-
[quote=abka;260191]aym üzerinde baskı büyük..erken seçim blofü,kantarcı meselesi falan..bakarsın pakete ret çıkmaz..of of..[/quote]
Baskıdan daha ağır bence...Biri çıkıp, AYM iptal kararı alırsa hükümet bunu yok saysın diyor.!!!! (Ki Adalet Bakanı bile bu yoruma ne dediğini soran gazetecilere, "yok artık --ğin --tüne su kaçırmayalım, o kadar da değil, hukuk devletlerinde mahkeme kararları uygulanır mealinde bir şeyler diyor).
Internet sitelerinde yargıçların mezheplerinden, adalet bakanlığı misafirhanelerinde ucuz fiyattan içtikleri kolalara kadar her şey haber yapılıyor. Bu çok komik yahu..Bir tarafda milyar dolarlık yolsuzluk iddiaları..Öbür tarafda, efenim yargıç misafirhaneye bir sürü misafirini getirip ucuza yemek yediriyormuş, devlet malını yediriyormuş.!!!
Bir yargıç, eski bir adalet bakanı ile görüştüğü için, aman efenim oyunu belli etti çekilmesi lazım diye yasadışı web siteleri üzerinden kampanyalar başlatılıyor.. v.s. v.s. v.s.
Neyse o konu çok uzar. Benim görüşüm AYM'nin, HSYK ve AYM ile ilgili 2-3 maddeyi iptal edebileceği geri kalanına dokunmayacağıdır . Amma borsa bu sonucu da sevmez bence yada sevmedi gibi gösterilmeey çalışılır:D Misal borsa %3 düşer. Bir siyasetçi çıkıp, borsada kaydi olarak şirketlerin düşen piyasa değerini hesap eder ve waaaaaayyyyy işte bakın bu yargıçlar yüzünden borsamız kaç milyar dolar küçüldü der...der mi der..:D
-
zaten 3 madde önemli,gerisi hikaye..
-
baski var gibi kusku gelirmi selcuki patron
-
[quote=last trader;260197]baski var gibi kusku gelirmi selcuki patron[/quote]
bende bi tuhaflık var galiba. herkesin gördüğü o baskıyı ben neden göremiyorum ::: üüwww
güçlü türkiye güçlü vob.lelele
-
[quote=abka;260196]zaten 3 madde önemli,gerisi hikaye..[/quote]
hah işte..APKE yanlış anlama lafım sana değil, ama hükümete. İşte sen konuyu özetlemişsin. Geri kalan 20 ye yakın madde, demokratikleşme ve insan hakları ile ilgili. Ama onlar sos yani hikaye:D, asıl amaç yargı ile ilgili yapılmak istenen değişiklikler. Bu paketi oluşturan algılama da bu zaten; özgürlük sosuna bulanmış yargı ile ilgili değişiklikler:o
Neyse, siyaet yok ...siyaset yok..tıp attım kilidi dereye
-
[QUOTE=last trader;260197]baski var gibi kusku gelirmi selcuki patron[/QUOTE]
patron sabah saldırısında bulundu pela ... yaralara falan bakıyorum ... :o:o
-
[quote=trader38;260198]bende bi tuhaflık var galiba. herkesin gördüğü o baskıyı ben neden göremiyorum ::: üüwww
güçlü türkiye güçlü vob.lelele[/quote]
metin abi ben 20 gundur long kovaliyorum en son logtan flat olduk ama yuzde 12 buyumeye cosku az geldi hatta kuskulediler...benim shortlar kisa vadeli simdilik,zatem sl ide yakin ordan uzarim....boks.
sen naptin foreks islerini uzun zamandir gorusmedik?
-
oo 700 lot satış, Kılıçlı Selçuk Paşa nın bence
-
[quote=selçuklu;260201]patron sabah saldırısında bulundu pela ... yaralara falan bakıyorum ... :o:o[/quote]
gecmis olsun patron,pataklarsin sen palayi,,,sabah sabah bir geldim pala ziplatmis verdim kuskuyu :)))dogrultamaz insallah belini
-
70.45 üzerinde 2 bar 15 dklıkda kapanış rallieynseynçmi acaba..üw
-
[quote=last trader;260202]metin abi ben 20 gundur long kovaliyorum en son logtan flat olduk ama yuzde 12 buyumeye cosku az geldi hatta kuskulediler...benim shortlar kisa vadeli simdilik,zatem sl ide yakin ordan uzarim....boks.
sen naptin foreks islerini uzun zamandir gorusmedik?[/quote]
iyidir mustafa. foreks işini pek beceremedim açıkcası. yönü bilsen bile kaybediyosun foreksde. ilginç bi piyasa. vobda az daha pişmem gerek diye düşündüm ara verdim forekse.
dowda ilk şişko parmak olduğunda biz 65 lere düştüydük. dow daha aşağıları gördü biz 70k dayız. endeksin dow bazlı grafiği zirve deniyor. bide anayasa mahkemesi referandum yolunu açarsa... güçlülük daha ne olsun diyorum.
yön yukarı bence. 69700 aşağı geçilirse SL. aksi halde durmak yok.lelele
[url]http://sistemlivobcular.blogcu.com/[/url]
-
pala dusen hacimle tatile cıkartıldı gibi....
-
[B][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler
[/SIZE]4.Direnç : 74.650[/B]
[B]3.Direnç : 73.000[/B]
[COLOR=plum][B]2.Direnç : 71.350[/B]
[/COLOR][B][COLOR=plum]1.Direnç : 70.800[/B]
[B]Pivot : 69.700[/B]
[B]1.Destek : 69.150[/B]
[/COLOR][B]2.Destek : 68.050[/B]
[B]3.Destek : 66.400[/B]
[B]4.Destek : 64.750[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 72.375[/B]
[B]3.Direnç : 71.600[/B]
[COLOR=plum][B]2.Direnç : 71.100[/B]
[/COLOR][B][COLOR=plum]1.Direnç : 70.750[/B]
[B]1.Destek : 69.700[/B]
[B]2.Destek : 69.350[/B]
[/COLOR][B]3.Destek : 68.850[/B]
[B]4.Destek : 68.075[/B]
70.750 direncine nerdeyse geldik,aşağı dönersek trader'ın dediği gibi 69.700 desteği önemli ve burası aşağı kırılırsa 69.150 ye kadar geri çekilebilir...
70.800 yukarı kırılırsa ; 71.350 ye kadar bugün çıkış mümkün...:confused:
-
[quote=trader38;260209]iyidir mustafa. foreks işini pek beceremedim açıkcası. yönü bilsen bile kaybediyosun foreksde. ilginç bi piyasa. vobda az daha pişmem gerek diye düşündüm ara verdim forekse.
dowda ilk şişko parmak olduğunda biz 65 lere düştüydük. dow daha aşağıları gördü biz 70k dayız. endeksin dow bazlı grafiği zirve deniyor. bide anayasa mahkemesi referandum yolunu açarsa... güçlülük daha ne olsun diyorum.
yön yukarı bence. 69700 aşağı geçilirse SL. aksi halde durmak yok.lelele
[URL]http://sistemlivobcular.blogcu.com/[/URL][/quote]
abi benim de gonlum yukarda 82000de insallah ama once bir 66500 e [U]duzeltme.dngyapmasini istiyorum vade sonu harketlerini yakalayamadim tatil modundaydim[/U] cok mu sey istedim abi
saka bir yana pala birakmiyor asagaya,pala duy beni ver 66500 e longcu falan kalmasin yukun hafiflesin ordan 82 ye insallah
-
Aman arkadaslar palayi fazla zorlamayalim sonra tatile falan cikar allah muhafaza 100 puanlik gun ici hareketlere kaliriz:)
-
[quote=caylakboga;260213]pala dusen hacimle tatile cıkartıldı gibi....[/quote]
abd tatilmiş bugün çok sıkıcı geçebilir bizim yerlilere kaldıysak eğer..Bugün aracı kurumların günü olabilir :D
-
selcuklu patron 1dk lık sayım varmı?
-
benim pasta dogrumu vade basindan
[img]http://666kb.com/i/bknqbnuc58ni8g2su.gif[/img]
-
550 üçüncü kez denenirse .. bence .. yukarı kırılır .ve gol olur .. . tahmniim .. .
-
[QUOTE=trader38;260221]selcuklu patron 1dk lık sayım varmı?[/QUOTE]
abi şöyle bişey var doğru yanlış bilmiyorum ama .. ehehue :::::: .. üvvvv ..
[IMG]http://i1007.hizliresim.com/2010/7/5/1595.jpg[/IMG]
-
[quote=selçuklu;260223]550 üçüncü kez denenirse .. bence .. yukarı kırılır .ve gol olur .. . tahmniim .. .[/quote]
Güzel tahmin patron. Teprik ederim. Amma en güzel tahmin henüz yapılmamış olandır:::üw
-
[quote=selçuklu;260224]abi şöyle bişey var doğru yanlış bilmiyorum ama .. ehehue :::::: .. üvvvv ..
[IMG]http://i1007.hizliresim.com/2010/7/5/1595.jpg[/IMG][/quote]
teşekkürler patron. bende benzer bişey düşünüyodum ama senin mavi 1 koyduğun yeri kırmızı 3 gibi düşündüm. mavi 2 kırmızı 4 oluyo ve mavi 3-4 de mavi 1-2. zaten 725 üzeri senin mavi 3 en kısa olur sanırm. o zaman dediğim gibi bişey oluyor olabilir. ancak 70200 civarına verirlerse seninki ön plana cıkar gibi. teprik ederim.brv
-
doğru metin patron ... 3 en gısa olamaz yani ...bende depprik ederim ... buralardan düşmesi gerekiyor o sayıma göre .. o zaman .. ... üvvvv ... :o:o:o ..
-
üwwwww...selpatros..Xu30 haftalık ilk EW sayımım patron..ü[URL="http://www..Bana"]www..Bana[/URL] sanki 1 i biraz abartmışım gibi geldi ama ne diyon...üü[URL="http://www..Bu"]www..Bu[/URL] vesileyle EWGraf konusunda da milli olduk..üw...3-4-5 olayına daha sonra gireriz artık:::::::::::: fullşakadır ha
(Not: Sadece ew konusundaki cehaletimle dalga geçmek için yazılmıştır, nütfen evet nütfen yannış annama olmasın)..üwwww
[IMG]http://i47.tinypic.com/2zz6mxf.png[/IMG]
-
[QUOTE=Astatin;260229]üwwwww...selpatros..Xu30 haftalık ilk EW sayımım patron..ü[URL="http://www..Bana"]www..Bana[/URL] sanki 1 i biraz abartmışım gibi geldi ama ne diyon...üü[url]www..Bu[/url] vesileyle EWGraf konusunda da milli olduk..üw
(Not: Sadece ew konusundaki cehaletimle dalga geçmek için yazılmıştır, nütfen evet nütfen yannış annama olmasın)..üwwww
[IMG]http://i47.tinypic.com/2zz6mxf.png[/IMG][/QUOTE]
deprik ederim diyorum ve .. ew clupa hoşgeldin diyorum patron ..ayrıca geçmiş olsun diyorum ... :D:D:D:D .. bi bulaşınca .. bırakılamıyor .. ::::::::: .. ... .. üvvvvv .. ehuehuehue :D:D
-
[quote=selçuklu;260228]doğru metin patron ... 3 en gısa olamaz yani ...bende depprik ederim ... buralardan düşmesi gerekiyor o sayıma göre .. o zaman .. ... üvvvv ... :o:o:o ..[/quote]
patron kayseriye ne zaman geliyon?
ben perşembeden beri istanbuldaydım ama kimseyle görüşemedim:(
-
bilmiyorum trader patron ... 15000 point lazım oldu .. emergency .. alırsam hemen gelirim ..:D:D ... yaz sonu gelecem inşallah metin patron ... üvvv .. :o:o:o
-
oowww...mondiyo...new high on the way
-
trader patron 5lik sayımdaki ed kaçta exx olacak abi tam oalrak .. exxx olsun istiyorum .. üvvv. .. rally olsun mümkünse ..
-
[quote=selçuklu;260233]bilmiyorum trader patron ... 15000 point lazım oldu .. emergency .. alırsam hemen gelirim ..:D:D ... yaz sonu gelecem inşallah metin patron ... üvvv .. :o:o:o[/quote]
inşallah abi gelde mantı yiyek. amon-ra patronda bekliyo seni. gelince haber vermeden gitme sakın.:::
-
vob yvade
yvade saatlik graf. 71.400 de direncimiz var.. ben geçilebileceğini sanmıyorum ve orada shortlayacağım..:::
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/fa10ff09.jpg[/IMG]
-
böylee içimde kıpır kıpır, kımıl kımıl bir his var..sanki 72xxx kapatacağız mı bugün ne
-
[quote=selçuklu;260230]deprik ederim diyorum ve .. ew clupa hoşgeldin diyorum patron ..ayrıca geçmiş olsun diyorum ... :D:D:D:D .. bi bulaşınca .. bırakılamıyor .. ::::::::: .. ... .. üvvvvv .. ehuehuehue :D:D[/quote]
patron yalnız sayım pek hit almadı...ya çok EW bilen adam var, saçmalığnı anladılarüüüüüü ya da çok fazla kişi şort:D:cool:
-
str sisteminde 11;05 barında 6-10 agırlıklar aşşağı kesişmiş..ama fark 4 puan sadece ..ama sonuçta aşşağı kesmiş..oradan flatlemek lazım mı..yoksa puan farkının biraz açılması mı lazım..çünkü aynı olay 10;40 barında da var..
veya 6-10 nu üstel yaparsak daha az işlem oluyor.
-
çok küçük sayılar olsa da vadeli 600 üstüne çıkarken spot geride kaldı.halbuki sabah vadeli 550 yaktığında spot artı makasa geçmişti.
Bir de olayın göstere göstere boyutu var bence.perşembe 68150 gördükten sonra hiç kimse ertesi gün 70000 leri beklemiyordu.Şuanki havada ise herkesin gözü yukarıya bakar olmuş.Bugün gelecek yasa iptal haberi mi etkili olur düşüşe bilemiyorum ama halen ayuyum.ben de kendime şaşırıyorum doğrusu.
-
[QUOTE=hpy;260241]çok küçük sayılar olsa da vadeli 600 üstüne çıkarken spot geride kaldı.halbuki sabah vadeli 550 yaktığında spot artı makasa geçmişti.
Bir de olayın göstere göstere boyutu var bence.[COLOR="Red"]perşembe 68150 gördükten sonra hiç kimse ertesi gün 70000 leri beklemiyordu[/COLOR].Şuanki havada ise herkesin gözü yukarıya bakar olmuş.Bugün gelecek yasa iptal haberi mi etkili olur düşüşe bilemiyorum ama halen ayuyum.ben de kendime şaşırıyorum doğrusu.[/QUOTE]
itirazım var hpy patron...:))) forum şahittir, fiyat 68.300 lerdeyken mbm patron 70.250 dedi, ben 71.250 dedim..:D
ve oralarda forumun çoğu longa döndü hatırlıyorum ben..
-
[quote=abka;260240]str sisteminde 11;05 barında 6-10 agırlıklar aşşağı kesişmiş..ama fark 4 puan sadece ..ama sonuçta aşşağı kesmiş..oradan flatlemek lazım mı..yoksa puan farkının biraz açılması mı lazım..çünkü aynı olay 10;40 barında da var..
veya 6-10 nu üstel yaparsak daha az işlem oluyor.[/quote]
dediğiniz yerlerde wma kesişmesinden önce boll ile realizasyon daha iyi...ama bu yapılmadıysa wma ters kesişimi ile poz kapatılır...
6-10 u üstel ya da basit yapabilirsiniz,periodlarla oynayabilirsiniz,bunlar kişiye özel...;)
-
[quote=trader38;260236]inşallah abi gelde mantı yiyek. amon-ra patronda bekliyo seni. gelince haber vermeden gitme sakın.:::[/quote]
abi ben gecen geldim manti yiyecek dogru durust biryer bulamadim:)))orda bir alisverismerkezi vardi onun semtte ana diye biryerde yedim birde cikista ankara kavsaginda yedim cok hosuma gitmedi
-
[quote=jerfin;260243]itirazım var hpy patron...:))) forum şahittir, fiyat 68.300 lerdeyken mbm patron 70.250 dedi, ben 71.250 dedim..:D[/quote]
benim de itirazım var HPY patron..ben de (Jerfin+MBM)/2 dedim ve şu an itibariyle en iyi tahmin bu...::::::
-
[QUOTE=saraylı;260244]dediğiniz yerlerde wma kesişmesinden önce boll ile realizasyon daha iyi...ama bu yapılmadıysa wma ters kesişimi ile poz kapatılır...
6-10 u üstel ya da basit yapabilirsiniz,periodlarla oynayabilirsiniz,bunlar kişiye özel...;)[/QUOTE]
sistemin ana mantığı çok güzel..ana çizgi(trent) üzerinde ara trentleri degerlendir..gece dow u seyretmemek güzel..o gapler of of..