-
[quote=a.kaya;338121]lem sisteme uyak dedik aldığımızı geri vercez sistemle .boks.şimdi açlışta sistem şhort der biz uyarız sonra yukarı tepermiş gene al da bozdur:mad: neyse şurda 2 gün kaldı zaten vob serüvenim içinde demek şubatı zararla kapamak varmış kısmet artık:( He sistem totalde 2000 kusur artıda şubatta orası da başka bi handikap :([/quote]
Birşey olacağını sanmıyorum.
-
Bu arada AOP: Almayalım O Puanları diye de okunabilir..üwwww..
Selçuklu Bey,
Günün anlam ve önemine uygun bir mikro sayım veya yorumunuzu alabilir miyiz? Bu arada merhabe ben Astatin, sizin genişleyen ed sayımını görünce size üstad demeye, sizi takip etmeye ve yırtmaya karar verdim..teprik ederim sizi de beni de..
-
Günaydınsss..AOP for longs...nonAOP for shorts..yaw contradiction oldu gene..
neyse hayırlı seanslar..:)
-
[quote=Vox;338125]Vala sisteme uymak konusunda olağan şüpeli olmak en güzeli bence :::
Pala birazdan keser bizim fişi.. bakalım dünkü gibi hormonlu mu olucak onu merak ediyorum.. Ama hislerim bugün baya hareketli olucak diyor.. Bakalım gün sonunda moraller nasıl olucak :cool: Vade başında açılan pozların yönünün son 2 günde etkili olacak... bakalım bize faydası olacak mı ama :D[/quote]
Dramatik bir gap olacağını sanmıorum açılışta...dipten 50 puan deptiği için momentum sizin tarafta..gün içi biz açılışın yukarılarını görürüz..amma ben FDJI yı biliyorsam, bu dipten 40-50 puan tepkisi fake...bu gece düşüş derinleşebilir djı da..yada derinleşmeyebilir:::::::::
-
[QUOTE=Astatin;338127]Bu arada AOP: Almayalım O Puanları diye de okunabilir..üwwww..
Selçuklu Bey,
Günün anlam ve önemine uygun bir mikro sayım veya yorumunuzu alabilir miyiz? Bu arada merhabe ben Astatin, sizin genişleyen ed sayımını görünce size üstad demeye, sizi takip etmeye ve yırtmaya karar verdim..teprik ederim sizi de beni de..[/QUOTE]
kısaca yorumlayayım ... graşka gaçınılmaz ..... ve aop nin ** :o
-
günaydın herkese,
hayırlı işler bol kazançlar dilerim...büyüklerimin ellerinden güçüklerimin gözlerinden öperim...
-
SMRKEED : Selçuklu Most Rarely Known Expanded ED...
patron buna daha akılda kalıcı bir gısaltma bulmamız lazım
-
[quote=Astatin;338131]Dramatik bir gap olacağını sanmıorum açılışta...dipten 50 puan deptiği için momentum sizin tarafta..gün içi biz açılışın yukarılarını görürüz..amma ben FDJI yı biliyorsam, bu dipten 40-50 puan tepkisi fake...bu gece düşüş derinleşebilir djı da..yada derinleşmeyebilir:::::::::[/quote]
Şimdi bu adamlar gelişmişlerden de çıkarsa tekrar gelişmekte olanlara mı gelirler yoksa...yoksa nireee giderler? .boks.
-
[QUOTE=Astatin;338135]SMRKEED : Selçuklu Most Rarely Known Expanded ED...
patron buna daha akılda kalıcı bir gısaltma bulmamız lazım[/QUOTE]
stro baba gelice güzel bi kısaltma bulur .. astiprof ... :o:D
-
[quote=Astatin;338131]Dramatik bir gap olacağını sanmıorum açılışta...dipten 50 puan deptiği için momentum sizin tarafta..gün içi biz açılışın yukarılarını görürüz..amma ben FDJI yı biliyorsam, bu dipten 40-50 puan tepkisi fake...bu gece düşüş derinleşebilir djı da..yada derinleşmeyebilir:::::::::[/quote]
Vala açılış dramatik olurmu olmazmı bilmiyorum ama Kayanın dediği olur açılışta sat verip piyasa döner çıkar ve sistem al verirse, sonra da senin dediğin olur dj düşer sistem bu sefer gün sonuna doğru sat verirse benim halim kesin dramatik olur :::
-
[quote=TÜRKOĞLU;338134]günaydın herkese,
hayırlı işler bol kazançlar dilerim...büyüklerimin ellerinden güçüklerimin gözlerinden öperim...[/quote]
abi aslında bu terim yanlış yaww..birini gözlerinden öpmen mimkin deel kas refeksinden dolayı.. sadece gözü açık vefat etmiş birini gözlerinden öpebilirsin.. o nu da tercih etmeyik herhalde..yani ben etmem..:::
büyükleri ellerinden küçükleri göz kapaklarından öperim demek lazım::::::
-
bize girecekler muhtemelen.borsamıza değil yani...
[quote=flexy;338137]Şimdi bu adamlar gelişmişlerden de çıkarsa tekrar gelişmekte olanlara mı gelirler yoksa...yoksa nireee giderler? .boks.[/quote]