bugün full KISA açacağım......İYİ YER OLURSA...
ve TATİL..
Printable View
bugün full KISA açacağım......İYİ YER OLURSA...
ve TATİL..
73.275...ŞORT.....
1/2 poz.....
73.200 şort....
3/4 poz.....
bugün.aşağıda[B]....72.500...[/B]test etmesini beklerim
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Kandiliniz mübarek olsun
bir mülkiyeli olarak................
AYM kararı çook tartışılacak.....uzun yıllar....ve dahi tartışmakla kalmayacak...
çok önemli sonuçları olacak..kavga çıkacak..bu karar kavga çıkarır....kayıtlara geçsin.
yargı tartışılmalıdır..tarışılacak..yargı depremine hazır olunuz...
anlatacak çok şey birikti.....İnşallah bir ara anlatacağız....
sn boz ayı hosgeldınız .... gozumuz yollardaydı ..... bu arada 72500 maliyetli shortlarla devam edıyorum
[QUOTE=boz ayı;261769]bir mülkiyeli olarak................
AYM kararı çook tartışılacak.....uzun yıllar....ve dahi tartışmakla kalmayacak...
çok önemli sonuçları olacak..kavga çıkacak..bu karar kavga çıkarır....kayıtlara geçsin.
yargı tartışılmalıdır..tarışılacak..yargı depremine hazır olunuz...[/QUOTE]
hoşgeldin abi, düşüncelerine katılıyorum... şahsen beklemiyordum bunu... çok tartışacağız..
[quote=halojen;261807]hoşgeldin abi, düşüncelerine katılıyorum... şahsen beklemiyordum bunu... çok tartışacağız..[/quote]
svg..dostum yargı yargılanacak......mülkiyeli bozz söylüyor.....
top sende....ama zaman daralıyor....68.500..69.000..aralığında boğa
olmakla yanılmamışız........burdan sonra final yaklaştı.....
topu istediğim zaman hazır ol..[B]bana geçince yıkılacak buırası...[/B]
bozz sözü..
.lelele
[QUOTE=boz ayı;261813]svg..dostum yargı yargılanacak......mülkiyeli bozz söylüyor.....
top sende....ama zaman daralıyor....68.500..69.000..aralığında boğa
olmakla yanılmamışız........burdan sonra final yaklaştı.....
topu istediğim zaman hazır ol..[B]bana geçince yıkılacak buırası...[/B]
bozz sözü..
.lelele[/QUOTE]
evet abi dipleri buluyoruz da, bende tepe sıkıntısı var... istediğim yerlerden dönmüyor piyasa... aym'nin gazabına uğradık... :..:
hala dönüş emaresi yok, sonumuz hayrolsun....
[quote=halojen;261826]evet abi dipleri buluyoruz da, bende tepe sıkıntısı var... istediğim yerlerden dönmüyor piyasa... :..:
hala dönüş emaresi yok, sonumuz hayrolsun....[/quote]
[I]aynen.....en tepeyi bulacağız diye bir kuralda yok..ama dönüşü bulacağız[/I]
[I][B]hep beraber...ben inandım..sizde inanın.....[/B][/I]
.lelele
[QUOTE=boz ayı;261828][I]aynen.....en tepeyi bulacağız diye bir kuralda yok..ama dönüşü bulacağız[/I]
.lelele[/QUOTE]
benim için problem değil abi, sinyal görmeden kısalamam.... yoksa geri verdiydik aldığımız parayı... :)
ama işte beklemek sıkıyor... yoksa inancımız tam..
kısaca yorum geçeyim...
bu AYM....kararı iktidar ve dolayısıyla borsa lehindedir...SİMDİLİK..
kısa vadede ....ama keser döner sap döner misali orta vadeye kalmadan yön değişecektir...
bugün.......................
dow..mow patlamış...AYM kararı süper..borsa için...
.eeee..........max..73.550..............
anlamı BAS BOZZZ......................
[quote=boz ayı;261832]bugün.......................
dow..mow patlamış...AYM kararı süper..borsa için...
.eeee..........max..73.550..............
anlamı BAS BOZZZ......................[/quote]
[I]İHTİYAR BOZZ basar..........[/I]
[I]haber ve yorum ve fiatlama tecrübeleri ona yol gösterir....[/I]
[I]PALA....tatil parası.......hadi koçum.....:..:[/I]
[quote=boz ayı;261833][I]İHTİYAR BOZZ basar..........[/I]
[I]haber ve yorum ve fiatlama tecrübeleri ona yol gösterir....[/I]
[I]PALA....tatil parası.......hadi koçum.....:..:[/I][/quote]
[I]aferin pala...............okuma yazman varmış yaa..............[/I]
[I]72.850...şort .cover...1/2 poz.......[/I]
.lelele
[quote=boz ayı;261828][I]aynen.....en tepeyi bulacağız diye bir kuralda yok..ama dönüşü bulacağız[/I]
.lelele[/quote]
Bu sözüm seni kesinlikle bağlamasın bozayı abi, ama ben inandım ve inandığım için portföyümün %50 ile 71500 maliyetli short pozisyondayım gerekirse vade sonuna kadar da değiştirmeyeceğim .Saygılar
fibolarımız..................
[B]72.300...[/B]71.500...70.850..........
Boz abi hosgeldin,
bu kararla olusacak cıkıntı suan için ötelendi bir sekilde anacak,
bizi surukledigi yerler cok daha farklı ayrımların oldugu yerlere goturuyor.
1-2 gundur hafta basından beri birileri yuklu mal alıp beklediler sabah ta malı devrettiler bir adrese..
Sinyal konusunda beklentimiz devam, max zamanı 2 ay bana gore.
simdi bilanco numaraları ve makyajları var. gecer gecmez sure.. bizim sinyal fiyakası ile gelir. ve ilk durak bana gore xu100 45,xxx lerdir..
73.025 şort..........3/4 poz..............
halojen abey
benzerlikte neredeyiz abi yoksa çöpemi gitti senaryO bu yükselişle ?
selamlar
[QUOTE=seagate;261928]halojen abey
benzerlikte neredeyiz abi yoksa çöpemi gitti senaryO bu yükselişle ?
selamlar[/QUOTE]
"şeklen" bozuldu tabi görüntü,ayılar aleyhine.. ama "esastan" bakarsak hala bunun son çıkış olduğunda ısrarcıyım...
:)
Abi düşsün yeter ki de şekli bozuk olsun ya ben hiç itiraz etmem. :)
Al sat yapmaktan gına geldi. Şöyle bir satıp gitsem, 2-3 hafta dokunmasam o düşse istiyorum...
Korkuyorum iki hafta sonra ben tatile gidecem o hafta düşecek bu beni kolluyor... :..:
[quote=halojen;261930]"şeklen" bozuldu tabi görüntü,ayılar aleyhine.. ama "esastan" bakarsak hala bunun son çıkış olduğunda ısrarcıyım...
:)[/quote]
bir önceki tepe geçilmeden ben bozulmuş olarak görmeyeceğim..
birebir olması gerekmez..
BERLUSCONİ, "EĞER HÜKÜMET BÜTÇEYE GÜVEN OYLAMASINI KAYBEDERSE İSTİFA EDECEĞİM" boz abi silviyodan haber var...
[QUOTE=Strategist;261931]Abi düşsün yeter ki de şekli bozuk olsun ya ben hiç itiraz etmem. :)
Al sat yapmaktan gına geldi. Şöyle bir satıp gitsem, 2-3 hafta dokunmasam o düşse istiyorum...
Korkuyorum iki hafta sonra ben tatile gidecem o hafta düşecek bu beni kolluyor... :..:[/QUOTE]
abi bende onu bekliyorum zaten, tüm hevesim onun için.. büyük şelale... yoksa hiç izlemeyecem de... yemiyor... :..:
[QUOTE=medet;261932]bir önceki tepe geçilmeden ben bozulmuş olarak görmeyeceğim..
birebir olması gerekmez..[/QUOTE]
size katılıyorum...
maalesef vaktim yok...başka zaman yazarım...çok kısaca özetleyeyim..
euro/usd paritesi borsalar için artık gösterge değildir..bir ay önce söylemiştik..tekrar
söylüyorum....önemli.....detaylarını sonra anlatırım...tv..lerdeki uzmanların bir kısmı daha yeni aydılar..bir kısım ise uyuyor...........
en önemli gösterge petrol fiatıdır...brent petrol günlük ve haftalıkta OBO..oluşumuna
gidiyor....82..ye kadar gidebilir max...olağan şartlar dahilinde.....
dünyada ve Türkiyede beklentiler bitmek üzeredir....bizde kalan beklenti not artışı..
oda bi gün etki yapar..zaten CDS..ler daha önemli.herkes gerçeği biliyor..not artışı
sadece spekülatif çıkış yaşatabilir.....
dünyada ise stress testleri....ABD..den tecrübemiz var..sonuç belli....kimse malını
mındar etmez.....YA SONRA.....
DÜŞÜK BÜYÜME....ARTAN KAMU BORÇLARI.. ve verilmiş olan LİKİDİTENİN SORUNLARI...
sorunları tedavi etmek için verilen ilaçlar şimdi sorun yaratacak...bu gelen güzellik
hastaya ölmeden önce gelen ÖLÜM GÜZELLİĞİ......biraz uzun sürdü..buda normal
iki yılda alınan mallar iki haftada basılamaz....zaman gerekir..olay budur ..bana göre.
[quote=borsa8447;261934]BERLUSCONİ, "EĞER HÜKÜMET BÜTÇEYE GÜVEN OYLAMASINI KAYBEDERSE İSTİFA EDECEĞİM" boz abi silviyodan haber var...[/quote]
[I]gün gelecek onada [B]KUCAK DANSI[/B] yaptıracaklar...kayıtlara geçsin...[/I]
:..::..::..::..::..::..:
[B][/B]
bir trader geçmişi unutmamalıdır....
yapılan son iki tepenin karakteri ve tetiklediği düşüşün aynı geri alım bölgesinde sona ermesi bir tesadüf müdür ?
[IMG]http://img193.imageshack.us/img193/5730/nonamexe.png[/IMG]
bu 4'lü NU yapısının sıkça altını çiziyorum... çünkü bu kadar fazla kullanılan bir tepe yapısı yok vob'ta..
[quote=halojen;261950]bir trader geçmişi unutmamalıdır....
yapılan son iki tepenin karakteri ve tetiklediği düşüşün aynı geri alım bölgesinde sona ermesi bir tesadüf müdür ?
bu 4'lü NU yapısının sıkça altını çiziyorum... çünkü bu kadar fazla kullanılan bir tepe yapısı yok vob'ta..[/quote]
+.
[I]tek kelime ile özetleyeyim..........[/I]
[I]ZAYIFLIK........[/I]
[I]olacakları palada biliyor....risk almadan götürmek istiyor..ve SONUÇ.......[/I]
[I]SU SESİ YAKLAŞIYOR.......BU AY SONUNA KADAR DAYANIRSA İYİ....[/I]
[I]BARAJ YIKILDI YIKILACAK...[/I]
[QUOTE=boz ayı;261953]+.
[I]tek kelime ile özetleyeyim..........[/I]
[I]ZAYIFLIK........[/I]
[I]olacakları palada biliyor....risk almadan götürmek istiyor..ve SONUÇ.......[/I]
[I]SU SESİ YAKLAŞIYOR.......BU AY SONUNA KADAR DAYANIRSA İYİ....[/I]
[I]BARAJ YIKILDI YIKILACAK...[/I][/QUOTE]
evet abi normal değil, yani bu hareketler sonunda önemli bir trend başlaması lazım..
yoksa çok kolay...4lü nu sonundan kısala.... 50-61.8 geri alımda terse dön...
herkes zengin olsun..... düzenin değişmesi lazım... :)
PERGEL ÇALIŞIYOR...
garan şort kapatıyor..kapattırıyor pala...sanko vb..kurumlar şort açıyor...aslında bu
long.cover...PALADAN SEVGİLERLE..bana göre...
pala dow açılana kadar gerekeni yapar........
bu 4'lü NU yapısının sıkça altını çiziyorum... çünkü bu kadar fazla kullanılan bir tepe yapısı yok vob'ta..[/quote]
Bu grafiğe bakıldığında herşey çok net hakikaten... Uzun süredir doğru dürüst bir taban yok.. Hep aniden dalıp aniden çıkıyor... Değirmen taşıma suyla dönüyor... Hep konuşuyoruz, adam gibi bir taban çalışması olmadan uzun vade için pozitif düşüncelere sahip olmam mümkün değil... Grafikler bina gibi, temel ne kadar sağlamsa o kadar sağlıklı yükselebiliyor... Bizde temel çürük, grafiklerde net görünüyor...
Ama bu demek değil ki hemen short'layalım. Mutlaka sistemlerden sinyal beklemek, o zaman bile stop-loss'ları sıkı tutmak şart. Önce bir fake gelmesi her zaman mümkün.
pala bu yapıdada para kazandı.....ama gözlerden kaçan en önemli parayı
makastan aldı...makas bazen sıfır..bazen 600 puan....neden..??kim yapıyor.?
makastan aldığı para muazzam.....KARTEL PEZEVENK ..fiatları ben belirlerim
diyor...kibarcası MARKET MAKER....:..:
[QUOTE=Strategist;261961]Bu grafiğe bakıldığında herşey çok net hakikaten... Uzun süredir doğru dürüst bir taban yok.. Hep aniden dalıp aniden çıkıyor... Değirmen taşıma suyla dönüyor... Hep konuşuyoruz, adam gibi bir taban çalışması olmadan uzun vade için pozitif düşüncelere sahip olmam mümkün değil... Grafikler bina gibi, temel ne kadar sağlamsa o kadar sağlıklı yükselebiliyor... Bizde temel çürük, grafiklerde net görünüyor...
Ama bu demek değil ki hemen short'layalım. Mutlaka sistemlerden sinyal beklemek, o zaman bile stop-loss'ları sıkı tutmak şart. Önce bir fake gelmesi her zaman mümkün.[/QUOTE]
imzamı atarım.....brv.brv
piyasa ne kadar hızlı hareket ediyorsa, o denli yavaş düşünmek ve hareket etmek gerektiğini hep savunmuşumdur....
700 PUAN MAKASLA MAL BASIYOR...gördükçe hasta oluyorum..............
alırken sıfır makasla alıyor.....
ŞERREFSİZ..............
dur diyen yok...en büyük o..büyük balık küçük balığı yer.............
sadece makastan aldığı para muazzam................
MC...saati bitene kadar kasıyor...makas yüksek.....
tam ŞERREFSİZ VE GADDAR....
bir de piyasanın şöyle bir özelliği var... aynı yapıyı üstüste en fazla 2 kez tekrar ediyor...
bu tip ikiz oluşumların sonrasında muhakkak değiştiriyor şartları...
yani önümüzdeki tepe çok yüksek ihtimalle 4lü NU olmayacak.... şelale tepesi olabilir, bana uyar yani.. :D