[QUOTE=QUEEN;116103]ümitsiz vaka diyon hee... flama olursa çıra gibin yandık ayular...[/QUOTE]
bende ayuyum :::
Printable View
[QUOTE=QUEEN;116103]ümitsiz vaka diyon hee... flama olursa çıra gibin yandık ayular...[/QUOTE]
bende ayuyum :::
[QUOTE=QUEEN;116101]fxci gııı şu gısalara bi ümit grafigi gönderiversen hadi gııı:p[/QUOTE]
Dow çıktığı gibi düşerse.... .dng
Flama dediğin baştır belki.
[quote=abdullah yıldız;116099]dov jonesta 1932 itibarenbaşlay an 5 dalgalık yükseliş trendinin 2007 desonaerdigini tarafsız gözle bakan herkes görebilir şimditrendin tersine olacak abc düzeltmelerini bekliyoruz düzeltmeler sıradan olmayacaktır çünküçok uzun süren bir çıkış dalgası2007 bitmiştir düzeltmesi de tıpkı 1929 -32 düzeltmesi gibi 3-4 yıl sürüp çok derinlere gidecek haliyle çok canlar yakacaktır.2011-2012 yılları için 5000-10000 aralıgı endeks için bence makul. bu fiyatlar boga dostlarım için uçuk gelebilir ancak zaman en iyi ilaçtır yaşayıp görecegiz. bu düşümcem içinönümüzdeki 15-20 gün kritik olur.gerek dax gerek dow önemli fibonacci dirençlerinin sınırlarında dax 5000 dow 8600 direnclerin 100-200 puan geçilmesi fikrimi degiştirmez ancak 500 puanfalan yukarıyagiderse o zaman yukarıda söyledigim her şeyi unutun.burdan geri dönerlerse işte o zaman yukarda söylediklerimde daha çok ısrar ederim. düşüncelerim için son birkritik nokta daha var o da dowjonesta 4500-5000 noktası 1932 den itibaren yükselen trendindesteknoktası olan 5000 civarı da kırılırsa son kale de düş müş olur.bir seferde kırılmayacaktır tabiki ama önümüzdeki birsene içinde dikkatle izlen melidir 5000 noktası.dow da 5000 noktası da kırılırsa işte o zaman dip için 2012 tarihi ve miktar olarakta zirvelere göre yüzde doksanları bulan rakamlar maalesef yaşanacaktır.bu düşünceler tamamen beni baglar elbette ama son günlerde boga dostlarımı çok çoşkulu gördügüm için bu yazıyı kaleme almak ihtiyacı hissettim .önümüzdeki 10-15 gün çok kritik dirençler geçilemezse cok derinlere gidecek bir düzeltme bizleri bekliyor demektir.herkesin yolu açık olsun[/quote]
sanırım tuncer hocanın sitesindede sizinkine benzer bir görüş var.
ilgilenenlere linki aşağıda.
[U][/U][url]http://blog.borsanaliz.com/[/url]
[QUOTE=VOBiX;116105]Dow çıktığı gibi düşerse.... .dng[/QUOTE]
bugün o dönerselerden zarar ettm zaten...dng vobda dönerse... çok kötü birşey ...dönerse diye kol kesemediğimden ve dönerse diye sinyallare uyamadığımdan...dönerseyi beynimden silmem gerek...ama dow dönerse çok güsel olur:..:
[quote=abdullah yıldız;116099]dov jonesta 1932 itibarenbaşlay an 5 dalgalık yükseliş trendinin 2007 desonaerdigini tarafsız gözle bakan herkes görebilir şimditrendin tersine olacak abc düzeltmelerini bekliyoruz düzeltmeler sıradan olmayacaktır çünküçok uzun süren bir çıkış dalgası2007 bitmiştir düzeltmesi de tıpkı 1929 -32 düzeltmesi gibi 3-4 yıl sürüp çok derinlere gidecek haliyle çok canlar yakacaktır.2011-2012 yılları için 5000-10000 aralıgı endeks için bence makul. bu fiyatlar boga dostlarım için uçuk gelebilir ancak zaman en iyi ilaçtır yaşayıp görecegiz. bu düşümcem içinönümüzdeki 15-20 gün kritik olur.gerek dax gerek dow önemli fibonacci dirençlerinin sınırlarında dax 5000 dow 8600 direnclerin 100-200 puan geçilmesi fikrimi degiştirmez ancak 500 puanfalan yukarıyagiderse o zaman yukarıda söyledigim her şeyi unutun.burdan geri dönerlerse işte o zaman yukarda söylediklerimde daha çok ısrar ederim. düşüncelerim için son birkritik nokta daha var o da dowjonesta 4500-5000 noktası 1932 den itibaren yükselen trendindesteknoktası olan 5000 civarı da kırılırsa son kale de düş müş olur.bir seferde kırılmayacaktır tabiki ama önümüzdeki birsene içinde dikkatle izlen melidir 5000 noktası.dow da 5000 noktası da kırılırsa işte o zaman dip için 2012 tarihi ve miktar olarakta zirvelere göre yüzde doksanları bulan rakamlar maalesef yaşanacaktır.bu düşünceler tamamen beni baglar elbette ama son günlerde boga dostlarımı çok çoşkulu gördügüm için bu yazıyı kaleme almak ihtiyacı hissettim .önümüzdeki 10-15 gün çok kritik dirençler geçilemezse cok derinlere gidecek bir düzeltme bizleri bekliyor demektir.herkesin yolu açık olsun[/quote]
Dow haftalık 8290 üzerinde kalmasın kalırsa 50000 önü açılır temmuzdan öncede aşağı bırakmaz bunlar.:..:Yani çok git gel konya 6 saat olur ky cebindede hiç para bırakmaz bunlar.Sistemleri güzel günlük 2500 puan 1500 aşağı sal 1000 yukarı.O zamanda ayı dostlarımızı düşünmek zorunda kalırız.
Burada yorum ve analizlerini , hiç bir menfaat beklemeden yapan ,
yorum ve analizlerine [B]sahte[/B] duygularını katmayan herkese teşekkür ederim.
Sonuçta hepimiz rakip sayılırız. ama herkesin kazanan tarafta olması dileklerimle.
Arkadaşlar aracı kurumumu değiştirmek istiyorum ücretsiz derinlikli matriks veren, komisyonu düşük, işlemlerde hızlı olan önerebileceğiniz aracı kurum varmı? özele mesaj atmanız mümkünmü?
ABD DJI TEKNIK ANALIZI (ANADOLU YATIRIM)
ABD DJI
BU AKSAM 8.300 KUVVETLI DIRENC BU NOKTAYI GECMESININ, ZOR BIR SEVIYE
OLDUGUNU DUSUNMEKTEYIZ .
ILERLEYEN SAATLERDE BU NOKTAYI GECEMEMESI ILE GUNUN ILERLEYEN SAATLERINDE
SATISLAR HIZLANABILIR.
VE GUN SONUNDA 8.100 SEVIYESINE KADAR GERILEME BEKLENEBILIR.
HALIL RECBER
ANADOLU YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.S.
[URL="http://www.anadoluyatirim.com.tr/"][COLOR=#0000ff]WWW.ANADOLUYATIRIM.COM.TR/[/COLOR][/URL]
***ANALIZE ILISKIN GRAFIK EKTE BULUNMAKTADIR***
* * *
U Y A R I
BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI
KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU
TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI "YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE
VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG"
CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL
ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH
EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL
GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE
DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.
-MATRIKS-
:o
dow niyeti bozdu...tam ümitlendik bugün emme yine olmadı...
nasıl bir trendmiş anasını satayım.düşmüyor,düşemiyor piyasalar.tam düşüyor diyoruz hooop sanki dev bir mıknatısla yukarı çekiyorlar geri.
1.200 pıvan kağıt üstündeki karı buhar ettik.nerden bilecen böyle yapacaklarını...
birisi şu dünyayı pardon dow u durdursun...
aşağıdaki 5 dk. sayıma güvenerek SHORT ları kapatmadım.yoksa kuduz gibi saldırdılar satış kademelerine...
[URL="http://xs.to"][IMG]http://xs539.xs.to/xs539/09222/vob5dk426.png[/IMG][/URL]
[quote=SEYYAH;116113]dow niyeti bozdu...tam ümitlendik bugün emme yine olmadı...
nasıl bir trendmiş anasını satayım.düşmüyor,düşemiyor piyasalar.tam düşüyor diyoruz hooop sanki dev bir mıknatısla yukarı çekiyorlar geri.
[/quote]
daha gece bitmedi. bu işin bide yarın fdow kısmı var. kaldıki ben dow yükselirken düşeceğimizi düşünüyorum. dün 17.14 de fdji 8274 idi. bugün 17.14 ise 8392. yani %1,5 yükseliiş var yaklaşık.
bizde ise dün 17.14 de 44900 fiyat vardı, bugün 17.14 44500. %1 lik düşüş var.
yani fdowa göre %2,5 luk kaybımız var. normalde 45600 olmamız gerekirdi. kısacası bugünden itibaren film tersine dönmeye başladı. artık onlar 2 cıkarken biz 1 cıkıcaz. onlar 1 düşerken biz 2 belkide 3 düşücez.
endeksde zirveden dönüşde oluşan rekor kırmzıı işlem hacmide dikkat cekici.
herşeyi zaman gösterecek. herkese bol kazançlar
fxci gıı..dowgilde güccük bi baş görüyorm..bütün heyvanları boğazlıyola..
[quote=QUEEN;116115]fxci gıı..dowgilde güccük bi baş görüyorm..bütün heyvanları boğazlıyola..[/quote]
ez abla hemen yılanın kafasını.yılanın başını küçükken ezeceksin :mad::mad:
ne geldiyse başımıza selçuklunun yılanları yüzünden geldi .dng
[quote=QUEEN;116115]fxci gıı..dowgilde güccük bi baş görüyorm..bütün heyvanları boğazlıyola..[/quote]
Kraliçem,
Sen helva yapmayı biliyonmu...İşcilikden kazanalım bari
[QUOTE=Astatin;116117]Kraliçem,
Sen helva yapmayı biliyonmu...İşcilikden kazanalım bari[/QUOTE]
yapıverem fıstıklı sütlü irmik helvası..
[quote=kao;116098]Aynen öyle reklam olurmu bilmiyorum burak gerçek müşteri temsilcim ona ulaşır benim adımı verirseniz yardımcı olur, kadir beyin selamıyla arıyorum demeniz yeterli,hesap açılması için gerekli olan prosüdürü size anlatacak ve yardımcı olacaktır.[/quote]
Demek sendin Kadir özdamar.Kusura bakma ben bir kere silerim birini.Ona ikinci şans vermek için çok şanslı olması lazım.Benden alıntı yapma never.
[QUOTE=SEYYAH;116116]ez abla hemen yılanın kafasını.yılanın başını küçükken ezeceksin :mad::mad:
ne geldiyse başımıza selçuklunun yılanları yüzünden geldi .dng[/QUOTE]
pitonmudur nedir anlamadım...iğneyle uyuştursak oda yeter..:rolleyes:
[quote=QUEEN;116118]yapıverem fıstıklı sütlü irmik helvası..[/quote]
gerçi dow un napcağı belli olmaz ama sen hazır tut..bugün olmazsa yarın oda olmazsa öbürgün lazım olur
FED ,artık yeni yönteme geçti. Baktı ki ekonominin düzeleceği yok, hiç olmazsa borsayı alıp suni olarak göz boyayayım modunda. Matbaadan çıkan para ışık hızıyla borsaya giriyor. Bu akşamkiler de dünden biriken stoklar..
Tamamen tahmindir. Yatırımlarınızı yönlendirirken kullanmayınız..
[QUOTE=Astatin;116121]gerçi dow un napcağı belli olmaz ama sen hazır tut..bugün olmazsa yarın oda olmazsa öbürgün lazım olur[/QUOTE]
8500 üzeri kapatacak gibi..helva yapıyım ben..
[QUOTE=excali;116122]FED ,artık yeni yönteme geçti. Baktı ki ekonominin düzeleceği yok, hiç olmazsa borsayı alıp suni olarak göz boyayayım modunda. Matbaadan çıkan para ışık hızıyla borsaya giriyor. Bu akşamkiler de dünden biriken stoklar..
Tamamen tahmindir. Yatırımlarınızı yönlendirirken kullanmayınız..[/QUOTE]
aslında yatırım yapılacak neresi var...faiz yok..gayrimenkul geberik..dolar desen ondada pek ışık yok...para borsaya gidiyor doğal olarak..
[quote=excali;116122]FED ,artık yeni yönteme geçti. Baktı ki ekonominin düzeleceği yok, hiç olmazsa borsayı alıp suni olarak göz boyayayım modunda. Matbaadan çıkan para ışık hızıyla borsaya giriyor. Bu akşamkiler de dünden biriken stoklar..
Tamamen tahmindir. Yatırımlarınızı yönlendirirken kullanmayınız..[/quote]
günün en mükkem analizi tebrikler.lelele
[quote=QUEEN;116123]8500 üzeri kapatacak gibi..helva yapıyım ben..[/quote]
tereyağlı olsun lütfen pliiiiizzzzzz...bari helvamız kaliteli ossun üüü
[quote=QUEEN;116124]aslında yatırım yapılacak neresi var...faiz yok..gayrimenkul geberik..dolar desen ondada pek ışık yok...para borsaya gidiyor doğal olarak..[/quote]
[B]üüü[/B] Gel [B]VOb[/B] a bir koy on al yada ver +.üüü
[QUOTE=trader38580;116114]daha gece bitmedi. bu işin bide yarın fdow kısmı var. [COLOR="Blue"][B]kaldıki ben dow yükselirken düşeceğimizi düşünüyorum. [/B][/COLOR]dün 17.14 de fdji 8274 idi. bugün 17.14 ise 8392. yani %1,5 yükseliiş var yaklaşık.
bizde ise dün 17.14 de 44900 fiyat vardı, bugün 17.14 44500. %1 lik düşüş var.
yani fdowa göre %2,5 luk kaybımız var. normalde 45600 olmamız gerekirdi. kısacası bugünden itibaren film tersine dönmeye başladı. artık onlar 2 cıkarken biz 1 cıkıcaz. onlar 1 düşerken biz 2 belkide 3 düşücez.
endeksde zirveden dönüşde oluşan rekor kırmzıı işlem hacmide dikkat cekici.
herşeyi zaman gösterecek. herkese bol kazançlar[/QUOTE]
Buraya ben de katılıyorum neden derseniz %50den fazla yükselmiş bir endeks var. Yeni yatırımcıalrı çekip malı devretmenin yolu yenileri bu sefer de dow yükseliyor diye yükseleceğimzie inandırıp hisse ve uzun pozsiyon aldırmaktan geçiyor. Ne zamn olur bilemem ama böyle bir nuamra oalbilir.
[quote=QUEEN;116124]aslında yatırım yapılacak neresi var...faiz yok..gayrimenkul geberik..dolar desen ondada pek ışık yok...para borsaya gidiyor doğal olarak..[/quote]
Stres testini de [B]bence bankalar değil[/B], bu yöntemle [B]FED Bernanke ile Geithner geçmiş[/B] oldu. Adamlarda artık hiç stres kalmamıştır..:..:
Ekonomi bu kadar kötüyse borsaya niye girsin? Borsa en risklisi değil mi? Borsa ekonomiyi fiyatlamıyor mu yoksa?Kazanacağının garantisi var mı? Pek kendi adıma katıldığımı söyleyemeyeceğim. Belkide kaçırdığım bir şey var. Bilemiyorum:confused:
KuRu DaLLara Can Veren ALLahım şu zalim sahtekar ABD DoW u sana havale edıyorum... sen bizi dostlarımızı bunların tüm sahtekarLıklarından koru Uzunda olan kardeşlerımın kazançlarının daim et. Kısada olan kardeşlerımın de kazançlarını daim et oTÜm kardeşlerımı bir gun aynı yönde olmalarını bana nasip et... amin ecmainnn
[QUOTE=excali;116130]Ekonomi bu kadar kötüyse borsaya niye girsin? Borsa en risklisi değil mi? Borsa ekonomiyi fiyatlamıyor mu yoksa?Kazanacağının garantisi var mı? Pek kendi adıma katıldığımı söyleyemeyeceğim. Belkide kaçırdığım bir şey var. Bilemiyorum:confused:[/QUOTE]
pek çok büyük yatırımcı girdi %100 kazançlar elde etti..
[quote=QUEEN;116123]8500 üzeri kapatacak gibi..helva yapıyım ben..[/quote]
daha gece genç. herşey olabilir. benim tahminim 8378
[quote=QUEEN;116132]pek çok büyük yatırımcı girdi %100 kazançlar elde etti..[/quote]
Warren Buffett??
Ya bir de aklıma gelmişken bir şey daha söyliyeyim.
Bugün [B]Amerika'da hem bono faizleri artıyor, hem de Borsalar. Şimdi bu Amerikalılar tahvillere daha fazla faiz ödeyeceğiz, bütçe açığımız daha da artacak diye sevinmiş olmuyorlar mı[/B]??:D
Graliçem yettim gayri saa grafik yaptım :::
Grafikten kısa mesafa gibi gözüküyor emma 35800 kanal direnci var gayri. Ahanda benim yılan..
Bugunki xu100 kapanışı 34800 .... direnç 35800 ::: yarına 1000 puvan gap eder ::: emma bizim vop spot kapandıktan sonra yukarı hareket yaptı belkim vop gap yapmaz :::
xu100
[IMG]http://i43.tinypic.com/5a2qnb.png[/IMG]
[QUOTE=trader38580;116133]daha gece genç. herşey olabilir. benim tahminim 8378[/QUOTE]
keşke...şu nasdaqa bi bak..boğalar sarmış her yanı..
Ayucukalra moral olsun : VOBdaki negatif uyumsuzluklar daha düzelmemiş. 45,100 direnç konumunda.
[QUOTE=fXci;116135]Graliçem yettim gayri saa grafik yaptım :::
Grafikten kısa mesafa gibi gözüküyor emma 35800 kanal direnci var gayri. Ahanda benim yılan..
Bugunki xu100 kapanışı 34800 .... direnç 35800 ::: yarına 1000 puvan gap eder ::: emma bizim vop spot kapandıktan sonra yukarı hareket yaptı belkim vop gap yapmaz :::
xu100
[IMG]http://i43.tinypic.com/5a2qnb.png[/IMG][/QUOTE]
ellerine sağlık fxcim graliçenin bikere daha gözüne girdin bak şindi...içime su serptin...çok fena düşecekkkkkk.....heyk
[quote=GOKHANFINDIK;116119]Demek sendin Kadir özdamar.Kusura bakma ben bir kere silerim birini.Ona ikinci şans vermek için çok şanslı olması lazım.Benden alıntı yapma never.[/quote]
seninle polemiğe girmem,yanlız iki çift laf edeyim madem bu lafları söylediysen hak ettin bunları...
1.Sen beni silmeden ben seni msn'imden sildim...Sen bana değil ben sana defalarca şans verdim düzelmen,adam olman için,Seni adam yerine koyup değer veren bendim,sen bu değere kız arkadaşanın erotik resimlerini msn den bana gönderecek kadar aşağılaşarak karşılık vedin...
2.İnsanlık yaptım sana hisse.net şifremi verdim,hani arkadaştık ya,hani değer verdik ya sen ne yaptın,tavırlarınla gittin forumda kim var kim yom ana avrat küfür ettin,
Anladım ki sen insanlıktan anlamayacak kadar zıvanadan çıkmış bir tekisin ben seni msn imden silip cehennem olup gitmeni sağladım hayatımdan..
3.ve en son Şirketimin açılışı oldu sırf erkan abi rica etti diye bunca şeye rağmen seni şirketimin açılışına çağırdım ama sen yine ne kadar çok afedersin bir adam olduğunu bana yazmış olduğun mailde gösterdin... neyse seni abuk subuk yazılarına bakacak değilim,sadece burdaki arkadaşlar neyin ne olduğunu bilsin diye bu yazına istinaden cevap hakkımı kullandım.
[QUOTE=QUEEN;116138]ellerine sağlık fxcim graliçenin bikere daha gözüne girdin bak şindi...içime su serptin...çok fena düşecekkkkkk.....heyk[/QUOTE]
Graliçem emma eyle yada beyle gap olcak sankim ::: :o
yarın açılış tahminim fdow eksi olursa 44.125 artı olursa 44.875 demedi demeyin....
[QUOTE=fXci;116140]Graliçem emma eyle yada beyle gap olcak sankim ::: :o[/QUOTE]
sabaha düşer belkim:o
arkadaşlar hiç kimse borsanın 36500- 38500 yükselmesine ihtimal vermiyor mu çünkü doların 1.5700 deki boşluğunu kapatıp tekrar 1.5000 leri denemesine borsanın da yukardaki seviyeleri nedemesini düşünmüyor mu