dow, 1350'ye gidecek gibi duruyor, uwwwww.
Printable View
dow, 1350'ye gidecek gibi duruyor, uwwwww.
AOP AOP AOP
diyoruz yine.
petrol de dusmeye basladi. reform paketi aciklanacakmis, sanirim ondan...
strao, hep senin yuzunden, uwww.
amma kisaya devam, uwwww
[quote=nunu;337960]strao, hep senin yuzunden, uwww.[/quote]
Evet 16:46'da long'layarak hareketi ben başlattım ama sen bunu nereden gördün yaw... Derinlik kapanmamış mıydı... üvvv... :..: Evet suçlu benim... İşte ispatı... :) :) :)
[quote=Strategist;337964]Evet 16:46'da long'layarak hareketi ben başlattım ama sen bunu nereden gördün yaw... Derinlik kapanmamış mıydı... üvvv... :..: Evet suçlu benim... İşte ispatı... :) :) :)[/quote]
pala var amma bir de buyukpala var:..:
himm, opec baskaninin aciklamalari dusurmus petrolu.
Piyasada gayahansel bir destek seziyorum.. Tavan olur bence buralar... :..:
[quote=nunu;337969]himm, opec baskaninin aciklamalari dusurmus petrolu.[/quote]
Açıklamayı yapmadan önce petrol kontratları short'layıp short'lamadığını araştırmışlar mı? :..:
Aslında böyle önemli bir yere geleceksin, açıklama yapmadan önce tüm mal varlığını yatıracaksın, açıklamayı yapıp parayı alıp istifanı verip gideceksin.. Tek harekette iş bitecek... :..:
bugünün boşluğunu yarına bırakma :)
gol olur :)
[quote=Strategist;337973]Açıklamayı yapmadan önce petrol kontratları short'layıp short'lamadığını araştırmışlar mı? :..:
Aslında böyle önemli bir yere geleceksin, açıklama yapmadan önce tüm mal varlığını yatıracaksın, açıklamayı yapıp parayı alıp istifanı verip gideceksin.. Tek harekette iş bitecek... :..:[/quote]
bu tip gorevlerde bulunan kisilerin ve 1. derece yakinlarinin zaten islem yapmalari yasaktir:rolleyes: