sevgiler indra patron...analizlere devam..kıskananlara,çatlayanlara inat devam...Allah hep katlaya katlaya büyütsün portföyünü...yazılarına grafiklerine sağlık...:)
Printable View
sevgiler indra patron...analizlere devam..kıskananlara,çatlayanlara inat devam...Allah hep katlaya katlaya büyütsün portföyünü...yazılarına grafiklerine sağlık...:)
HOCAM BİRDE HABERLERDE MEHMET ŞİMSEK BİZİM DIŞARIYA HİÇ BORCUMUZ YOK 32 MİLYAR DOLAR ALACAĞIMIZ VAR..
notumuz olmasından düşük diye sitem ediyordu :D
[quote=TIFIL;430962]HOCAM BİRDE HABERLERDE MEHMET ŞİMSEK BİZİM DIŞARIYA HİÇ BORCUMUZ YOK 32 MİLYAR DOLAR ALACAĞIMIZ VAR..
notumuz olmasından düşük diye sitem ediyordu :D[/quote]
günaydın ne zaman bu güncelmi,...son 1 haftalıkmı,..
[QUOTE=indregandi;430981]günaydın ne zaman bu güncelmi,...son 1 haftalıkmı,..[/QUOTE]
sabah haberlerde duydum du..
[quote=indregandi;430907]
..........................
[B][I][COLOR=Red]yine buradan devamla daha önce belrttiğim üzere şu nada fiyatlar 63875 macör rakamı üzerine yatıyor yani şu nada bunun kar alını yaşıyoruz aslen,...buradaki üretimin nasıl olacağını açaıklamıştım,...
dez avantajlar ise kriko indikatörün ta düşüşün başından fiyatlar üzerinde tepeleyememesi şu an geldiği en nokta 105909 da, oyssa fiyatlar 108950 en görmüştü,..
şu demk bu sağlam bir short pysa deyil, hedeflerden kuvvetli geri alış olacağını düşünüyorum, ancak bu geri alış long olmayabilir,...yani 108950 geçilemeyerek tekerrür short yaşanabilir,..zira indikatörlerdeki duvar kalınlığı ve bazı sistemlerdeki gecikmelerde bunu açıklıyor,...bu tamamen 101650 üstüne 107925 (108950 zirve) ye üç kaad yükselişten kaynaklanıyor,...bu bilinçli yapılan bir hareket ve iki hedfi vardı,..
1.shortu biçmeye çalışmak, yani long dirive,..
2.101650 den olacak düşüşü 107925 e çekerek mevcut boğa trendi sigortalamak,...[COLOR=Black]zira bu sayede zararda olan short maliyet başabaşa gelemeyecek,...bayağı elinde bu tür portföy var demekki, yoksa gitmezdi 107925 e,...101650 den dönerek short toplamaya çalışırdı,....[/COLOR]
[/COLOR][/I][/B]
[/quote]
88xxx short portföyde başabaş noktası(88051),...bu günkü değeri
bunu bana unutturmayın,....ara sıra sorun ki unutmayım,...
başabaş noktası diyelim buna,...
bu da her gün çok küçük değerler halinde yükselecek,....bu yazı ile bunu kayıt haltına aldık,...
[quote=indregandi;431009]88xxx short portföyde başabaş noktası(88051),...bu günkü değeri
bunu bana unutturmayın,....ara sıra sorun ki unutmayım,...
başabaş noktası diyelim buna,...
bu da her gün çok küçük değerler halinde yükselecek,....bu yazı ile bunu kayıt haltına aldık,...[/quote]
ne demek 88xxx e kadar boğa için hiç bir problem yok,.....
[img]http://666kb.com/i/cb5u5lg4ibk1s8ny8.png[/img]
bu hakkakaten çok iyi, ...çalışmasını hatırlayan varmı bunun 31.12.12 de vermiştim bunu,...arada pc yandı işte,....bir süre mahrum kaldık bundan,...
biraz 5 lik yazıyımmı, skıntınız kalmasın,...
long s, 98275
short s 99725
yön şu an için short,...
short dizilim,..
stop 99725
aktivasyon 99575
kritik değer 99025 te,...birde bunu ekledik,...iş olsun,...