LEM ADAM BENİM KAPAMAMI BEKLİYORMUŞ DEMEK .boks..boks..boks. SİSTEMSİZ HER YAPTIĞIM HAREKET SAKAT BUDA KAPAK OLSUN.dng
Printable View
LEM ADAM BENİM KAPAMAMI BEKLİYORMUŞ DEMEK .boks..boks..boks. SİSTEMSİZ HER YAPTIĞIM HAREKET SAKAT BUDA KAPAK OLSUN.dng
[quote=babazulu;337877]İnşallah çarpılmazsın a.kaya Kardeş... lakin bugün karla kapamazsan muhtemeln bugünki boşluğu yarın kaparken piyasa zarar etmiş olacaksın :([/quote]
bugunki boslugu yarin mi kapatacak? hep boyle bi sihirli kurem olsun istemisimdir:..:
[quote=The Tatar;337884]en güzeli bu hafta işlem yapmamak aslındada onuda yapamıyoruz :)[/quote]
Bağımlıyız abi... Tedaviye ihtiyacımız var... ::: :..:
"Bana para kazandıran asla isabetli düşüncelerim değildi. Parayı hiçbirşey yapmadan oturabildiğim için kazandım." -- Jesse Livermore
[quote=Strategist;337890]Bağımlıyız abi... Tedaviye ihtiyacımız var... ::: :..:
"Bana para kazandıran asla isabetli düşüncelerim değildi. Parayı hiçbirşey yapmadan oturabildiğim için kazandım." -- Jesse Livermore[/quote]
adamda kacirilma korkusu vardir, ondan oyle demistir:..:
nunu geldi, crash tüm hızıyla yola çıkarıla
ne kraşı la tavuk kraşı mı bensiz kraş mı olurmuş bas geri nerden geldiysen
naaaş:::
cuma uzlaşması yeni zirveden. eskisi kaçtı 92.xxx mi. 100 yapalım şunu .kom
[I][FONT=Georgia][SIZE=5]CARİ AÇIK PATLADI,TAHVİL UÇUYOR...[/SIZE][/FONT][/I]
[I][FONT=Georgia][SIZE=5]CRASHHHH HIZ KESMEDEN GELİYOR...[/SIZE][/FONT][/I]
.dng.dng.dng.lelele.lelele.lelele:..::..::..:
crash gaçınılmaz bir sonuçtur,
graş eyidir, graş gözeldir,
her pala graşmayı bilmelidir.
şş adaş, oldun sen hee
alın bunu
konut fiyatlari endeksi ile asagi dogru uzun bir bar bekliyorum.
[quote=nunu;337900]konut fiyatlari endeksi ile asagi dogru uzun bir bar bekliyorum.[/quote]
ondan önce aşağıya çekmeli, yoksa göz göre göre satmış olur.dng.dng
[quote=ATHLON;337895][I][FONT=Georgia][SIZE=5]CARİ AÇIK PATLADI,TAHVİL UÇUYOR...[/SIZE][/FONT][/I]
[I][FONT=Georgia][SIZE=5]CRASHHHH HIZ KESMEDEN GELİYOR...[/SIZE][/FONT][/I]
.dng.dng.dng.lelele.lelele.lelele:..::..::..:[/quote]
Göbeck nick'in gayhan mı??.dng