1.takip eden iki hafta boyunca yükselirsek ,....
onu takip edenlerinde 8 hafta düşeriz,...
2.takip eden iki hafta boyunca düşersek,
onu takip eden 8 hafta yükseliriz
,,,,
bence 1.şık,....
Printable View
1.takip eden iki hafta boyunca yükselirsek ,....
onu takip edenlerinde 8 hafta düşeriz,...
2.takip eden iki hafta boyunca düşersek,
onu takip eden 8 hafta yükseliriz
,,,,
bence 1.şık,....
neydi birde 5.43 cent vardı deyilmi, yazın bir tarafa demiştik,....bir de o var,...
[QUOTE=indregandi;431256]kenem gelmiş,.........:..:[/QUOTE]
.lelele
-Bana su werdi... Bana su werdi... (Notre Dame'in Kamburu)
Bu arada kenemi askolsun
[quote=artçı;431260].lelele
-Bana su werdi... Bana su werdi... (Notre Dame'in Kamburu)
Bu arada kenemi askolsun[/quote]
bir tek cadı vardı, ama çoktandır görünmez oldu,....:p
yoksa omu
[QUOTE=indregandi;431261]bir tek cadı vardı, ama çoktandır görünmez oldu,....:p
yoksa omu[/QUOTE]
YaaAaa..,
Yikildigimin resmidir
.dng
[quote=artçı;431262]YaaAaa..,
Yikildigimin resmidir
.dng[/quote]
bir de i harflerini kullanan vardı :D
[QUOTE=indregandi;431263]bir de i harflerini kullanan vardı :D[/QUOTE]
üüü Pes !!! artik ..,
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
her neyse,...özel denen bir şey var,...
pes yani,....
hocam birde hisselerde de açığa satış başlayacak haftaya.. ondan da düşmüş olabilir miyiz acaba?
[quote=TIFIL;431267]hocam birde hisselerde de açığa satış başlayacak haftaya.. ondan da düşmüş olabilir miyiz acaba?[/quote]
tıfılım anladığım bir düşüş var ve bu düşüş sana para kazandırsada, ....nedenini bulamadıkça için rahata etmeyecek,....
düşüş teknik bir düşüş,...
102250 den yukarısı sanal bir çıkış, buna göre 102250 den daha yeni düşmeye başladık diyebiliriz,...buna göre 108950 ye tepe diyenler çok düştüye oynayacaklar, ağa ise bunu 102250 den yönetecek,....
bu düşüş range istiyor bunu yazdık, kendine yeni oyunculara yaratmaya hedefli,.....bunu sağladıktan sonra yönünü yukarıya çevirecek ve 63 hafta içindeki yükseliş için ayrılan 42 haftayı bitirecek,...bunlar hemen olmayacak,...ancak 42 haftada en fiyat oluşacak sonra 21 hafta form halinde düşecek bu başak bir dalga yapısı olacak,...shortla ilgili,...42 ise boğayla ilgili,...
102250 nin günlük anahtar stobu 99825 burada stop var,...bu stoba fiyat çarpmışssa o fiyatın iki yakası bir araya gelmez,...yani realize 99825 altında hep sürecek diye düşünmeliyiz,...bu hedfler ise bant halinde 95 bir sıra, 91 ikinci sıra,....
bir başka olay ise u030 bölümü ile ilgili olarak ortalamalar düşüyor,...bu yoğun satışı agresifleştiriyor, yani u030 senin dediğin gibi haftayı beklememiş geçen hafta cumadan satışta ve biz bunu vob cephesinde yakaladık,...total 10000 - 11000 puvan almış durumdayız,...
kalan analilerimiz ise artık dip bulmaya yönelik, çünkü haftalık proceksiyon gereği yükseliş devam edecek,....42 haftaya kadar, şimdi ise bunun ara realize si ile ilgiliyiz,....yani nerde duracak nasıl olacakla,....
dolayısı ile durum bu şekilde ayrıntıları ise çokça paylaştık,...
99825 bunu unutma,...
haberleri bırakın hiç birinde yok tarım dışı, yok işsizlik bunlar hep faso fiso,...
al/sat işleri,...yani indir bindir,....
diğer macro analiz ise dün yaptığım, stok+parite, dxy üzerinden enflasyon kontrolü,...gold üzerinden ise dxy nin kontrolü,....
bu borsalar macro siyasete endexli ve bölgesel,......bu bölgede buraya çok yakın,....
sp hedefim 1575 üstünde 1750 dir, küsurlarını bilahare koyarım,...vobda bunun ittiği veya çektiği kadar yol alacak zira bölgesl proceksiyonun tam tepesinde oturuyor,...
işte tahminler yaptık 128000 bir tanesi daha üstlerinide flu görüyorum, ne4t deyil, ancak şimdi soğutma zamanı ve yeni oyuncular zamanı,...
yani boğa devşirilmeden yol yok,....bunu ise 95 ve 91 olarak şimdilik görelim,...yok 102250 üstüne çıktık,...bunun üstünden yine short basacağız,....
burası long yolda ilerlerlenirken shortlayan tek topiktir,...imparatora kar ortağıdır,...
bir daha analiz yapmak istemiyorum çokça boğulduk bu işe,....herkez parasını koysun cebine, kaybeden arkadaşlara ise tez zamanda kazançlar gelsin temennimiz bu,...
aldığımız puvanlar ak süt gibi hellal ve direk kasadan alınıyor,...ana kasadan, short ana kasaya kar ortağıdır,...
dolayısı ile yorumlarımız hep bu günleri vurguladı ......bunları globalde biz yazdık ve burada devam ettiriyoruz,...
hiç bir şeyden korkumuz yok,...çünkü bilgiliyiz ve donanımlıyız,...
range dedik ve rangedyiz,....konsensus dedik bozulmalı, bozuluyor, işte tv ve yorumcular başladılar,....çoluk çocuk soruyor haliylen,...cevaplar bebelere masal cinsinden,...
şimdi bebeler attan inince çıkış başalayacak,...
neydi korku, başladımı evet başladı,...
pişmanlık varmı evet var,...
açgözlülük evet bu günkü ceza onlaraydı,....
bunlar range demek,....ve ara periyot,...
neydi,
boğadan çıkış,,,,yaşandı işte 108950 (aslen 102250),
range buradayız,...
ve tükeniş rallisi,..başlayacak olan,...
bol şans herkese,....
yazdıklarımı birisi toparlasa roman olacak,...dolayıs ile bu saatte teknik var artık,...yoruldum çünkü, ama puvanlarımıda aslanlar gibi aldım, direk kasadan aldım,....ana kasadan,....