ve huzurlarinizda el-munzammmmmmmmmmm:..:
Printable View
ve huzurlarinizda el-munzammmmmmmmmmm:..:
Vaaay vaaay vaaay
Şişeye bak şişeyee...brv
[quote=nunu;352319]ve huzurlarinizda el-munzammmmmmmmmmm:..:[/quote]
Hojgeldin el - pupu :..:
[quote=Strategist;352316]Lem şincik ben lisans + yüksek lisans 6 sene okudum mühendis olacam diye. Herifin biri çıkar da cd çalara cd takıyo play tuşuna basıyo diye kendini mühendis ilan ederse o adamı Taksim'de sallandırırm... O kadar.. Başvuracak adaylar bunu özellikle dikkate alsın... :..:[/quote]
way arkadaş yaww..ule hangi mühendislik dalında pasiflik ve tüketicilik var.. play tuşuna basıyo diye değil, mixer felan frekanslar genlikler şekil yapıyo yani..hani karganın bile sesini tenor a çevirenler....yani estetik cerrahların, etle değil sesle ilgilenen halleri diyorum:..::..: yok bu benzetme de doğru olmadı... ayrıca tabi ki gerçekten böyle anlamış olduğunu düşünmüyorum....way*..bu forum yorucu olmaya başladı:D
-bu arad benim miyendislik lisans 6 yıl (uzattım üstüne afiyet)
-aynı bölümün y.lisansını 2 ncilikle kazandım ama devamsızlıktan atılan ilk kişiydim
-sonraki sene başka bir mühendislikin y.lisansını kazanıp yine devamsızlıktan atılan 3 üncü gişiydim..bunda girişte değil çıkışta derecem var:..::..:
-sonra baktım bu işletmeciler iktisatcılar felan iki lak lak bi grafik yapıp y.lisans derecesi alıyor..o mecraya aktım ve bir dönem erken bilem bitirdim:..:devamsızlıkan atılmadım çünkü devam ettim..bunların bölümlerinin gızları da güzel oluyor o açıdan:D:D şaka la şaka..askerlik mevzunaa mecbur atımamam lazımdı..şaka maka bir hiç hatta 4 hiç uğruna 10 yıl yemişim:o:o
yuh:mad::..:
ben muhendis gordum:)))
[quote=Astatin;352314]2-Sana bu topiklerde hangi meselklerden ne adamlar geziyo annatsam korkudan cırcır olursun:D:D ehm pardon..korkarsın...:D[/quote]
ses mühendisi göster bana ona özel dedim ben:::
[quote=cırcır;352325][color=red]ses mühendisi göster bana[/color] ona özel dedim ben:::[/quote]
nuni.....:d
[quote=nunu;352324]ben muhendis gordum:)))[/quote]
Nasıl bir şey, el- pupu??:..:
iyi akşamlar patronlar..
bitsin bu paskalya :(
[quote=The Tatar;352328]iyi akşamlar patronlar..
bitsin bu paskalya :([/quote]
paskalya biteli yil oldu:rolleyes:
hacimsizlikten yakiniyorsan, yarinki fed karari beklendigi icindir:eek:
[quote=The Tatar;352328]iyi akşamlar patronlar..
bitsin bu paskalya :([/quote]
valla zaten yataydı piyasa bi de paskayla çıktı iyice cıvıdı:::
[quote=nunu;352324]ben muhendis gordum:)))[/quote]
Bir miyendis fıkrası...insan değiliz insaaaannnnn:D:D
Bir rahip, bir doktor ve bir mühendis golf sahasının boşalmasını beklemektedirler. O esnada gelişi güzel golf oynamaya çalışan bir grubun sahada olduğunu görürler.
Mühendis:
"Bu adamlar ne yapıyor böyle, 1 saattir bitirmelerini bekliyoruz."
Doktor:
"Bilmiyorum ama hiç böyle bir saçmalık görmedim."
Rahip:
"İşte görevli geliyor, onunla konuşalım. Merhaba, şu anda sahada olan grup ne zaman çıkacak, neden bu kadar yavaşlar?"
Görevli:
"Evet onlar kör itfayeciler. klübümüzde geçen sene çıkan yangında gözlerini kaybettiler. Bu yüzden haftada bir gün burada ücretsiz oynamalarına izin verildi."
Rahip:
"Ne kadar üzücü, bu akşam onlar için dua edeceğim."
Doktor:
"Çok güzel bir fikir, ben de hastanedeki doktor arkadaşlarla konuşup onlar için bir şeyler yapabilir miyiz diye bakacağım."
Mühendis:
"Bu adamlar neden geceleri oynamıyorlar?"
[B][SIZE=4][COLOR=sienna][U]İYİ AKŞAMLAR....lelele.lelele[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B]"vaaay vaaay vaaay,[/B]
[B]Borsaya bak...":::[/B]
sistemde kapanış sat da..
[IMG]http://i51.tinypic.com/348ivm9.jpg[/IMG]
yine fdow ve daxa bakanları yediler.fdow düne göre +80 di buraya bastılar.
[QUOTE=cırcır;352325]ses mühendisi göster bana ona özel dedim ben:::[/QUOTE]
biri ses müyendisi mi dedi :::
belkide sistemleri g[B]üncelleştirmek[/B] lazım..
yani tek opt olmasında kanımca sakınca yok..
3 aylık opt yap..bir hafta uygula gibi.
yukardaki sistemde tek opt var..
ama buna ragmen gecen hafta 2500 puan yapmış(gercek işlemlerle)
bakalım bu hafta ne yapacak.....
[quote=fXci;352339]biri ses müyendisi mi dedi :::[/quote]
Aste,
Demedim mi??.dng
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=352288&postcount=699[/URL]
[quote=fXci;352339]biri ses müyendisi mi dedi :::[/quote]
ses çal bize mühendis diil misin?:D
<83400...graş kaçınılmaz....
Best wishes...pardon Grash Wishes
Mümkün değil... Bugün 7xxxx üzeri kapanış mümkün değil...
(Göz göre göre yedik yine gap'i şimdi konuşuyoz boş boş... Pühhh...) :)))
[quote=Strategist;352387]Mümkün değil... Bugün 7xxxxx üzeri kapanış mümkün değil...
(Göz göre göre yedik yine gap'i şimdi konuşuyoz boş boş... Pühhh...) :)))[/quote]
Ulu bilge strovardiyusbearyus,
dün alacaydık o puanları bugün de açılışta haziran da şortlayacaydık...üww
[quote=Astatin;352388]Ulu bilge strovardiyusbearyus,
dün alacaydık o puanları bugün de açılışta haziran da şortlayacaydık...üww[/quote]
Günlece takip edip de 49,5'dan gümüş short'layamadım ya, gerisi hikaye patron... Yetenek yok galiba zorla olmuyo... :..: :::
yav arkadaşlar elinde sağlam 5 dk MS için şöyle 1,5-2 senelik VOB datası olan birisi yok mu?
karaborsaya mı düştü mıçı kırık bir VOB datası yav? önceden havada uçuşuyordu şimdi araki bulasın.
[SIZE=6][COLOR=red][B]NNNOOOLLTTTTTTTİİİİ[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=6][COLOR=#ff0000]içimden geldi valla..a buda büyük yazıldı..entır[/COLOR][/SIZE][/B]
yannız bi okazyon yakalayıp hazirana sıçramak lazım strobearyus
evet shortları haziran vadeye fışkırtmak lazım ne ara yapmalı acab bu işi? şimdi böyle soruyorum yarın longlar için aynı soruyu sorabiliriz.sistem olunca böyle tutarsızlıklar olabiliyor :D
yysd....
sistem cumadan sat da..
Cuma öğle sonuna kadar yakın vadeden şaşmam... Bu vade 9x.xxx'lerde de kapanabilir kimse bilemez..
[quote=TÜRKOĞLU;352396]evet shortları haziran vadeye fışkırtmak lazım ne ara yapmalı acab bu işi? şimdi böyle soruyorum yarın longlar için aynı soruyu sorabiliriz.sistem olunca böyle tutarsızlıklar olabiliyor :D[/quote]
400 nisan filat....675 haziran şort...:)
yannız acele ettik haziranda galibab
selamın aleykum...seans salonu nirde yahu...burası mı ?
[QUOTE=7410;352409]selamın aleykum...seans salonu nirde yahu...burası mı ?[/QUOTE]
bize heryer kanalizasyon :::
[QUOTE=The Tatar;352413]bize heryer kanalizasyon :::[/QUOTE]
harbiden öyle kanka...herkez işkembeden bişey sallıyo...bende sallıyım...önce 65000 diyorum ondan sonra 150000 :..::..:
sterlin dolar'daki o barı yaratan şahsiyetleri tek tek teprik ederim. :D
diğer bütün paritelerin delilerini topla, üstüste koy, çarp böl,
bu paritedeki delilerin yanında süt dökmüş kedi gibi kalırlar...:..:
[quote=7410;352414]harbiden öyle kanka...herkez işkembeden bişey sallıyo...bende sallıyım...önce 65000 diyorum ondan sonra 150000 :..::..:[/quote]
hah ya tabi be patron:D:D sonuçta %50:..::..::..: ya tutar ya tutmaz:D:D
sterlin dolar 1,6566 short...
stop: 1,6592
TP: ağanın eli tutulmaz gayri :D
patron nasıl gidiyor single çalışmaların :)
[quote=The Tatar;352420]patron nasıl gidiyor single çalışmaların :)[/quote]
"single" gidiyor:D
sengeç dalganı...bak buraya markanın ilk ve son harflerini yazıyorum.. "b*****d" ...bekleyeceğin ma 6 ay...:p senin kuzun var mıydı? varsa eğer, muhtemelen sende sipariş verenlerden olacaksın...en az 50,000, muhtemeln 100,000 satacak...:::
[QUOTE=Astatin;352421]"single" gidiyor:D
sengeç dalganı...bak buraya markanın ilk ve son harflerini yazıyorum.. "b*****d" ...bekleyeceğin ma 6 ay...:p senin kuzun var mıydı? varsa eğer, muhtemelen sende sipariş verenlerden olacaksın...en az 50,000, muhtemeln 100,000 satacak...:::[/QUOTE]
kuzu nedir patron :..:
[quote=The Tatar;352422]kuzu nedir patron :..:[/quote]
Kuzucuklar..pembişler veya mavişler...bıdı bıdı minikler... kastım bebişler...VOB la borsa ile veya Trajedi/Komedi sanatları ile bir ilgisi yok:D