-
[quote=ATHLON;355742]şimdi prestıc mı daha guzel fılmdı,yoksa illizyonist mi..?
ps: scarlett ı ve jessica yı yorum dışı bırakarak cevap veriniz..yani hatunlar ile ilgili görüşler filmi baalamaz..:)[/quote]
Tabiiki jessicanın oynadığı film daha güseldir..dng
-
[quote=ATHLON;355742]şimdi prestıc mı daha guzel fılmdı,yoksa illizyonist mi..?
ps: scarlett ı ve jessica yı yorum dışı bırakarak cevap veriniz..yani hatunlar ile ilgili görüşler filmi baalamaz..:)[/quote]
Kaya desteği gelmiş patron,
inanmazsan alt kademelere bak...:eek:
Gözün aydın:::
-
[quote=Astatin;355745]abi bence şu an daha önce de bahsettiğim garşı binadaki gızdan daha güzel bir gız yok benim için::::::
ha pardon yine soruya cevap olmadı galiba...[/quote]
yaw al benden de o kadar... çok teprik ederim o kızı bende.
ama benim karşı binadakini senin karşı binadakini deel .dng
-
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRWM24PXY_asz2SZeEJvU4oAhbrc_STXJ3WtDwnxQyAQdWt4iCo[/IMG]
Siyasetten bağımsız olarak sormak istiyorum-ricam parti marti karıştırmadan cevap alabilmektir arzu eden varsa :)-
ÖSYM başkanı burada ne demek istiyor acep?
-
[quote=unlimitted;355748]yaw al benden de o kadar... çok teprik ederim o kızı bende.
ama benim karşı binadakini senin karşı binadakini deel .dng[/quote]
evet abi zaten aksini hoş karşılamazdım..herkes kendi binasının karşısındaki binadaki kızı teprik etsin tabiki..feodalim o konularda biraz..ehehe...:::
-
[quote=Astatin;355745]abi bence şu an daha önce de bahsettiğim garşı binadaki gızdan daha güzel bir gız yok benim için::::::
ha pardon yine soruya cevap olmadı galiba...[/quote]
du bakam bizim gızlara mı bakıon yoksam sen?
senın ki hangi giz di?:))
-
Görüntüyü beğenmeyyom. Haftasonuna filet...
-
[QUOTE=babazulu;355749][IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRWM24PXY_asz2SZeEJvU4oAhbrc_STXJ3WtDwnxQyAQdWt4iCo[/IMG]
Siyasetten bağımsız olarak sormak istiyorum-ricam parti marti karıştırmadan cevap alabilmektir arzu eden varsa :)-
ÖSYM başkanı burada ne demek istiyor acep?[/QUOTE]
Kendisi ösym deel yök başkanıdır bırakınız rektör olmayı dekan bile olamamış amMMMAaaa yök başkanı olabilmiş bir zaatı muhterem kişidir!
-
Acilen 800ün üstüne atmamız lazım 600 üstünde 10dk kapanış la lonk pozisyonlar kucak poza dönüşebilir gaari!
Aslında 850 nin üstünde 30 dk kapanış iyi olur! Lonk lar içün
-
[quote=AMON RA;355753]Kendisi ösym deel yök başkanıdır bırakınız rektör olmayı dekan bile olamamış amMMMAaaa yök başkanı olabilmiş bir zaatı muhterem kişidir![/quote]
3 gösteriyorda kime gösteriyor nasıl bir diyalog yaşanıyor acep :) 3/1 mi mesela kime mi bilmiyorm :)
-
-
[QUOTE=babazulu;355755]3 gösteriyorda kime gösteriyor nasıl bir diyalog yaşanıyor acep :) 3/1 mi mesela kime mi bilmiyorm :)[/QUOTE]
Talebelere diyodur intihalci ali demir amcanız eyi adam elini öpün;öpmezseniz aha bunu öpün diyodur!