[quote=rcp;75666]Kadın kısmı kurt sevmez, [COLOR=red]tırmalamaya[/COLOR] uygun bı avatar bul derim?[/quote]
ben tırmalayan mı olacam tırmalanan mı? ona göre seçeyim
:..::..::..:
Bu arada+.+.+. (forma girdiniz bay recep)
Printable View
[quote=rcp;75666]Kadın kısmı kurt sevmez, [COLOR=red]tırmalamaya[/COLOR] uygun bı avatar bul derim?[/quote]
ben tırmalayan mı olacam tırmalanan mı? ona göre seçeyim
:..::..::..:
Bu arada+.+.+. (forma girdiniz bay recep)
[QUOTE=mersiyk;75660]nasılda kurtardım seni kankiş valla ayıların önüne attım kendimi ya .dng ama kurtardım canımcımı .lelele[/QUOTE]
canım benimmm.. unutmayacağım bunu hiç.. artık ölümüne kankiyiz:) benim için kendini feda ettin..
[quote=jerfin;75670]canım benimmm.. unutmayacağım bunu hiç.. artık ölümüne kankiyiz:) benim için kendini feda ettin..[/quote]
be be ben ben ..ya ben ya benn..
(reco nasıl iyi tırmalıyomuyum:..::..:..taktik ver reco)
[quote=catedral;75668]bencede.. sonra o ipe dolanıverirsin falan.. mazallahhh:..:[/quote]
Allahh der :):..::..:
[QUOTE=jerfin;75651]bende çok dedim kurda kuşa yem olma bu saatte diye.. ve hemen bi sazan kurt&kuş kılığına bürünüverdi.:..:.
reco dikkat et bak sen bu astatin'e güvenme(ha sen biliyorsun zaten, uyarmaya lüzun yok da yine de ben görevimi yapayım)
mersi yi sana ayarlamaya çalışırken bir yandan da bende ne kapabilirim diye çalışıyor.. böylesi senin kitabında yazar mı:..:[/QUOTE]
vay vay vayyyy, hiç tikkat etmedım, vururum senı astatın,
kendım ıcın değil yanlıs anlamasın yonetıcımız, forum yonetıcısıne asılmak hangi kıtapta yazar,
[QUOTE=Astatin;75671]be be ben ben ..ya ben ya benn..
(reco nasıl iyi tırmalıyomuyum:..::..:..taktik ver reco)[/QUOTE]
sen tırmalamayacaksın, kendını tırmalatacaksın, neden tırnaklarını uzun uzun bileylerler hıc dusunmedın mı?
[QUOTE=Astatin;75671]be be ben ben ..ya ben ya benn..
(reco nasıl iyi tırmalıyomuyum:..::..:..taktik ver reco)[/QUOTE]
sen çekil kankişimle benim aramdan bakiiimmmm.dng
[quote=rcp;75673]vay vay vayyyy, hiç tikkat etmedım, vururum senı astatın,
kendım ıcın değil yanlıs anlamasın yonetıcımız, forum yonetıcısıne [COLOR=red]asılmak[/COLOR] hangi kıtapta yazar,[/quote]
:..::..: yani buna asılmak diyemeyiz tam olarak.. emek var kardeşim bunda.. o avatarı bulup kinayeli mesajımı iletene kadar canım çıktı..ben asılmayayım da kimler asılsın.. (uff yoruldum valla..kati nerdesin) ayrıca jerfin yalancı çıktı.. mersiyk yı kurtlar kuşlar yiyecek dedi..ama gördüğün gibi ortada sağbir mersiyk ve aç bir kurtkuş var.. (karın açlığı anlamında..dejenere etmeyelim)
[QUOTE=rcp;75674]sen tırmalamayacaksın, kendını tırmalatacaksın, neden tırnaklarını uzun uzun bileylerler hıc dusunmedın mı?[/QUOTE]
:..::..:+.+.
[QUOTE=jerfin;75675]sen çekil kankişimle benim aramdan bakiiimmmm.dng[/QUOTE]
bırak kanki kuş kadar bişey zaten :D girse nolur
kadın kısmı derken senı ayrı tutuyorum catedral, olası muttefıklık babında, ama yok ben hemcınslerımın kankısıyım dersen, dünden rakip olursum biline.
Bana hasım olanların iki kere düşünmesini tavsiye derim.
[QUOTE=Astatin;75676]:..::..: yani buna asılmak diyemeyiz tam olarak.. emek var kardeşim bunda.. o avatarı bulup kinayeli mesajımı iletene kadar canım çıktı..ben asılmayayım da kimler asılsın.. (uff yoruldum valla..kati nerdesin) ayrıca jerfin yalancı çıktı.. mersiyk yı kurtlar kuşlar yiyecek dedi..ama gördüğün gibi ortada sağbir mersiyk ve aç bir kurtkuş var.. (karın açlığı anlamında..dejenere etmeyelim)[/QUOTE]
bakınız recep bey, bu yazı bir itirafnamedir.. gereğini yapınız..:..:
[quote=rcp;75674]sen tırmalamayacaksın, kendını tırmalatacaksın, neden tırnaklarını uzun uzun bileylerler hıc dusunmedın mı?[/quote]
iyi de nasıl olacak..durup dururken niye tırmalasınlar beni..yok itirazım olduğundan değil..tırmalasınlarda banan pek tırmalayacaklarmış gibi gelmiyo:..::..::..: baksana abi şu avatrlara..hiç birilerini tırmalayacakmış gibi duruyorlarmı:..::..:
[quote=mersiyk;75678]bırak kanki kuş kadar bişey zaten :D girse nolur[/quote]
geldiimmm...:..::..::..:
[QUOTE=mersiyk;75678]bırak kanki kuş kadar bişey zaten :D girse nolur[/QUOTE]
astatın ilk sen mı teklıfte bulunursun ben mı?
karşı cıns coktan kumpas kurmus,
gecıcı ıttıfak yapma zamanıdır derım.
catı de aralarına katılırsa guc dengesı değişecek.
[quote=rcp;75683]astatın ilk sen mı [COLOR=red]teklıfte bulunursun ben mı?[/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]
karşı cıns coktan kumpas kurmus,
gecıcı ıttıfak yapma zamanıdır derım.
catı de aralarına katılırsa guc dengesı değişecek.[/quote]
ne teklifi kardeş.. yok ben dolaysız anlatımlara karşıyım..buyur sen ne teklif edeceksen et arkadaşlara.... AYRICAAAA: ben tek çalışırım..eski avatarlarımdan BUONO yu hatırlatırım
[QUOTE=jerfin;75680]bakınız recep bey, bu yazı bir itirafnamedir.. gereğini yapınız..:..:[/QUOTE]
boşuna kimsesiz yazmamışız değilmi,
ittifak yapacak ölümüne müttefikler aranıyor!!!!!
(buradakı ıttıfakların omru sadece 2 mesajlık)
[QUOTE=Astatin;75684]ne teklifi kardeş.. yok ben dolaysız anlatımlara karşıyım..buyur sen ne teklif edeceksen et arkadaşlara.... AYRICAAAA: ben tek çalışırım..eski avatarlarımdan BUONO yu hatırlatırım[/QUOTE]
teklif derken:D
[quote=rcp;75686]teklif derken:D[/quote]
evlilik tabii...aaa bak ben muhafazakar bir insanım.. gelemem böyle esprilere ha...bu odaya gelip bu kızcağızlarla yüz göz oldun..nikah şart!!!!
yalnız ben katılsam dua edin.. kankimi unutuyosunuz... Artık pençelermiyiz? üstünüzde tepinirmiyiz bilemem.. Onun da fikrini bi almak lazımm.. dimi kıslarrr...
hatta bi dakka... Siz sevgili modumuzun sadece avatarına mı bakarak bağyan olduğu konusunda hem fikir oldunuzda sarkıp duruyorsunuz? :eek: :eek: :eek:
[QUOTE=catedral;75688]yalnız ben katılsam dua edin.. kankimi unutuyosunuz... Artık pençelermiyiz? üstünüzde tepinirmiyiz bilemem.. Onun da fikrini bi almak lazımm.. dimi kıslarrr...
hatta bi dakka... Siz sevgili modumuzun sadece avatarına mı bakarak bağyan olduğu konusunda hem fikir oldunuzda sarkıp duruyorsunuz? :eek: :eek: :eek:[/QUOTE]
değil mi yoksaaaaa:eek::eek:
[QUOTE=Astatin;75687]evlilik tabii...aaa bak ben muhafazakar bir insanım.. gelemem böyle esprilere ha...bu odaya gelip bu kız[B]cağızlarla[/B] yüz göz oldun..nikah şart!!!![/QUOTE]
neden [B]kızlar[/B] değilde [B]cağızlar[/B]? Az bişi küçük görme var gibi:..:
[QUOTE=Astatin;75687]evlilik tabii...aaa bak ben muhafazakar bir insanım.. gelemem böyle esprilere ha...bu odaya gelip bu kızcağızlarla yüz göz oldun..nikah şart!!!![/QUOTE]
ben sıramı savdım, bir kez evlendım,tavsıyemdır, başını yakma sakın.
[quote=catedral;75688]yalnız ben katılsam dua edin.. kankimi unutuyosunuz... Artık pençelermiyiz? üstünüzde tepinirmiyiz bilemem.. Onun da fikrini bi almak lazımm.. dimi kıslarrr...
hatta bi dakka... Siz sevgili modumuzun sadece avatarına mı bakarak bağyan olduğu konusunda hem fikir oldunuzda sarkıp duruyorsunuz? :eek: :eek: :eek:[/quote]
yok valla ben sarkmıyorum reco sarkıyo..tüm bayan avatrlı profillerde reco nun son on ziyaretçi içerisinde olması kanıtımdır.. ben sana sarktımya cadis unuttunnu.brv.brv
[QUOTE=catedral;75691]neden [B]kızlar[/B] değilde [B]cağızlar[/B]? Az bişi küçük görme var gibi:..:[/QUOTE]
o kısmı ben de tasvip etmıyorum,
kızcayızlar demelıydı.
[QUOTE=catedral;75688]yalnız ben katılsam dua edin.. kankimi unutuyosunuz... Artık pençelermiyiz? üstünüzde tepinirmiyiz bilemem.. Onun da fikrini bi almak lazımm.. dimi kıslarrr...[/QUOTE]
eee nerde ayu kardeşim nunuuuu
[quote=catedral;75691]neden [B]kızlar[/B] değilde [B]cağızlar[/B]? Az bişi küçük görme var gibi:..:[/quote]
az bişi ama be:D:D:D:D yok be.. ev kızları kötülük bilmezler güneş görmediler manasında
[quote=rcp;75692]ben sıramı savdım, bir kez evlendım,tavsıyemdır, başını yakma sakın.[/quote]
şşştt not aldım..eyw
[quote=jerfin;75695]eee nerde ayu kardeşim nunuuuu[/quote]
flat kaldığı için borsa geyiklerine gelmedi herhalde..yada cati den huy kaptı oda bizi aldatıyo başka forumlarda
[QUOTE=Astatin;75693]yok valla ben sarkmıyorum reco sarkıyo..tüm bayan avatrlı profillerde reco nun son on ziyaretçi içerisinde olması kanıtımdır.. ben sana sarktımya cadis unuttunnu.brv.brv[/QUOTE]
cırcırın adını katıle cıkardım yetmedı, sırada ben mı varım,
adımız topık sapıgına cıkacak nerdeyse, ama sen cok onceden mimlendim arkadasım, hem de buradakı baaaazıı arkadaslar tarafından.
aaa geldiiiiiii.. hoşgeldin nunucum...
[quote=Astatin;75698]flat kaldığı için borsa geyiklerine gelmedi herhalde..yada cati den huy kaptı oda bizi aldatıyo başka forumlarda[/quote]
yok yaf, uyudum ben.uyk, gecem gunduzume karisti zatenüüü. bir de zaten atesim vardi.:(
[quote=rcp;75700]cırcırın adını katıle cıkardım yetmedı, sırada ben mı varım,
adımız topık sağıgına cıkacak nerdeyse, ama sen cok onceden mimlendim arkadasım, hem de buradakı baaaazıı a[COLOR=red]rkadaslar[/COLOR] tarafından.[/quote]
onlar arkadaş değil bi kere:..::..::..: rakip
:eek:recooo 4 kişi oldular:eek:
[QUOTE=rcp;75700]cırcırın adını katıle cıkardım yetmedı, sırada ben mı varım,
adımız topık sapıgına cıkacak nerdeyse, ama [COLOR="Red"]sen cok onceden mimlendim[/COLOR] arkadasım, hem de buradakı baaaazıı arkadaslar tarafından.[/QUOTE]
seni öne atıyor ki kendisinin önceki sabıkaları unutulsun diye..
[QUOTE=Astatin;75703]onlar arkadaş değil bi kere:..::..::..: rakip[/QUOTE]
bayan nunu da geldi, sayıları 4 etti,
başımıza cıkacak vardı,
bak bunlar sülalece kanki...
[quote=jerfin;75705]seni öne atıyor ki kendisinin önceki sabıka[COLOR=red]la[/COLOR][COLOR=red]rı [/COLOR]unutulsun diye..[/quote]
..hemde ..lar.. kaç tane be..valla farkında değilim..:..:
[QUOTE=nunu;75702]yok yaf, uyudum ben.uyk, gecem gunduzume karisti zatenüüü. bir de zaten atesim vardi.:([/QUOTE]
Kankiciim hoşgeldinn... Benimde gözümden uyku akıyor.. Geçmişolsun:(
[QUOTE=jerfin;75705]seni öne atıyor ki kendisinin önceki sabıkaları unutulsun diye..[/QUOTE]
kız kısmısının 6 hislerine oldum olası guvenmısımdır, hele ki sapıklık edenlerı sanaldan bıle kolayca farkederler, sizi takdir ediyorum.
[quote=rcp;75709]kız kısmısının 6 hislerine oldum olası guvenmısımdır, hele ki [COLOR=red]sapıklık edenlerı sanaldan bıle kolayca farkederler[/COLOR], sizi takdir ediyorum.[/quote]
Reco dürüstlüğünü takdir ediyorum..Lafını esirgemiyosun ucunda kendin olsan bile:..::..::..: