6k oldum şort...üühühühühü....
Printable View
6k oldum şort...üühühühühü....
kısa dewam..durum kotu..:))
yetıs stetomm
işte sabahki fantazi..şimdi yapıyor lebron..500 ü öptrecek..ha sonra dönermi...bilemeyon
[IMG]http://i56.tinypic.com/2uzqi53.png[/IMG]
[quote=Astatin;367433]şşşşşşşş..fiyatla gaza gelip mesaj güncellemeyelim pliz:D:D.boks.[/quote]
ya inan fiyat 825 de iken yazdım güncellemeyi ustad
[quote=ATHLON;367435]kısa dewam..durum kotu..:))
yetıs stetomm[/quote]
hadci,
manzara üstte çizdiğim gibi...500 den döndü döndü..dönemdi..bademos...bu arada dünkü karın yarısı gitti..teprik ederim
Sayın saraylı,devam mı?
[quote=saraylı;367429]kd=74.400
tg alda...[/quote]
kd=74.625
:::
61700 spot 100 dırencını gecerse yuh artık...son kalem..
Flat ve Short için 15 lik bar kapanış rakamı 74775 çekildi :rolleyes:
[quote=reytohanzan;367441]Sayın saraylı,devam mı?[/quote]
devam...:)
dünden beri güzel trend oluyo...+.
Saraylı hocam harbiden disiplin bu işin olmazsa olmazı, eğer sistemi bırakıpta işlem yapsam bugün en az 4-5 kere aç kapa yapardım ve zararla sonuçlanırdı sanırım, ancak dediğim gibi 15 likde 400 altında kapanış yapmadığımız için pozisyonu hiç bozmadan duruyorum.Kendime tebrik koyuyorum :)
[quote=Astatin;367438]işte sabahki fantazi..şimdi yapıyor lebron..500 ü öptrecek..ha sonra dönermi...bilemeyon
[IMG]http://i56.tinypic.com/2uzqi53.png[/IMG][/quote]
dualarını eksik etme aftlopedro....dng.....
75500 en yüksek... ah **, şunu sabah yapaydınya..üw
[quote=a.kaya;367446]Saraylı hocam harbiden disiplin bu işin olmazsa olmazı, eğer sistemi bırakıpta işlem yapsam bugün en az 4-5 kere aç kapa yapardım ve zararla sonuçlanırdı sanırım, ancak dediğim gibi 15 likde 400 altında kapanış yapmadığımız için pozisyonu hiç bozmadan duruyorum.Kendime tebrik koyuyorum :)[/quote]
ben de tebrik ederim seni kaya..:cool:
Astipatron 500 gördü ve döndü senin sesini duydular galiba
ööleden sonra yaptıgı için sabahkı senaryom ıptal...
75500 de kaya gibi direnç var 60 lıkda 112 ema :( kırarsak 76*** lere gideriz işte orası final yeri olabilir
76*** ihtimali çok yüksek gibime geliyor
[quote=a.kaya;367452]76*** ihtimali çok yüksek gibime geliyor[/quote]
76.100 ilk direnç...:(
bu arada temmuzda benim sistem bu kapanışla 5200 puana ulaştı,
daha 3 gün var aysonuna,
bu kadar kötü bi ayda iyi bi sonuç bence...;)
sizce?
taban olsun bence...75500 nunu scenario live..bir de NUNU geleydi...
taban olur bence
taban ıstıorum ben de artık...
bende tavan istiyorum ne olcak şimdi :p
[quote=ATHLON;367455]taban ıstıorum ben de artık...[/quote]
75125 altında 15 dakıkalık kapanış pliz...vlla güçlü duruyo aftlo..yiyecekler inceden gal,ba
[quote=a.kaya;367456]bende tavan istiyorum ne olcak şimdi :p[/quote]
hesaplarmız arasında bankacılık sistemi değil, vob sistemi üzerinden eft yapılmış olacak:::
Vori .... Zovır....
HAdi olm koala bas bas
yediler bile başkan ..durup dururken 24 saatte 4000 puvan..uwww
acelelerı mı war annamadım kı...
SP için 15 lik de 75100 altı kapanış gerekli
On the way
just in front of the door...
let there be one million flowers come out...
yabancı siteye mi girdim diye tereddüt ettim bi an için :::
15,45 de 75100 altında kaparsa flatlarım ama şort açarmıyım :confused: 75075 den dönmüş ben görmedim orayı nedense :rolleyes:
[QUOTE=a.kaya;367467]15,45 de 75100 altında kaparsa flatlarım ama şort açarmıyım :confused: 75075 den dönmüş ben görmedim orayı nedense :rolleyes:[/QUOTE]
kim gördü kü? ışık hızıyla geldi gitti..
[quote=ATHLON;367463]just in front of the door...[/quote]
Just behind The SHORT...dng
Naber???:::
75075 ten uzlasma bıle oldu sasırdım kaldım:)
nerdesın patron..takım yonetıcın rapor hazırlamanı mı ıstedı yoksa...))
hosgeldın..
patron ortam misait ama 175 altında 15 dklık kapanış lazım..uwwwww....
[IMG]http://i51.tinypic.com/2i7l95i.png[/IMG]
[quote=ATHLON;367471]nerdesın patron..takım yonetıcın rapor hazırlamanı mı ıstedı yoksa...))
hosgeldın..[/quote]
Patron ,
Görüntüden nerede olduğum hakkında fikir edinebilirsin?(KET EYIRLAYNZ:..:) Yannız bu pilot niye öyle garip bir şekilde bana bakıyor ?:..:
[IMG]http://www.thefunnyblog.org/wp-content/uploads/2010/01/cat-fighter-air-new-decade-war-machine-humor-fun-blog.jpg[/IMG]
[quote=excali;367469]Just behind The SHORT...dng
Naber???:::[/quote]
aha bangacı kedi geldi..patron nerdesin yaw..gerçi bu hafta bankalarda performans değerlendirme toplantıları var..sende haklısın, stres, sunum, hedefler filan:D ama en azındna gızlar güzel ve/veya bakımlı
::::::[quote=ATHLON;367464]let there be one million flowers come out...[/quote]
::::::
küskü korkunç...küskü kaçınılmaz:..:
[quote=ATHLON;367343]senaryo güzel patroms..bu arada [B][U]bizim buralarda[/U][/B] bile bırkac yabancı musterıye bıle yerli tr hesabı acılıo..bi diyeyim dediydim..:))[/quote]
Patron,
Sizin oralar neresi??:confused:
[quote=ATHLON;367367]emergingler le ters korelasyon...[B][U]hard currency[/U][/B] sahibi ülke piyasasının artık gerçekten kendi parasına ihtiyacı olduğu durumlarda had safhada olur..sıvamak için kullanır onu..:))[/quote]
"hard currency " ne demek?:confused: