden 78 ve neden 2..:p[/quote]
3 tü de bugün 1 diyelim kaldı 2 gün daha önceden 2 gün kaldı 3. gün üstüne çıktı sonrası malum 81*** lere neden 78 dersen 200 ema günlük çok önemli bence uv li düşüşü tetikler buranın kırılması sende bilmiyormuş gibi patron kafa buluyon benle ;););)
gayahanın 2 mesajına ragmen grasan endeksten hersey beklenir :)