geçen gün günlüğü bozacak değer 62250 üstü kapanış demiştik.Bu short için olumsuz üzerinde kaldı.63400 üzerine çıkarsa longlar avantajlı olur.
Printable View
geçen gün günlüğü bozacak değer 62250 üstü kapanış demiştik.Bu short için olumsuz üzerinde kaldı.63400 üzerine çıkarsa longlar avantajlı olur.
[quote=QUEEN;207971]maydonoz olıyım..niye olamaz...burası borsa..herşey olur..stop nere onu söle..yine 500 puan üstten olmadım demeyesin..[/quote]
Ortalama 900 puan zararla SHORT lar devam.. Kapatırsam söylerim..
Ama kapatmayı düşünmüyorum..
Tepe veya zirve avcısı degiliz.... Tam nokta olarak buldurmaz aga bize..
Yalnız ben 5000 puanımı alıcam mı alcam...İnat mı inat.. Margine girmeme daha yukarı 1500 puan var
EFG manyak satıyor.. Kör gözüm parmagına...mı ne öyle bir laf vardı...
[QUOTE=BORSACIOZGUR;208637]Ortalama 900 puan zararla SHORT lar devam.. Kapatırsam söylerim..
Yalnız ben 5000 puanımı alıcam mı alcam...İnat mı inat.. Margine girmeme daha yukarı 1500 puan var[/QUOTE]
borsada inat olurmu ablacım:)..neyse..inşallah düşer kazanırsın..stop belirle yinede.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;208637]Ortalama 900 puan zararla SHORT lar devam.. Kapatırsam söylerim..
Yalnız ben 5000 puanımı alıcam mı alcam...İnat mı inat.. Margine girmeme daha yukarı 1500 puan var[/QUOTE]
İnat etme bak inat etseydin IMF anlaşması olacak diye hala uzunları taşıyor olacaktın. MArgine de girme iyi bir şey değil... .dng
[quote=QUEEN;208639]borsada inat olurmu ablacım:)..neyse..inşallah düşer kazanırsın..stop belirle yinede.[/quote]
Evet haklısın pozisyonla vedalaşmayı bilmeli.
[quote=BORSACIOZGUR;208638]EFG manyak satıyor.. Kör gözüm parmagına...mı ne öyle bir laf vardı...[/quote]
efg nin hangi firmalarla 3 üncü sanal hesabı artıya geçirmek için yaptığı minimum 3 aylık sözleşmeleri yazsam burada,muhtemelen hem ben forumdan atılırım,hem de forum bayaa bi sanal saldırıya uğrar..diicem şu ki,pek bakılmaması lazım onlara...
Long icinde Short icinde eksik bir şeyler var gibi geliyor bana o yüzden elim tıklamaya gitmiyor bir türlü
10.30 barı, 62950 -63350 ... Merkezi fiyat 63200...
[quote=adalı54;208648]Long icinde Short icinde eksik bir şeyler var gibi geliyor bana o yüzden elim tıklamaya gitmiyor bir türlü[/quote]
Ben eksiğe fazlaya pek bakmıyorum anında longladım short derse de shortlarım.:)
iki haftadır işlerim dolayısıyla ekrana bakamıyorum umarım ağanın hakkından gelirsiniz arkadaşlar işler bu şekilde sürerse önümüzdeki iki hafta da bakamıyacağım anlaşılan ekrana ağayı öldürmeyecek kadar dövün sevgili abilerim ve arkadaşlarım döndüğümde bana da biraz kalsın agayı dövmek :)
bakmışken 20 dk graf derki pembe alanlar önemli yarelerdir yukarı mı gitsem? aşağı mı gitsem? diye feyk atıyor namıssızz
[URL="http://i45.tinypic.com/2gtu6b5.jpg"][IMG]http://i45.tinypic.com/2gtu6b5.jpg[/IMG][/URL]
Momentuma kafa kaldırtmıyorlar ....