Şimdi gel de bu seviyeden geceye kısa gir.Dow dün akşam fişeklemiş zaten, bir de fed in faiz kararı var...:eek:
Printable View
Şimdi gel de bu seviyeden geceye kısa gir.Dow dün akşam fişeklemiş zaten, bir de fed in faiz kararı var...:eek:
[QUOTE=kitaro;291149][IMG]http://i54.tinypic.com/15ebrkp.jpg[/IMG][/QUOTE]
hocam inci tayfasından mısın ? yoksa denk geldigi icin mi kullandın ibretlik paylasım capsini :))
0 işlem
sabahtan akşama kadar ******************* başka bişi yapmıyorum arada kaç diye bakıyorum **********
[quote=Kennym;291155]hocam inci tayfasından mısın ? yoksa denk geldigi icin mi kullandın ibretlik paylasım capsini :))[/quote]
yok abicim hiçbir -cı -ci ye üye olmam ben ama bazen forumlarda sözlüklerde böyle makara kukara espiriler gusel oliiiii:::
Bu geceye de short... Prensipten ayuluktan falan değil, yine düşüş gördüğümden... Yerim belli pozum belli, gücü yeten Pala varsa gelsin alsın paramı bakalım... Demirden korkanı tren çarpsın... :..:
[QUOTE=Strategist;291181]Bu geceye de short... Prensipten ayuluktan falan değil, yine düşüş gördüğümden... Yerim belli pozum belli, gücü yeten Pala varsa gelsin alsın paramı bakalım... Demirden korkanı tren çarpsın... :..:[/QUOTE]
aynen abi ... bende ... yakında fx ede takılacam artık inşallah ... biraz bunaldım vadeliden .. :o:o ..brazda orda çarpılayım .. ühühüüh
[QUOTE=jelibon;290958]Bu konuda fed ve yazı hakkında bir fikrim var Sayın Qazzaq ama ancak bunu şu an burada yazmayacağım fed toplantı sonuçlarından sonra yazacağım. Unutulmasın.
Mecburen bunu yazmayı erteleyeceğim, sonuçlar ne olursa olsun fikrimi açıklanınca yazacağım. Açtık paragraf sonradan kapatacağız.
Çok önemli birşey deği bir fikir ve aynı zamanda bir gerçek. Benimde merak ettiğim bu fikir gerçek yani her zaman olduğu gibi olacakmı.
Jelibon.[/QUOTE]
Nasıl olsa vob kapalı yazayım ne olduğunu.
Ali Ağaoğlu iyi güzel söylüyor ben kendisini beğenirimde,
ama fed bu tip şeyleri olağan toplantılarda açıklamaz.
Dün yazmadım bunu ne olur ne olmaz açıklar maçıklar tarihte bir ilk olur diye.
Kimse etkilenmesin diye.
Jelibon.
Gene oyum oyum oynamış bugün*********** yakında jubile yaptıracak herkese.
O zamanda mıçınla oynar.
tüm gün işler peşinde koşturdum..ziro işlem..iyi sallamışlar bugün..triyengıla önce ranıyor süsü vermişler, sonra ranması tuzak süsü vermişler, sona da ranmasına tuzak süsü verilmesine tuzak süsü vermişler...eyi olmuş uzak kaldığımız..varsa tuzak kal uzak..ehuuu..memü nerde
[IMG]http://i52.tinypic.com/16lbtx2.png[/IMG]
patron 8 ekimde derinlik bilgileri kapanıyomuş kim almış satmış işi bitiyor işe bak üwwww vatandaş satıp kaçacaklar diyiii bilemiyiiiimm
[quote=seagate;291234]patron 8 ekimde derinlik bilgileri kapanıyomuş kim almış satmış işi bitiyor işe bak üwwww vatandaş satıp kaçacaklar diyiii bilemiyiiiimm[/quote]
Desene EFG nin cismini değil, "cismini" göreceğiz artıkın..aniden:::
bernanke gösterdi bişiy abi az önce 10800 olmuş vay ***