vay ** alsak iyiymiş o pivanı .. asti patronu teprik ederim ..
Printable View
vay ** alsak iyiymiş o pivanı .. asti patronu teprik ederim ..
[quote=Astatin;338131]Dramatik bir gap olacağını sanmıorum açılışta...dipten 50 puan deptiği için momentum sizin tarafta..gün içi biz açılışın yukarılarını görürüz..amma ben FDJI yı biliyorsam, bu dipten 40-50 puan tepkisi fake...bu gece düşüş derinleşebilir djı da..yada derinleşmeyebilir:::::::::[/quote]
[quote=a.kaya;338152]lem bizde en -700 -1000 puan gapla açarız sanmıştım :o[/quote]
demiştim...:p
itiraf edeyim demiştim ama ben de bişraz daha kötü bir açılış bekliyordum...
sipot küskülü açılır bence ... tahminm ... küsküsüde açılabilir ..
[quote=Astatin;338157]demiştim...:p
itiraf edeyim demiştim ama ben de bişraz daha kötü bir açılış bekliyordum...[/quote]
Ama çok seri döndün uzuna... .brv
açılışı beğenmeyip flat olmayı bırak bide uzundan alıyo hahaha
astiprof aldı o pivanları ...üüüüvvv .. ingaaaaa:o:o:o
[quote=Vox;338159]Ama çok seri döndün uzuna... .brv
açılışı beğenmeyip flat olmayı bırak bide uzundan alıyo hahaha[/quote]
her zaman asıl yönden değil bazen de asıl yön süsü verilmiş yönden pian almak lazım:p:p:p derken süs değilmiş hacı girdi 1000 puan dediğimiz de çok oluyor.. o yüzden flat devamm..spot açılınca az graşabilir..du bakalım
Kapatmayacaktık o longları........
seans içi GAP oldu hahahahah....
475-700 çizdi pala...sen sevmeyen ölsün lan pislik :D:D:D
vella longum emme eski tecrübelerim derki... eğer vop düşmesi gerekirken sağlam açılıyorsa gün içinde mutleka yerin dibine girer gayri...
emma eski günlerde olan birşeydi bu.. şimci ne olar bilemeyüz:::
o yüzdem zistem ne derse onu uyguluyorem
[QUOTE=fXci;338171]vella longum emme eski tecrübelerim derki... eğer vop düşmesi gerekirken sağlam açılıyorsa gün içinde mutleka yerin dibine girer gayri...
emma eski günlerde olan birşeydi bu.. şimci ne olar bilemeyüz:::
o yüzdem zistem ne derse onu uyguluyorem[/QUOTE]
Bizim zamanimizdada şayet aciliş uzun bar asaği olurda sonrasinda o barin düsüğü yeniden gorulmeden alimlar gelirse piyasa o gun iyi arti kapatırdı.
zisd ...
bence gaçınılamayacak şeyler var .... graşka gbi .. üvvvv .. ingaaaa