-
haci varya çok mikemmel bir panoromik manzara oluşabilir...şöyle ki 75500 e doğru spot açılışı ile bir atak yapacak, antin-kuntin indiklerin 5 ve 15 i süper nunu yapacak orda..amma 60 dklık damat gibi ayakta olacak..orda lonklara reverse edeceğuz, sonra 74500 lere kadar bir graşacak..ordada şortlara reverse edeceğuz...hehehehehe..piyangoda çıkabilir belki bana...
-
[COLOR=red][B][I]76.100[/I][/B]-77.325.79.675[/COLOR]
------------------------
[COLOR=green][B][I]73.750[/I][/B]-72.525-70.175-68.950[/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR]
[COLOR=black]dünkü pivot günlükte 73.750 de idi,ki benim sistem de ordan uzuna geçti...ilk destek orası..[/COLOR]
ilk direnç te 76.100..:::
haydi bakalım...brv
-
74400 destek halinde bana göre altında 15 lik bar kapanışı short sinyalidir şimdilik ;)
-
1. İşler iyi gitmiyorsa,sistemi değiştirin.
2.Yine iyi gitmiyorsa,Para Yönetimi &Risk Kontrolü yönteminizi değiştirin.
3.Yine düzelmediyse,Disiplin konusunda sorun olabilir,bu konuda kendinizi sorgulayın.
4.Yine aynı durum devam ediyorsa; kendinizi değiştirin,nasıl mı?
a.)Uykunuza dikkat edin.
b.)Spor yapın.
c.)Gülmeyi unutmayın.
d.)Sevdiğiniz işleri yapın.
e.)Biraz ya da daha fazla para harcayın,bazen para harcanmadan geri gelmez.
f.)Kedileri sevin..kom
5.Hala VOB'da işler kötü gidiyorsa; işinizi değiştirin.
6.İşi değiştirdikten sonra,yine para kazanamıyorsanız,kısmetiniz kapalı sizin kardeşim,:..:,çabuk VOB'a geri dönün ,onda bi kabahat yokmuş..:..:
7.Birinci maddeye dönün.:::
:rolleyes:;)
-
Asti bak yukardakini büyük yazdım ama düzeltildi hemen ::: 73225 de 15 lik Al demiş bendeki şimdi de 74350 de sanırım Sat der
-
ağzımız tatlansın yaw;dün Beyoğlu'nda Hacı Bekir'den aldım..:::
Ben en çok tarçın ve portakallısını severim.;)
[IMG]http://i53.tinypic.com/rgwdau.jpg[/IMG]
-
[quote=saraylı;367352]ağzımız tatlansın yaw;dün Beyoğlu'nda Hacı Bekir'den aldım..:::
Ben en çok tarçın ve portakallısını severim.;)
[IMG]http://i53.tinypic.com/rgwdau.jpg[/IMG][/quote]
gırmızısından alayım 1 adet:::
-
kravatlı olmamaya çalışmak,beyaz yakalı olmamaya çalışmak..
başkasının önunde ceket iliklemeyen olmaya çalışmak...
yahu iyi tamam da,bu çok zor be..demin görüştüm birtanesiyle...
çok kolay zannedio...bıraktırırlar mı adama ceketinin düğmesini..
uwwwww
-
klasik bir soru olacak ama..... neden hala çift tavan olmadık
-
2-3 gün içinde 76000 görülmesi lazım demi astipatron :..:
-
[quote=a.kaya;367357]2-3 gün içinde 76000 görülmesi lazım demi astipatron :..:[/quote]
valla bana soruyosan 2-3 saniye içinde e peki hadi 2-3 dakika içinde görünsün ama piyasa bana sormuyo:D dün dipten gelen 3500 pianlık yükseliş sonrası dengeli durması hoş tabi ama belli olmaz gayatron...beyle dinlenen açılışlarla devam ederse yükseliş sürmesi muhtemel ama kalp pili bittiği için dinleniyo olma ihtimali de var tabi:D
E TAMA PEKİ ben tahminimi diyeyim..bugün 76500 görürüz..bence
-
ve Cevat Kurtuluşu anıyorum..
türk sinemasının sevgili emekdarı..
toprağın bol olsun sevgili Cevat abi..
-
SANKİ 74400 LERE KADAR GELİCEK VE SONRA TEKRAR YUKARI DÖNCEK GİBİME GELİYOR :cool: o zaman longu kapa 400 den tekrar aç diyenler olabilir ama yemiyor ya kaptırırsak malı :)
-
[quote=a.kaya;367360]SANKİ 74400 LERE KADAR GELİCEK VE SONRA TEKRAR YUKARI DÖNCEK GİBİME GELİYOR :cool: o zaman longu kapa 400 den tekrar aç diyenler olabilir ama yemiyor ya kaptırırsak malı :)[/quote]
abim, [B]aşağı geleceğini düşünüyorsan[/B] şöle yap:
kapa longu,misal 75.100 e şartlı alım emri koy,bu şekilde malı kaptırmamış olursun,en azından az kaçırırsın...
aşağı grelirse şartlı emri iptal et,ordan alım yap..
-
[quote=saraylı;367361]abim, [B]aşağı geleceğini düşünüyorsan[/B] şöle yap:
kapa longu,misal 75.100 e şartlı alım emri koy,bu şekilde malı kaptırmamış olursun,en azından az kaçırırsın...
aşağı grelirse şartlı emri iptal et,ordan alım yap..[/quote]
eğer 75.100 den seni uzuna geçirip te aşağı gelirse,
o zaman yukarda yazdığım yazıyı oku abim,hani kısmetle ilgili olanı,hehehhh:D:D
-
[quote=saraylı;367361]abim, [B]aşağı geleceğini düşünüyorsan[/B] şöle yap:
aşağı grelirse şartlı emri iptal et,ordan alım yap..[/quote]
üstadım teşekkürler ama kalsın hiç kımıldamayım daha iyi :p zaten maliyet 73550 74400 altı 15 lik kapanışta kapar shorta geçerim.
-
[quote=saraylı;367363]eğer 75.100 den seni uzuna geçirip te aşağı gelirse,
o zaman yukarda yazdığım yazıyı oku abim,hani kısmetle ilgili olanı,hehehhh:D:D[/quote]
patron kısmet deyince ben de hemen hatırlatayım gayatron a olayı iki özlü sözle;
1) Kaderde varsa üzülmek :..: neye yarar üzülmek.
2) At koşar baht kazanır. (At koşmaya devam eder):::
-
fıcırları alıyorlar buraya veriyorlar ya bıkmadı mı bu oyundan adamlar :..:
-
emergingler le ters korelasyon...hard currency sahibi ülke piyasasının artık gerçekten kendi parasına ihtiyacı olduğu durumlarda had safhada olur..sıvamak için kullanır onu..:))
-
oww mondiyo..aftlobear saldırıyor
-
[quote=Astatin;367368]oww mondiyo..aftlobear saldırıyor[/quote]
en sevdiğim veriş tarzı..gtum gtum..uzuna ümit vere vere..tabi bu vermeye devam edeceğini garanti etmiyor..
ama uzunlara "bak az verio ,şimdi bir anda çizmeye başlııcak"dedirtmesi şu an için güzel..
-
bu kadar korkuttuğun yeter sür yukarı artık daa :mad:
-
ivit..dananın yada boğanın kuyruğunun kopacağı nokta buralar..CCi lar gevşedi soğudu...MFI lar ise iyi seviyelerde amma dalgalılar...oww mondiyo.. bugün 10:30 barında olmuş max hacim...onun L si altında gapanış olmadıkça no tırsıngen..
-
[quote=ATHLON;367369]en sevdiğim veriş tarzı..gtum gtum..uzuna ümit vere vere..tabi bu vermeye devam edeceğini garanti etmiyor..
ama uzunlara "bak az verio ,şimdi bir anda çizmeye başlııcak"dedirtmesi şu an için güzel..[/quote]
Athlon hocam 74400 alrında 15 lik barda kaparsa senin safın geçerim bende :)))
-
[quote=Astatin;367371]ivit..dananın yada boğanın kuyruğunun kopacağı nokta buralar..CCi lar gevşedi soğudu...MFI lar ise iyi seviyelerde amma dalgalılar...oww mondiyo.. bugün 10:30 barında olmuş max hacim...onun L si altında gapanış olmadıkça no tırsıngen..[/quote]
rakam verelim patron belki L ne demek bilmiyoruz ayıp oluyo valla :::
-
[quote=a.kaya;367374]rakam verelim patron belki L ne demek bilmiyoruz ayıp oluyo valla :::[/quote]
:D:D low yazılır, türkler tarafından lov, ingilizler tarafından loooouuuuu diye okuna bir şeydir...tüekçe anlamı "düşük" dür.dngbahsettiğim değer 650 idi ve son bara son sanişyelerdeki atakla 650 ye attı kendini tekrar..du bakalım
-
kd=74.000
tg ler alda..
:)
-
here is manzara...eğer 925 üzerinde 15 dklık gapanış yaparsa, lonklarımızın gol olup yağma ihtimali artar...gayatron
[IMG]http://i53.tinypic.com/2pzfbyv.png[/IMG]
-
Dünkü alıcı-satıcı pastası korkunçtu baya bi shortçu toplamışlar ,burası mc saatinden önce çok fazla gevşemez gibi geliyo bana....
-
Kader kısmet patron inşallah diyek :..:
[quote=astatin;367377]here is manzara...eğer 925 üzerinde 15 dklık gapanış yaparsa, lonklarımızın gol olup yağma ihtimali artar...gayatron
[ımg]http://i53.tinypic.com/2pzfbyv.png[/ımg][/quote]
-
Hareket buraya kadarmış niyeti bozuk.
-
vay canına sayın seyirciler... ekürim aradı az önce.. aracı kurumunun emir iletimcisi sabahtan beri çalışmıyormuş..işin komiği aracı kurumdan telefomlada işlem olmuyormuş sorun tüm aracı kurum sisteminde olduğu için...peeeeeeeeee. olaya bak..ben ortalığı yıkmıştım müşteri olaraktan bade süzerekten....
-
vay canına sayın seyirciler... ekürim aradı az önce.. aracı kurumunun emir iletimcisi sabahtan beri çalışmıyormuş..işin komiği aracı kurumdan telefomlada işlem olmuyormuş sorun tüm aracı kurum sisteminde olduğu için...peeeeeeeeee. olaya bak..ben ortalığı yıkmıştım müşteri olaraktan bade süzerekten....
patron aracı kurumların merkezinde direk VOB a.ş ye bağlı bi ekran olması lazım(eğer yoksa zaten hemen o kurumu değiştirsin)
.acil durumlarda ordan emir gönderilmesi lazım
-
[quote=DURU;367378]Dünkü alıcı-satıcı pastası korkunçtu baya bi shortçu toplamışlar ,burası mc saatinden önce çok fazla gevşemez gibi geliyo bana....[/quote]
mc saatini 75500 de karşılarız sanırsam
-
[quote=DURU;367382]
patron aracı kurumların merkezinde direk VOB a.ş ye bağlı bi ekran olması lazım(eğer yoksa zaten hemen o kurumu değiştirsin)
.acil durumlarda ordan emir gönderilmesi lazım[/quote]
aha bak bunu ben de bilmiyordum..du bakayım diyeyim ona...bu arada acaba benim aracı kurumda var ı acep? gıllandım şimdi:o
-
[quote=DURU;367382]vay canına sayın seyirciler... ekürim aradı az önce.. aracı kurumunun emir iletimcisi sabahtan beri çalışmıyormuş..işin komiği aracı kurumdan telefomlada işlem olmuyormuş sorun tüm aracı kurum sisteminde olduğu için...peeeeeeeeee. olaya bak..ben ortalığı yıkmıştım müşteri olaraktan bade süzerekten....
.acil durumlarda ordan emir gönderilmesi lazım[/quote]
değiştiremez o aracı kurum ,maracı kurum fılan..:))
-
bugün kurumların mallık günü herhalde...arabayı kasko ettiğim sigorta şirketi aynı poliçeyi 5 inci kez gönderdi kuryeyle..du bakalım kaça kadar çıkacak...kazara 20 adete falan çıkarsa paketleyip hepsini genel müdürlerine göndereceğim... bu kadar zengin bir şirketle çalışmak ne güzel diye
-
[quote=ATHLON;367385]değiştiremez o aracı kurum ,maracı kurum fılan..:))[/quote]
hacı ben değilim yaw:D:D olayın gahramanı bir arkedaş...:D:D her ne kadar bu; utangaçlığından kendi adına isteyemediği için eczaneye gidip arkadaşım için minoxidil istiyorum diyen adamın hikayesine benzese de :) ben değilim hadci....
ama ben aracı kurum değiştiremem ivit..beni bağlayan nedenler var bilyosun:D:D insanı nedenler.dng
-
amanin..tahvil feci ranmış..usdtryde ciddi eksi açılış sonrası ciddi toparlamış..ciddi yani..heheh..du bakalım..belkide düzeltmelerini yapıyorlardır...hem neyi alıp satıyorsak onun tekniğine bakalım lütfen..ayıp valla
-
Illa 400 e değdirecek adama bak ya uff 400 yapta rahatla bari be :..: