kısa için halen şartlar oluşmadı.... sistem pozitif....
Printable View
kısa için halen şartlar oluşmadı.... sistem pozitif....
[I]Almanya'nın Dünya Kupası'nda şu ana kadar oynadığı bütün maçların sonucu doğru bilerek tüm dünyanın ilgi odağı olan Ahtapot "Paul", kupayı "İspanya kazanacak" dedi.[/I]
vob için de ahtapotmu kullansak ne?.... :D.. niyet tavşanı da olabilir yani... o kadar kafa patlatıyoruz... sonuçta şans %50....
sinyal vermeye niyeti yok yahu bunların... nereye götüreceklerse daha...
71.500-700 civarına inmesi lazım... bir an önce... yoksa kısalar sıkıntı çekmeye devam eder...
amma guclu yahuu bu nasıl bır mukavemettır sasıyorum ... hala 72500 shortlar duruyor ...efg ıyı mal almıs o benı bıraz tırstırdı
[QUOTE=paradigma;262539]amma guclu yahuu bu nasıl bır mukavemettır sasıyorum ... hala 72500 shortlar duruyor ...efg ıyı mal almıs o benı bıraz tırstırdı[/QUOTE]
evet tırsmak lazım zaten, bu aralar ani gevşeme olmazsa hele...:rolleyes:
*MERKEZ BANKASI DÖVİZ ALIM İHALESİNDE OPSİYONLU SATIŞ OLMADI
sn.Halojen dolar satılmayacak kadar ucuz anlamı çıkarmı.....
[QUOTE=borsa8447;262558]*MERKEZ BANKASI DÖVİZ ALIM İHALESİNDE OPSİYONLU SATIŞ OLMADI
sn.Halojen dolar satılmayacak kadar ucuz anlamı çıkarmı.....[/QUOTE]
çıkabilir... şahsi beklentimi dün yazmıştım.. önemli bir tepe olabilir dolarda...
[quote=halojen;262561]çıkabilir... şahsi beklentimi dün yazmıştım.. önemli bir tepe olabilir dolarda...[/quote]
Dolar yükselecekse o zaman sona yaklaşıyoruz herhalde...ama şelaleler hep vade başlarında başlamış öteki vadeye kalmaz umarım....
oyunu kanatlara yayması lazım py'nin... hiç kollektif değil, şahsi oynuyor kerata... :D
ya sabır......
ani bır asagı yapması lazım ...shortlarla devam ...
[quote=paradigma;262597]ani bır asagı yapması lazım ...shortlarla devam ...[/quote]
evet yaptı .. 250 puan ...
72500 shortlar 72050 den kapanmıstır ...
mevcut datalarla bu düşüş hareketi düzeltme formunda ilerliyor... tabi pztesi değişebilir... bilemeyiz...
16:55 itibariyle uzunları rahatsız edecek bir durum yok...
huzur dolu bir haftasonu dlerim arkadaşlar
haftayı al'da kapatıyoruz..... iyi tatiller herkese...
[quote=paradigma;262655]72500 shortlar 72050 den kapanmıstır ...[/quote]
isabetlı bır yerden kapamısız .... cok gucluyuz cokkk ... herkese ıyı aksamlar ıyı tatılller ...
Cümleten iyi tatiller arkadaşlar
hafta sonuna long
hayırlı bol kazanclı bır hafta dılıyorum
Günaydın hayırlı işler
bol kazançlı haftalar arkadaşlar.
hayırlı haftalar olsun...
Bu hafta da sıkısma devam edebilir..
buralarda poz almak demek anca aracı kuruma calısmak demek .... 73 000 ustu rakamlara gıderse short , 71000 cıvarlara gelırse long dusunurum ....
[QUOTE=halojen;262659]mevcut datalarla bu düşüş hareketi düzeltme formunda ilerliyor... [/QUOTE]
yorumsuz aynen devam....
bugünkü gevşeme, trendi biraz zayıflatmış olsa da henüz bitiremedi... dolayısıyla pek yorum gerektiren bir gün değildi....
sistem gün boyu pozitif konumunu sürdürdü.... kısa için neden yok...
[quote=paradigma;262975]buralarda poz almak demek anca aracı kuruma calısmak demek .... 73 000 ustu rakamlara gıderse short , 71000 cıvarlara gelırse long dusunurum ....[/quote]
evettt cortlama zamanları hafıften gelıyor ..hala flat ... 73 100 deyız
Cümleten iyi aksamlar
Bereket versin
geceye fılat
[QUOTE=halojen;262659]mevcut datalarla bu düşüş hareketi düzeltme formunda ilerliyor... [/QUOTE]
düzeltme bitti ve önceki tepeyi geçti... sistem pozitif devam ediyor... :)
[IMG]http://img96.imageshack.us/img96/7601/nonamez.png[/IMG]
bugün 72.750 altına gelmesi trendi oldukça zayıflatacak..... dolayısıyla önemli bir gün...
dün ilk seanstaki gevşeme eğilimi al sinyalinin etkisini azaltmıştır...
fullshort oldum 73850 bunlarla ulaşacam nasipse ...herşey güzel sistemler alda long olan paraya para demiyor ben para kaybetmek istiyorum ve full sohrtladım ...
74000 den dönmesini ümid ediyorum
21/06/2010 tarihinde saaatlik grafta 74 bin var orayı denedi
halojen üstad topu bozdayıya bi verde rahatlayalım abi yaw :))
[QUOTE=tırtıl;263458]halojen üstad topu bozdayıya bi verde rahatlayalım abi yaw :))[/QUOTE]
hehhe vala top ayağıma yapıştı... çıkmıyor... :)
sözünü ettiğim zayıflama olsa 72.750 altına gelerek aslında top boz abiye geçebilir.. ama paso alıyolar yahu...
muhtemelen boz abi de bu zayıflamayı bekliyor.... işlem için...
halo üstad bak yeminle bu yukarı hareket bende sadece şunu düşündürüyo sanki amcamın biri 2 bin kontrat kısa yaptı onu yakaladı py onu çırpıyo başka bişiy yok mal falan aldıklarına inanmıyom yaw neyse nasip saçmaladım belki ama bukadar ucuz geliyo abicim shortum inşlh uzlaşana kadar dön boz dayı dönnn
aslında dün sat sinyali için önemli bir ilerleme kaydedildi, ama bugün devamı gelmiyor... belli olmaz gerçi, herşey olabilir bu saatten sonra....
bugün yarın beklediğim düşüş gelirse tepe oluşumunun başladığını söyleyebileceğim..
fakat şimdilik al sinyali hüküm sürmeye devam etmekte..
[QUOTE=tırtıl;263466]halo üstad bak yeminle bu yukarı hareket bende sadece şunu düşündürüyo sanki amcamın biri 2 bin kontrat kısa yaptı onu yakaladı py onu çırpıyo başka bişiy yok mal falan aldıklarına inanmıyom yaw neyse nasip saçmaladım belki ama bukadar ucuz geliyo abicim shortum inşlh uzlaşana kadar dön boz dayı dönnn[/QUOTE]
evet, boz abinin dönmesi de sat sinyalini pekiştirici bir etken olur.. :)
abi nerdesin ??
dip tepe avlamak işte bu yüzden tehlikeli... uzun kapattığım yerden kısa açsaydım aldığımızı verecekmişiz.. belki de daha fazlasını...
bırakalım tepe olsun, biraz aşağı aksın.... nasısa gireriz..
gene beklentimin üzeri bir hareket oldu... max 72.500-73bin aralığı makul olandı...
her yukarı hareket abartılmaya başladı... hayırlara gitsin...
vob 60 dklık gene uyumsuz şimdilik... bi 4'lü NU daha yaparsa artık dalga geçilmeyi hakedecek bu piyasa.... :D
[IMG]http://img807.imageshack.us/img807/792/noname.png[/IMG]
takip edenler bilir, son iki tepe bu şekilde oluşmuştu...
halen gram inanmıyorum sana vadeli ...short dewam