vay arkadaş şimdi geçici Sat geliyor ühüüüüü gelde sinirlenme flat olmasına flatızda artık korkar olduk be sinyallerden de hale bak ne paronaya oettin bizi herifler :::
Printable View
vay arkadaş şimdi geçici Sat geliyor ühüüüüü gelde sinirlenme flat olmasına flatızda artık korkar olduk be sinyallerden de hale bak ne paronaya oettin bizi herifler :::
[quote=adalı54;301898]Peki bu fiatlardan hisse alırmısın herkes aynı şeyleri düşünüyorda ama hisse fiatlari ucmuş durumda[/quote]
yok ya inan uçmayanlarda var ben 30-50 hisselerinden bahsetmiyorum ayrıca misal pımas gold dyo gibi endekse rağmen gitmeyenlerden bahsediyorum bi bak grafiklerine istersen
[quote=Ruhul-Kudüs;301901]89.800 kısaları kapattım çok oyalandı..[/quote]
Beni bekliyormuş kapattık 750 yi kırdı :)
89.750 uzun....
Long devam long
Bu piyasa düşmez, boğa piysaları böyledir, neden aldıklarını bilemezsiniz ama alır endeksleri yukarı yaparlar, muhtemelen söylenenler doğrudur, nedir şu anda söylenen? altın trade ediyorlar arada fonlar altın bazlı hisselere değer katmak zorunda kalıyorlar, budurumda yukarı devam için fırsat kolluyorlar ve er geç çizecekler:)
Ralli ralliiii.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
[quote=Astatin;301896]950 şort kavırma[/quote]
Asti sistem sat a gectimi yoksa histemik mi
[QUOTE=bull market;301727]Yarın spot 30 yukarda olur, 90000 i geçer,
Vob için hafta sonu tepelerdeyiz.
Geceyede uzun:)[/QUOTE]
Aha spot 30 yorumu ve bugün 90090 görmüş,
İkinci seans bi aksilik olmazsa yukarı devam.
Haftayıda yükselerek kapamış oluruz:)
725 den sistemli şort açtım ama hiçde içim rahat değil nedense dünkü çarpılmalardan dolayı :o ama sistemede uymadan yapılan işlemlerin % 90 nı zarar be kardeşim .dng
[quote=a.kaya;301911]725 den sistemli şort açtım ama hiçde içim rahat değil nedense dünkü çarpılmalardan dolayı :o ama sistemede uymadan yapılan işlemlerin % 90 nı zarar be kardeşim .dng[/quote]
gıpreşmeseydinya be ya,gene kipreştin üwww pala seni gözetliyor
Ne zaman short açılsa zarar oluyor harbidende, o zaman açmamak mantıklı:)
Long açmak daha mantıklı:)
Hiç bişey bilmiyosan long aç biraz bekle nasılsa kazançlı kaparsın.
Boğa piyasalarında örnek işlem.
Aha işte 89800 long geldi
Bu pozu zararına kapamayacam, ama kapayacağımı biliyorum o kadar:)
Vob, 28 ekım 2010 tarıhındekı yarım gunluk resmı tatıl sebebıyle seans ve takas saatlerı degısıklıklerını acıkladı
vadelı ıslem ve opsıyon borsası (vob), resmı tatıl sebebıyle yapılan degısıklıklere
ılıskın bır duyuru yayınladı.
"28 ekım 2010 tarıhınde yarım gunluk resmı tatıl sebebıyle borsamızda seans ve
takas saatlerı farklı uygulanacaktır.
Asagıdakı tabloda 28 ekım 2010 tarıhınde uygulanacak olan gunluk ıs akısı yer
almaktadır:
09:15 : Seans baslangıcı
12:35 : Seans sonu
12:45 : Uzlasma fıyatlarının ve temınat tamamlama cagrılarının ılanı
(t gunu-27.10.2010) 17:45 –(t+1 gunu-28.10.2010) 11:00: Takas suresı
11:00 : ı. Temerrut baslangıcı
eft kapanıs saatı : ıı. Temerrut baslangıcı
11:40 : Nakıt cekme son saatı
11:40 : Nemalandırma
12:20 : Temınat yatırma son saatı
29 ekım 2010 tarıhınde resmı tatıl sebebıyle borsamızda ıslem yapılmayacaktır.
28 ekım 2010 persembe gunu gerceklesen ıslemlerın takasının tamamlanması 01 kasım 2010
pazartesı gunu yapılacaktır.
-matrıks-
30 dakikalık grafiklerde bir bayrak var oluşumu tamamlanıyor ve most çalışıyorlar resmen ortalamalar soğuyor dikkatli olmak lazım.
[quote=belhal;301913]gıpreşmeseydinya be ya,gene kipreştin üwww pala seni gözetliyor[/quote]
ne yapacaktım peki kardeş sistem sat dedi acaba sakat mı diye açmasamaydım ? o zaman doğru sinyali nasıl yakalayacaz yazı turaylamı :..:
çarpılmak varsa kaderimizde yapacak bi şey yok :(
ÜWWWW.....ağlamak istiyorum sayın seyirciler...üww...
Ne zormuş sisteme uymak...sabahtan beri yalvarıyorum sat ver diye vermiyor...
Söz verdim sisteme aşık olup onu ömür boyu hastalıkta sağlıkta seveceğime..üww...
Bir ayunun bu sabahki hareketlerde çekeceği işkenceyi,acıyı ızdırabı anlıyorsunuz deelmi..üww...
[quote=a.kaya;301918]ne yapacaktım peki kardeş sistem sat dedi acaba sakat mı diye açmasamaydım ? o zaman doğru sinyali nasıl yakalayacaz yazı turaylamı :..:
çarpılmak varsa kaderimizde yapacak bi şey yok :([/quote]
Nerde sat vermiş be yaw üwww.
çarpmak için yapıy hemen dalmamk lazım.
89800 long
90075 kapandı.
İşte bu kadar basit.
İlave long aç kapa yapacan ralli devam diyorum.
cümleten hayırlı cumalar....
dün kudurmuş it gibi alan bugüün basarmı be yaw.
Dün garantide mal geçirdiler bugün çizerler, spot roketleri hazır, bugün vadeliyi almak işmi adamlara:)
[quote=a.kaya;301918]ne yapacaktım peki kardeş sistem sat dedi acaba sakat mı diye açmasamaydım ? o zaman doğru sinyali nasıl yakalayacaz yazı turaylamı :..:
çarpılmak varsa kaderimizde yapacak bi şey yok :([/quote]
ve de çarpıldık işte ancak sistem Sat vermese idi mutlaka long açardım
[quote=EMEKDAR;301776]Madem zehirliyorsun niye long giriyorsun değilmi...üww..
Bir ayu olarakdanacak sevineyimmi üzüleyimmi şaşırdım,duygularım karıştı...
Ruhi ile Fuzuli birlikte yürüyorlarmış...
Bir köpek ölüsü görmüşler yolun ortasında...
Ruhi :Bak şu hayvancağız ölmüş yolun ortasında,fuzuli
Fuzuli : Sorma mirim sorma,baksana hayvanın kıçından çıkmış ruhi...:o:o:o[/quote]
Emektar hocam valla okudukça öldümm.:::::::::N e güzel açıklamışın be yaw
[quote=a.kaya;301927]ve de çarpıldık işte ancak sistem Sat vermese idi mutlaka long açardım[/quote]
Sistem lerin hepsi akıllı olmuy be yaw çoğu sallabaş.
Hayırlı Cumalar
bak mesela benim sistem 90200 geçerse ek yap diyiyor,yoksa otur gıpreşme der.
sistem alda ve fekat bazı nedenlerle içimden pis şort yapmak geliyor :) selpatros sen ne diyon..ehueheuee...
[quote=Astatin;301932]sistem alda ve fekat bazı nedenlerle içimden pis şort yapmak geliyor :) selpatros sen ne diyon..ehueheuee...[/quote]
çarpılmak istiyin ondandır be yaw.:::kaşıntı var ya rahat duremez insan.
ülem 90200 üzeri ek yapacaktık nere gittin be yawww..
[quote=Astatin;301932]sistem alda ve fekat bazı nedenlerle içimden pis şort yapmak geliyor :) selpatros sen ne diyon..ehueheuee...[/quote]
oo may....Allah korumuş..ühühühü
laros patron 90475 demişti oarayı geçerse 3.parti ek yapacem.
92700 nası eyimi
90650 tepeydi 90525 te bakalım nasıl yapacak pala bence basar gene öğle arası bıyığını tükürdüğüm zuhaha
birazdan uçar burası kemerleri bağlayın zuhaha
HobareeeeyyYYYYY 2 aydır dayak yiyom! Allahtan kaldıracı düşük tutuyom yoksam sermayeyi sıfırlayacaktım! Bu menem bi piyasa oldu anlayamıyorum! Çok zorlaştı artık profesyonel işi oldu!
İşi gücü bırakıp burayı takip etmek lazım! O da mümkün olmadıına göre böyle giderse bırakırım ben aga!
Kazanamadığım yerde ne işim olur! Bu arada dipten kısa açtım zirveden stop ve lonk nası? :)
[QUOTE=AMON RA;301941]HobareeeeyyYYYYY 2 aydır dayak yiyom! Allahtan kaldıracı düşük tutuyom yoksam sermayeyi sıfırlayacaktım! Bu menem bi piyasa oldu anlayamıyorum! Çok zorlaştı artık profesyonel işi oldu!
İşi gücü bırakıp burayı takip etmek lazım! O da mümkün olmadıına göre böyle giderse bırakırım ben aga!
Kazanamadığım yerde ne işim olur! Bu arada dipten kısa açtım zirveden stop ve lonk nası? :)[/QUOTE]
Bardağın dolu tarafına bakmaya çalışıyorsun ama göremiyorsun, çok pis bir durum değilmi?
425 çok kritik acil yukarı kırmazsa basarlar!
[QUOTE=bull market;301942]Bardağın dolu tarafına bakmaya çalıyorsun ama göremiyorsun, çok pis bir durum değilmi?[/QUOTE]
Hiç sorma Bull özgüvenimi yitirmeye başladım! Oysa kendimi başarılı addederdim kandile yağ damlardı ne oldu anlayamıyorum! :(
[URL]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/22/1442.png[/URL]